Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  9 ANNERLEDES KONKURRANSER I FINLAND

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Ni annerledes konkurranser i Finland

  Holder du på å planlegge din neste ferie, og har lyst til å kombinere sport med moro? Da bør du dra til Finland! Landet er kjent for sine rare sporter og har Guinness verdensrekord i morsomme og annerledes mesterskap. Finlendinger kan gjøre hva som helst til en sport, og det er vanskelig å tro at mange av disse sportene i det hele tatt eksisterer! Auto Europe sin nye infographic hjelper deg med å planlegge din neste ferie i Finland, og lister de rareste konkurransene du kan være med i!

  Auto Europe har kunnet tilby leiebiler og førsteklasses kundeservice i over 60 år, og samarbeider med de beste internasjonale og lokale bilutleierne verden over. Lei en bil i Finland fra den destinasjonen som passer dine reiseplaner best. Vi har leiebiler i 49 forskjellige byer rundt omkring i Finland, med mulighet for opphenting på både flyplasser, togstasjoner og på by-kontor.

  Er du en sportsfan som vil prøve noe nytt og spennende? Da er Finland rette reisemål!

  1. VM i konebæring

  Tid og sted: Juli, Sonkajärvi
  Dette arrangementet har økt i popularitet den seneste tiden. Her skal man bære sin kone gjennom en hinderbane, og førstemann i mål vinner. Førstepremien er konens vekt i øl!

  2. Konkurranser i issvømming

  Forskjellige steder i Finland
  Issvømming er populært i Finland, og er også en del av hverdagskulturen. Hopp i det kalde vannet etter at du har vært i badstuen, eller vær med i en av de mange issvømmingskonkurransene. .

  3. VM i luftgitar

  Elsker du musikk og er du god på å spille luftgitar? Da er dette noe for deg. Det er ikke enkelt å delta, men veldig morsomt å se på. Deltagerne er fra hele verden.

  4. VM i Chili-spising

  Tid og sted: August, Tampere Chili festival
  Konkurransen går ut på å spise så mye som mulig av Naga Morichi, verdens sterkeste chili. Før du deltar så kan du få smake på forskjellige chilier gratis på festivalen.

  5. WM i mobilkastning

  Tid og sted: August, Savonlinna
  Fikk de ideen til denne konkurransen da de skulle sjekke holdbarheten til den berømte Nokia 3310 tro? Hvem vet, men hvis du har lyst til å prøve å kaste telefonen din på den mest kreative måten - dra hit!

  6. VM i støvelkasting

  Forskjellige steder i Europa
  Ble holdt første gang i 1992 i Finland. Konkurransen fikk internasjonal oppmerksomhet, og har blitt arrangert over hele Europa siden. Konkurransen går ut på, akkurat det som det høres ut som, å kaste støvelen din så langt som mulig.

  7. VM i sump-fotball

  Tid og sted: Juli, Hyrynsalmi
  Er vanlig fotball kjedelig? Prøv sump-fotball. Reglene er noe annerledes sammenlignet med vanlig fotball, og det kreves god kondisjon for å spille.

  8. VM i melkekrakk-kasting

  Tid og sted: Juli, Kangaslampi
  Har du noen gang vært så sint at du har hatt lyst til å kaste stoler omkring deg? Prøv denne sporten i en liten finsk landsby.

  9. Konkurranse i maurtue-sitting

  Forskjellige steder i Finland
  Poenget med denne konkurransen er å sitte i en maurtue lengst mulig.

  Ni annerledes konkurranser i Finland