Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  6 romantiske perler i Europa

  Gjennom århundrene er det skrevet sanger, skuespill og bøker satt i de mest romantiske byene i Europa; som Paris, Praha, Venezia og Roma. Turister flokker til disse byene hvert år; noen for kjenne litt ekstra på de varme følelsene for sin kjære, abdre for å møte en sjarmerende fremmed.Imidlertid rapporterer 18% av europeere at de aldri blir intime på ferie. I tillegg sier 13% at de kun har hatt ett intimt øyeblikk på to uker. Vi foreslår en endring av reisemål for å sette fart i sakene! Her følger våre forslag til romantiske perler i Europa du kanskje ikke har hørt om.

  Porquerolles

  Porquerolles er en vakker fransk øy i Hyeres golfen. De hvite strendene på nordsiden av øyen er perfekte for par på utkikk etter en romantisk oase, Der kan du leie sykler, snorkle eller seile og nyte en romantisk solnedgang over havet om kvelden. Ikke glem å besøke historiske landemerker som Moulin du Bonheur og Fort Saint Agathe for instagram-materiale.

  Salina

  Den lille Italienske øya Salina ligger nord på Sicilia. Øya har to utdødde vulkaner og en rik flora. Naturen er urørt og vakker og skiller seg fra andre øyer i nærheten. Tilbring tid på sykkelturer i området og ha piknik ved havet. Pass på at dere setter av tid til dykking og snorkling. Vi anbefaler også en tur til vingårdene rundt på øya for å smake på de lokale vinene som serveres med deilige kanapeer.

  Marsaxlokk

  En drøy halvtime fra Malta ligger Marsaxlokk, Med sine fargerike hus, sjarmerende restauranter og idylliske strender gjør dette til det perfekte stedet om du vil flykte fra hverdagen sammen med din elskede. Dra til det naturlige svømmebassenget ved St. Peter og om du vil være ekstra eventyrlysten: hopp fra klippene og ned i det krystallklatre vannet under.

  Hvar

  Sensommeren på øyen Hvar i Kroatia dufter av lavendel og rosmarin. Det er det perfekte sted å lade batteriene til den norske høsten som kommer snikende. Gå arm i arm ned de marmorlagte gatene, besøk den gotiske kirken eller Lucisca beach og avslutt dagen med et romantisk restaurantbesøk på en lokal restaurant. For en uforglemmelig opplevelse; ta en båttur til Biševo og besøk den blå hulen. Den er et naturfenomen som trollbinder turister med sølvblått.

  Andorra

  Uten tvil en av europas best holdte hemmelihgheter. Du finner Andorra på grensen mellom Frankrike og Spania. Over 90% av landområder er dekket av skog. Eventyrlystne par kan gå skogsturer om sommeren og på ski om vinteren. Ta din kjære med på en tur til Parc central, der dere kan mate endene og nyte de mange attraksjonene.

  Bled

  Den vakre slovakiske byen Bled er omgitt av vakre fjell og en blå innsjø. Besøk slottet fra det 11. århundre, det lokale museet og det vakre kapellet. Ta en spa-weekend i et av hotellene og slapp av. Dere vil garantert komme uthvilt og oppfrisket tilbake til Norge.Europa bugner over av vakre steder så å velge hvilke vi skal skrive om er vanskelig. Hva er deres favoritter?

  Bloggsøk


  Kategorier