Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  LUKSUS BILUTLEIE I KITZBUEHEL

  Luksus leiebil verden over
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luksus leiebil verden over

  Luksus leiebiler i Kitzbuehel

  Kitzbuehel er omringet av fjell, og er derfor det perfekte stedet for vintersport. Her finnes det mange herlige skibakker, blant annet World Cup bakken Streif. Skifantaster kommer fra hele verden til denne middelalderbyen som ligger mellom 792 - 20.000 moh. i Tyrol, Østerrike.

  Med en luksusleiebil i Kitzbuehel så kan du nyte litt ekstra av din skiferie! Auto Europe har de beste prestisjebilene og kundeservicen, både for de som er på ferie og for de som er på businessreise. Vårt team kan hjelpe deg med dine forskjellige ønsker for å gi deg førsteklasses kundeservice!

  Finn din drømmebil hos Auto Europe

  Takket være vårt store utvalg av prestisjebiler fra våre internasjonale utleiere så kan du være sikker på å finne den perfekte luksusleiebilen i Kitzbuehel. I dette fjellområdet så er en SUV et populært og praktisk valg. Enten det er en VW Touareq, BMW X5, Range Rover eller Porsche Cayenne, alle bilene er utstyrt med vinterdekk for trygg og komfortabel kjøring. Om dere er mange som skal til Kitzbuehel så er Mercedes Viano et smart valg. Ekstra utstyr, som snøkjetting eller skiboks, er tilgjengelig mot en ekstra avgift. Kontakt oss for mer informasjon, og la oss hjelpe deg med å skreddersy din leie i Østerrike.

  Levering av leiebil

  Om du ikke flyr til Salzburg eller Innsbruck så kan du få bilen levert til deg på ditt hotell i Kitzbuehel-området. Ring oss på vårt gratisnummer så kan vi ordne en gratis levering av leiebilen. Når du henter din bil i Kitzbuehel så må du vise frem et kredittkort i førerens navn. Om du har noe spørsmål før, under eller etter opphenting, ring oss på vårt nummer som er åpent 7 dager i uken!

  Trafikk og parkering

  Trafikken i Østerrike flyter på bra på grunn av det smidige veinettverket. For å kjøre på motorveier i Østerrike så må leiebilen ha et oblat-klistermerke. Om du kommer fra Münich flyplass så tar det ca. to timer å kjøre til Kitzbuehel, og rundt 1,5 time fra Salzburg eller Innsbruck flyplass. Når du kjører i fjellene så må du være oppmerksom på veiforholdene og justere farten deretter, da mange av veiene kan være glatte og det kan være mye snø. Det er mulig å parkere på gaten på anviste plasser. De fleste hotell og skiresorter har egne parkeringsfasiliteter.

  Enveisleie

  En luksusleiebil fra Auto Europe betyr frihet til å reise dit du vil. Både innenlands- og internasjonale enveisleier er mulig ved forespørsel. Om ferien din begynner i Kitzbuehel, men ønsker å levere tilbake bilen i Frankrike, så kan du kontakt vårt team så vil vi skreddersy en leie slik at det passer dine reiseplaner perfekt.