Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  GOLD RATE USA & CANADA

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Tilbud ved bilutleie i USA & Canada - Gold Rate

  Tilbud ved bilutleie i USA & Canada - Gold Rate

  Spar penger på din neste reise til Nord-Amerika - book en leiebil med Auto Europe sin Gold Rate-pakke, tilgjengelig kun i USA og Canada! Når du booker en leiebil i USA hos oss så kan du legge til en Gold Rate-pakke i leien. Pakken gir deg utrolige fordeler, våre allerede billige priser blir enda billigere! Så hvis du leter etter en billig leiebil i USA, les videre!

  Fordeler med Gold rate-pakken

  Første tanken med drivstoff
  Første tanken med drivstoff

  Liker du å spare penger? Med Gold Rate-pakken er den første tanken med drivstoff helt gratis! Med andre ord så er det en ting mindre som du trenger å bruke penger på!

  Valgfritt: GPS
  Valgfritt: GPS

  Å leie en GPS fra den lokale bilutleieren kan være dyrt. I tillegg til fordelene nevnt tidligere så kan du også booke en separat rate gjennom oss som også inkluderer GPS. GPS er derfor ikke inkludert i Gold Rate, men en del av en separat pakke som inkluderer både Gold Rate og GPS. Vennligst merk at ikke alle utleiere tilbyr denne pakken.

  Hvordan legger jeg til gold rate-pakken i min booking?

  Du kan velge en pris med en Gold Rate-pakke inkludert når du booker. Først fyller du i dine leiebilskriterier og klikker så på Søk leiebil. Du vil da få opp en oversiktlig liste med biler tilgjengelig. Klikk på ønsket pris eller utleier og skroll nedover og let etter Gold Rate i bilbeskrivelsen. Så hva venter du på? Legg til en av våre Gold Rate-pakker til din leie og kom deg ut på de Amerikanske veiene! Les mer om Gold Rate her.