Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Å finne bilen din! Del 1

  Hvis du har leid bil mer enn en gang vet du at det å finne utleveringsstedet til bilutleiefirmaet du har valgt ikke alltid er en lett oppgave. Selv om mange selskaper har et utleveringssted på flyplassen, betyr ikke dette nødvendigvis at alle selskapene er å finne på samme sted, eller at de bruker samme metode for å lede deg til riktig skranke. I dette blogginlegget forklarer vi de mest vanlige prosedyrene for avhenting som bilutleiefirmaer bruker på flyplasser og andre utleveringssteder, slik at du neste gang er forberedt på det som møter deg. Du kan også lese vår infograhic Den perfekte leiebilopplevelsen.

  Første bud: Kjenn ditt bilutleiefirma.

  Du kan se navnet til bilutleiefirmaet som leverer din leiebilavtale når du booker via våre nettsider, og på toppen av din voucher under ”Rental Company”, i informasjonsboksene for ”pick up”(avhenting) og ”drop off”(tilbakelevering). Det er dette bilutleiefirmaets skranke du må finne. Dette er fordi Auto Europe ikke er et bilutleiefirma, men en megler! Vi har ikke egne biler, men samarbeider med forskjellige bilutleiefirmaer, og det er en av disse som vil levere din bilutleieavtale og tildele deg bilen du har leid. Auto Europe har altså ingen egne utleveringssteder.

  Utleveringsstedet befinner seg i eller i nærheten av terminalbygningen.

  Mange selskaper har skrankene sine inne i flyplassens terminalbygning, og de fleste befinner seg i det samme området. Følg skiltingen for å finne området der bilutleiefirmaene er lokalisert. Her vil du finne skrankene, men du vil naturligvis måtte bli med en av firmaets representanter til parkeringsområdet der du vil bli tildelt din leiebil.Du burde alltid lese vilkårene du finner på vår bookingside og på voucheren din nøye selv om de hevder at utleveringsstedet til ditt bilutleiefirma befinner seg inne i terminalen. Noen firmaer kan ha sine skranker et annet sted som ikke befinner seg i hovedområdet for bilutleiefimaene. Utleveringsstedet kan også befinne seg på flyplassens område, i en separat bygning i nærheten av terminalen. Dette er også veldig vanlig; og de fleste bilutleiefimaene holder da til på samme sted i kort gangavtand fra terminalen.En annen avhentingsprosedyre noen bilutleiefirmaer bruker er såkalt ”meet and greet”. Dette innebærer at en representant fra firmaet venter på deg i ankomsthallen, vanligvis med ditt eller firmaets navn på en tavle. Representanten vil så ta deg med direkte til bilen som står på flyplassområdet, der du vil gjennomføre dokumentasjonen og rutiner for avhenting av bilen. Dersom du har booket leiebil gjennom et firma som benytter seg av denne metoden vil du ikke måtte besøke bilutleiefirmaets skranke i det hele tatt.

  Dette blogginnlegget er i to deler. Del 2 finner du her.

  Bloggsøk


  Kategorier