Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Å finne bilen din! Del 2

  Her finner du fortsettelsen på blogginlegger 'Hvordan finne bilen din'. Del 1 finner her.

  Når utleveringstedet er lokalisert ”off site”

  Et ”off-site” flyplasskontor betyr at bilutlelefirmaets kontorer befinner seg utenfor flyplassområdet og innebærer vanligvis at at du må benytte deg av en annen form for transport for å komme deg til bilutleiefirmaets utleveringssted. Igjen anbefaler vi at du leser vilkårene på voucheren din nøye. Det vil ofte være tilleggsinformasjon som forteller hvor utleveringsstedet er lokalisert, og ofte også instruksjoner som forteller deg den enkleste måten å komme dit på. I disse tilfellene benytter firmaene seg innimellom av ”meet and greet” prosedyren. De vil da møte deg i ankomsthallen og vise deg til en shuttelbuss som så vil bringe deg direkte til deres utleveringssted. Imidlertid må du ofte selv lese informasjonen på din voucher og finne shuttelbussen, men det er ofte skilting som viser deg veien til riktig busstopp. Noen bilutleiefirmaer, særlig de store og mer etablerte vil ha sine egne busser som transporterer deg til utleveringsstedene deres. Imidlertid er den arrangerte transporten for mange selskaper en felles shuttelbuss som stopper hos hvert selskap sine kontorer.Hvis du har problemer med å finne utleveringsstedet til ditt bilutleiefirma, enten det befinner seg inne på flyplassterminalen eller ”off site”, finner du to nyttige telefonnumre på voucheren din; Under navnet og kontoret til ditt bilutlelefirma finner du telefonummeret til utleveringsstedet du skal til. I det øvre venstre hjørnet, under vår Auto Europe logo finner du vårt telefonnummer.

  Utleveringssteder i byer og på togstasjoner

  Dersom avhenting og tilbakelevering på en flyplass ikke passer inn i dine reiseplaner, er det mange selskaper som har kontorer og utleveringssteder i byer og på togstasjoner. Dette er svært praktisk dersom du ankommer med tog eller ønsker å hente leiebilen din i nærheten av hotellet ditt. Pass på at du sjekker utleveringsstedets adresse nøye, og at du forsikrer deg om at kontoret er åpent både når du ønsker å avhente og levere tilbake bilen.

  Avhenting og avleveringstjenester

  Enkelte bilutleiefirmaer tilbyr avhenting og og leveringstjenester, men dette må alltid bekreftes separat fra din ordinære booking. Dersom du bestiller avlevering og/eller avhenting av bilen kan du be om at bilen blir levert til og avhentet fra et bestemt sted (for eksempel hotellet ditt). Imildertid må du ringe oss for å bestille denne tjenesten separat. Denne tjenesten er ikke tilgjengelig hos alle tilbydere, i kombinasjon med alle bilkategorier eller alle steder. Det er derfor svært viktig at du kontakter oss i god tid dersom du ønsker å få bilen levert eller avhentet. Et tillegg i prisen, som betales til bilutleiefirmaet lokalt vil ofte tilkomme. Dersom du booker en luksusbil hos oss tilbyr vi et bredt og fleksibelt spekter leveringstjenester.Vi håper at du finner det perfekte utleveringsstedet å starte ferien din fra, og at du vil finne leiebilen din uten vanskeligheter. Dersom du noensinne er usikker på hvor du skal hente bilen din eller hvilken prosedyre som følges på ditt utleveringssted, må du ikke nøle med å ringe oss. En av våre reservasjonsagenter hjelper deg med glede.

  Bloggsøk


  Kategorier