Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  LUKSUS BILUTLEIE I ØSTERRIKE

  Luksus leiebil verden over
  Audi
  Bentley
  BMW
  Ferrari
  Jaguar
  Lexus
  Maserati
  Mercedes
  Luksus leiebil verden over

  Luksus leiebiler i Østerrike

  Velkommen til Østerrike - et vakkert land med høye fjell, flotte arkitektoniske perler og en hovedstad med en særegne stil og sjarm. I Østerrike så kan du velge fra et stort utvalg av luksusleiebiler - en vakker Porsche, en kraftfull Range Rover eller en stilig Mercedes. Uansett når på året som du besøker Østerrike så vil naturen by på mange herlige opplevelser, her finner du alt fra supre skianlegg til store isgrotter og vakre innsjøer. Ta din luksusleiebil fra Auto Europe og utforsk dette landet som er blant annet er kjent for sine verdensberømte komponister, elegante slott og vakre hager. Kjør en tur til Wien, og smak på Sachertorte-kaken og den lokale kaffen. Et annet stopp på turen bør være Salzburg. Mozarts fødeby vil fortrolle deg med strålende utsikt fra sine festninger og den berømte konfekten Mozartkugeln.

  Meet & Greet Service

  En av fordelene med å leie en prestisjebil gjennom Auto Europe er at du kan ta del av vår Meet & Greet service. Vi kan møte deg på flyplasser, togstasjoner eller havner, og ta deg rett til bilen din. Med vår Meet & Greet service så trenger aldri å kaste bort tid gjennom å stå i kø til bilutleieskranken.

  Levering av leiebil

  For at din reise skal gå så smidig som mulig så kan vi levere din leiebil på ønsket destinasjon. Velg din perfekte bilen fra vårt utvalg av prestisjebiler, og din neste tur vil bli en komfortabel opplevelse. Uansett hvor du skal i Østerrike så kan du få bilen levert til døren.

  Garantert merke og modell

  I tillegg til å få din leiebil levert til deg, så er du også garantert valgt merke og modell. Vårt team står klare til å hjelpe deg med alle aspekter av leien, krav fra utleieren, lokale avgifter for ekstra service og hvilken av de to kredittkortene som trengs for å hente bilen. Auto Europe kan ikke bare hjelpe deg med å finne din perfekte leiebil men også å skreddersy din leie slik at du får den beste reisen som mulig.

  Trafikkregler

  Som i de fleste andre land så kjører man i Østerrike på høyre side. Det er obligatorisk med sikkerhetsbelte. Det er ikke tillatt å bruke mobiltelefon uten hands-free når du kjører. I de fleste større byer så er bensinstasjonene åpne hele døgnet, mens i mindre byer så er åpningstidene vanligvis 08:00-20:00. Det kreves en avgift (et klistermerke) for å kjøre på motorveier, og dette får kjøpt på butikker og bensinstasjoner. P-skive, som trengs for å parkere, får man tak i på banker, butikker og parkeringsautomater.

  Tid, valuta og elektrisitet

  Det er samme tidssone i Østerrike som i Norge. Valutaen i landet er Euro, og du kan veksle penger i banker og på valutakontor. Du trenger ikke adapter for å bruke norsk elektronisk utstyr i Østerrike.

  Finn din destinasjon - Byer i Østerrike

  Kitzbuehel