Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I BURGAS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Burgas – Beste pris garantert

  Skal du på ferie i Bulgaria og trenger en leiebil i Burgas? I denne bulgarske byen kan du leie biler i forskjellige størrelser og prisklasser, alt fra en i mini-klassen til en SUV. Friheten som en bil gir er uvurderlig så kontakt Auto Europe i dag og vi vil hjelpe deg med din leie. Burgas (som også kan staves Bourgas) ligger i sør-øst Bulgaria like ved svartehavskysten. Beliggenheten like ved havet gjør byen til et optimalt sted for lange dager på stranden, og det er mange muligheter til forskjellige vannaktiviteter som blant annet dykking. Hvis du trenger en pause fra solen kan du sette deg i skyggen blant de eksotiske plantene i Morska Gradina, også kjent som Seaside Park. Når solen har gått ned kan du ta turen til de mange barene og restaurantene i byen. Den kulturinteresserte bør ta seg til byens opera som ikke ligger langt fra havnen. Bak rattet på din leiebil i Burgas kan du også ta deg til alle severdighetene, strendene og opplevelsene i de flotte nabobyene.

  Trafikk

  Under turistsesongen kan du forvente deg mer trafikk i byen. Vei 9 går gjennom Burgas. Vei 79, E87 og vei 6 leder også inn og ut av byen. Promillegrensen i Bulgaria er på 0,5.

  Parkering

  I blå soner må man betale for å stå parkert mellom 08-18 mandag til fredag. Betale kan man gjøre med SMS, i en automat eller hos en parkeringsvakt. Man parkerer på høyre side på enveiskjørte gater. Mange kjøpesentre i byen har gratis parkering. Det lønner seg å alltid ta med seg verdisaker når du har parkert bilen.

  Geografisk informasjon

  Burgas ligger i Burgasbukta. Sommermånedene her er meget varme med over 30 grader og en høy luftfuktighet. Naturreservatet Poda ligger noen kilometerer sør for byen. Her finner du blant annet tre flotte innsjøer: landets største innsjø Vaya, Atanasovsko og Mandrensko. Byen ligger en time foran Norge. Det er 33 km til Sozopol, 35 km til Nessebar, 36 km til Sunny Beach, 50 km til Primorsko, 115 km til Varna, 130 km til Golden Sands, 160 km til Albena, 175 km til Balchik, 230 km til Etar, 253 km til Plovdiv og 383 km til Sofia.

  Flyplass

  Burgas Flyplass
  Ligger 11 km fra Burgas.
  Hjemmeside: Burgas Flyplass
  Telefon: +359 56 870 248

  Varna Flyplass
  Ligger 121 km fra Burgas.
  Hjemmeside: Varna Flyplass
  Telefon: +359 52 573 323

  Offentlig Transport

  Tog
  Togstasjonen ligger på Bul. Ivan Vazov 1. Destinasjoner inkluderer blant annet Varna, Sofia, Plovdiv og Budapest (Ungarn).

  Buss
  I Burgas kjører det over tretti busser og to trolley-busser. Man kjøper billett på bussen. Det er to større busstasjoner i byen; Burgas South Yug og Burgas West Zapad.

  Taxi
  Det finnes et antall taxiselskaper i Burgas.

  Nyttige Linker

  Turistinformasjon Burgas

  Leiebil fra Burgas Flyplass