Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ VARNA FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil på Varna flyplass til beste rate

  Leter du etter en leiebil på Varna flyplass som ikke brenner hull i lommeboken? Orker du ikke å lete på alle bilutleiernes hjemmesider for å sammenligne priser? Heldigvis så finnes Auto Europe, en av verdens ledende leiebilsmeglere! Hos oss finner du utleiernes priser på ønsket dato i Bulgaria og 180 andre land verden over slik at bookingen av en bil tar minst mulig tid. Det er bare noen få kilometer fra Varna flyplass til den populære kystbyen og feriedestinasjonen Varna. Her kan du ta en dag i Sea Garden Park (Morska Gradina), besøke byens vakre katedral, klappe på delfinene i Dolphinarium og ta turen til det arkeologisk museet. Kjør til det flotte naturreservatet Kaliakra som ligger 70 km nord for Varna. Her er det et rikt dyreliv og flott natur som egner seg perfekt for gåturer og her er det også mulig å ta en runde golf. Den som heller vil slappe av og ikke ha mange aktiviteter på timeplanen, kan selvfølgelig også bare nyte av livet på de flotte strendene i Varna. Din billige leiebil på Varna flyplass finner du alltid hos Auto Europe!

  Flyplassinformasjon

  Varna flyplass (VAR)
  Offisielt navn: Varna Airport
  Adresse: 9000 Varna
  Flyselskaper: Det er et stort antall flyselskaper som har Varna airport som en av sine destinasjoner. Man kan fly til Varna fra tretten norske flyplasser/byer, blant annet Gardermoen, Bergen og Trondheim.

  Terminaler

  De som tilbyr bilutleie på Varna flyplass finner du i ankomsthallen.

  Henting og levering av leiebil

  De som tilbyr bilutleie på Varna flyplass finner du i ankomsthallen.

  Utleiere Åpningstider
  Choice Rent a Car Man-søn: 09:00-18:00
  Budget Man-søn: 09:00-21:00
  Avis Man-søn: 09:00-21:00
  Enterprise Man-søn: 09:00-18:00
  Europcar Man-søn: 08:00-21:00
  Hertz Man-søn: 09:00-18:00
  Sixt Man-søn: 09:00-21:00
  Top rent a car Man-søn: 09:00-18:00

  Flyplassens fasiliteter

  Costa Coffee, Ginger Café, McDonald´s og Sky & Vodka Bar er de som står for god mat og drikke på flyplassen. Shopping kan man gjøre i Taxfree-butikkene, i kiosken og i suvenirbutikken. Luksus og ekstra komfort finner du på Varna Airport VIP Lounge. Banken ligger ved innsjekkingen, og det finnes også tre valutakontor.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Det tar 15 minutter (vei A2) å kjøre til byen Varna. Det går buss utenfor Terminal 2 til Varna, Golden Sands, Saints Constantine og Helena. Taxiselskapet OK Trans Taxi har biler som venter utenfor terminalen.

  Parkering

  Flyplassens parkering er åpen hele døgnet, og de første 10 minuttene er gratis.

  Nyttige linker

  Varna Flyplass hjemmeside