Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Bobil – den beste måten å reise på

  Når du leier bobil med Auto Europe er du garantert en skreddersydd booking, et kjøretøy av høy standard og førsteklasses service fra vårt ekspert-team. Vi hjelper deg hele veien fra ide til handling og ut på veiene inkludert planlegging, tilrettelegging og gjennomføring. Men kanskje du lurer på hvorfor du skal leie bobil i det hele tatt? Svaret er enkelt: å reise med bobil gir deg total frihet!Det er friheten og følelsen av uendelige muligheter som gjør at antall bobil-etusiaster øker hvert år. Når du reiser med bobil, er du helt uavhengig. Ved dårlig vær kan du sette deg bak rattet og kjøre dit solen skinner! Du kan reise i hvilken som helst retning og endre planer når utsikter eller humør endrer seg. Å plutselig ta en omvei er ikke noe problem når du alltid har en seng å sove i! Du kan alltids fortsette på den planlagte ruten etter en god natts søvn.Bobilferier er enkle, avslappede og fulle av eventyr. Du velger selv hvor du skal bo over natten ettersom du kan parkere nesten hvor du vil. Reisende velger ofte å parkere ved et vann eller havet og våkne til en bedre utsikt enn noe hotell kan by på. Å kjøre bobil er lettere enn å kjøre med henger, det gjelder bare å være obs på bobilens størrelse.Fordi bobilen også enkelt reiser i byer, kan du oppleve både byliv og landeveier på samme ferie. Det er som regel ikke noe problem å parkere i utkanten av byen eller i bykjernen. For deg som ønsker å komme i nærkontakt med naturen kan du parkere ved havet, ved skoger, i fjellet eller se hvor landeveiene fører deg. Det er mange vakre parkeringsplasser for bobiler, og ofte i naturreservater og i parker. Du trenger heller ikke å la deg begrense av trafikken, ta med sykkel og utforsk din destinasjon. Det er masser av bagasjeplass i en bobil så du får lett plass til et par sykler eller du kan leie sykkelstativ.

  En leiebil kan være perfekt for en fleksibel ferie, men det er noen begrensninger, slik som at du må dra tilbake til hotellet om natten, være punktlig til innsjekk og bære bagasje. Rommet kan være i dårligere stand enn bildene på nettsidene tilsier, sengen mer unkomfortabel enn du hadde håpet eller hotellet kan ligge i et område du ikke er komfortabel med. I tillegg; dersom du reiser videre neste dag vil du bli bedt om å forlate hotellet på et bestemt tidspunkt. Du kan unngå alt dette ved å leie bobil ettersom du har hotellet ditt med deg! Når du leier bobil har du ordnet med bolig hele ferien. Du kan ta med deg alt av bagasje i bobilen og få med deg alt du trenger. Du trenger bare å bære bagsjen til og fra flyplassen.

  Inne i en bobil

  Du reiser på første klasse hele turen, med vindusplass og nydelig utsikt over landskapet ettersom du sitter høyt i et konfortabelt sete. Vel fremme når du er sliten og sulten trenger dere ikke å diskutere hvor dere skal spise, eller vente en evighet på maten i en restaurant. Du henter noe godt på kjøkkenet og slapper av, og etter maten er det ingen taxiregninger for å komme seg hjem til hotellet.

  Reise på budsjett

  Man kan ikke sammenligne prisen på en bobil med prisen på en leiebil. Sammenlign istedet med prisen på hotellrom for hele familen og du innser fort at, i tillegg til alle fordelene du har ved å reise med bobil blir prisen omtrent det samme. Hvis du også skal legge til kostnadene for leiebil er det klart du sparer penger ved å leie bobil isteden. Du vil også kunne spare penger ved å kjøpe og tilberede mat i kjøkkenet. En annen fordel er at du kan tilberede mat som barna liker, noe som sparer deg for mye stress dersom barna er litt kresne. Du må selvfølgelig regne med bensinutgifter og gebyr for campingplasser i regnestykket, men du vil likevel som regel spare penger på å leie bobil.

  Bobil – Perfekt familieferie

  Å reise med bobil har mange fordeler for familier med barn. Det er lettere å underholde barna. Det er alltid en seng om de trenger å hvile seg og de kan pakke med seg alt de vil, både spill og leker. I tillegg kan ungene se på film, leke, tegne eller ta en lur uten at noen går hverandre på nervene. Det er dører i bobilen som gjør at barna kan være for seg selv og slappe av en stund.

  Hvorfor du burde leie bobil med Auto Europe

  Vårt team for spesialreservasjoner som består av eksperter som kun jobber med bobilutleie verden over, håndterer din booking på beste måte. Det er et stort utvalg bobiler å velge mellom, for å passe alle budsjetter. Vi vil sørge for en bobil av høy kvalitet med en pålitelig utleier. Vi har samarbeid med bobilutleiere i over 20 land verden over inkludert Europa, Nord-Amerika og Australia. Nye destinasjoner inkluderer Sør-Afrika, Botswana og Namibia der du kan leie SUV-bobiler, perfekt for safari!

  Bloggsøk


  Kategorier