Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I VARNA

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Varna – Beste rater med Auto Europe

  Skal du på ferie i Bulgaria og trenger en leiebil i Varna? Auto Europe kan hjelpe deg! Vi har mange års erfaring med å tilby leiebiler til noen av de mest konkurransedyktige prisene på markedet, og hos oss booker du en bil gjennom noen få klikk. Varna er Bulgarias tredje største by og er kjent for å være en av landets mest populære sommerdestinasjoner. Beliggenheten ved Svartehavet gir et behagelig klima og det er hele 20 km med strender i byen. Start dagen i Varna med å gå til byens arkeologiske museum. Sett deg så på en koselig restaurant og spis en Bulgarsk patatnik (en potetpai) før du drar videre til Dolphinarium der man kan få klappe vakre delfiner. Om kvelden har du mange restauranter og barer å velge mellom, og dersom du har lakenskrekk finnes det også et bra utvalg av nattklubber i byen. Henter du din leiebil i Varna er det også enkelt å kjøre til andre ferie-resorts i nærheten. Kjør nordover langs kysten til flotte Golden Sands eller kjør sørover så kommer du til sjarmerende Sunny Beach. Det er utallige små paradis i Bulgaria!

  Trafikk

  Vær oppmerksom på at landeveiene kan være av varierende kvalitet. Unngå å kjøre under nattetid, og se opp for "falske" politikontroller og veipirater. Når du er ute og kjører kan du oppleve en aggressiv kjørestil, se spesielt opp for farlige omkjøringer. Det er vanlig å gi en liten driks når du får hjelp med å fylle bensin.

  Parkering

  Det anbefales at du alltid parkerer på et overvåket parkeringsområde da det ikke er uvanlig med bilinnbrudd og biltyverier i Bulgaria. Klikk her for å lese mer om trafikkregler og bilutleie i Varna.

  Geografisk informasjon

  Varna er den tredje største byen i landet, og ligger i Varnabukta ved Svartehavet. Sommerperioden er mellom mai og oktober. Temperaturen stiger da opp til rundt 30 grader. Bulgaria ligger i et jordskjelvområde og opplever dette naturfenomenet et antall ganger per år. Du finner mer informasjon om dette på Norges ambassade (ligger i byen Sofia) sin hjemmeside. Andre spennende destinasjoner du kan besøke i nærheten: Sunny Beach (95 km), Sozopol (160 km), Albena (25 km), Golden Sands (15 km), Balchik (45 km), Nessebar (100 km), Rezovo (225 km), Shumen (90 km), Veliko Tornovo (225 km), Gabrovo (265 km), Etar (275 km) og Zheravna (185 km).

  Flyplass

  Varna Flyplass
  Ligger 8 km fra Varna.
  Hjemmeside: varna-airport.bg
  Telefon: +359 52 573 323

  Burgas Flyplass
  Ligger 113 km fra Varna.
  Hjemmeside: burgas-airport.bg
  Telefon: +359 56 870 248

  Offentlig Transport

  Tog
  Man kan ta tog til blant annet Bulgarias hovedstad Sofia. Derfra kan man ta tog til andre Europeiske byer.

  Buss
  Bussterminalen ligger på Boulevard Vladislav Varentchik. Bussene går rundt Varna og til et antall andre små og store byer i Bulgaria.

  Trikk
  Det går trikk rundt sentrale Varna.

  Båt/Ferge
  Det går ferge til Ukraina, Georgia og Russland.

  Taxi
  Ta kun taxi med synlig registreringsbevis med fotografi.

  Nyttige Linker

  Turistinformasjon Varna

  Leiebil Varna Flyplass