Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ BURGAS FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på Burgas flyplass - Book og spar

  Vi har vært i bilutleiebransjen i over 60 år, og er i dag en av de ledende leiebilsmeglerne med biler i hele 180 land. Vårt gode samarbeid med lokale og internasjonale bilutleiere gjør at vi kan imøtekomme dine høyeste krav og gi deg et stort utvalg av billige priser. På Bulgarias Svartehavskyst ligger ferieparadisene som perler på en snor, og Burgas er en av dem. I denne flotte byen kan du finne alt som en feriedestinasjon skal by på; fine strender, god mat og mange muligheter for morsomme aktiviteter og opplevelser. En av Europas beste musikkfestivaler, Spirit of Burgas, holdes i byen årlig og kan skryte av et program fult av internasjonale og nasjonale artister. En annen populær festival er Sand Fest. Da blir parken Ezero fylt av utrolige skulpturer lagd av sand, og hvert år er det et nytt tema. Ikke glem å utforske omgivelsene rundt Burgas også! Ta båt ut til vulkanøya St Anastasia Island, kjør til naturreservatet Pado eller ta turen videre til andre kystbyer som Nessebar og Sunny Beach. Hvor hen turen går, book din billige leiebil fra Burgas flyplass online i dag!

  Flyplassinformasjon

  Burgas flyplass (BOJ)
  Offisielt navn: Burgas Airport
  Adresse: 8016 Burgas
  Flyselskaper: Et stort antall flyselskaper tar deg til over 140 destinasjon. Jettime, SAS, BHAir, Novair, Thomas Cook Airlines, Norwegian er noen av de som flyr til og fra Norge.

  Terminaler

  Flyplassen har kun én terminal.

  Henting og levering av leiebil

  Bilutleie på Burgas flyplass er ukomplisert sammen med Auto Europe!

  Utleiere Åpningstider
  Enterprise Man-fre: 09:00-18:00, Lør-søn: 11:00-19:00

  Flyplassens fasiliteter

  Shoppingen gjørs i Taxfree-butikken, leketøysbutikken og i suvenirbutikken. Det finnes også en kiosk. Sulten? Heldigvis er det to kafeer og to restauranter på flyplassen. Det finnes to valutakontor, en i avgangshallen og en i ankomsthallen. I ankomsthallen ligger det også et bankkontor.

  Transport / Hvordan komme seg til flyplassen

  Det er kun 8 kilometer fra flyplassen til sentrale Burgas. Følg vei E897 over innsjøen Atanasovsko og du vil være i sentrum. Du som ønsker å ta taxi kan hoppe inn i en bil fra Ekotaxi som står utenfor terminalen.

  Parkering

  Flyplassens parkering er åpen hele døgnet, og de ti første minuttene er gratis.

  Nyttige linker

  Burgas Flyplass hjemmeside