Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Hvordan organisere leiebil til ditt firma

  Før du booker leiebil til firmabruk, enten det er til deg selv eller dine ansatte, er det mange ting å tenke på før du setter i gang; alt fra åpenbare spørsmål som pris til om bilen skal kjøres av mer enn en person.Her er et par ting du bør tenke på:

  Bilens kapasitet

  En av de første tingene du må bestemme deg for er hvor stor bilen må være for å møte ditt behov. Dette avhenger av hva du skal bruke bilen til. Når man reiser i forbindelse med forretning er det best å være forberedt og velge en bilmodell med større kapasitet. Dette betyr at dersom du skal kjøre ekstra personer, for eksempel kunder eller kolleger er det plass til ekstra passasjerer og/eller bagasje.

  Leieavtalens varighet

  Det neste du må tenke på er hvor lenge du ønsker å leie bilen. Her burde du prøve å vurdere kostnad opp mot behov. Du må selvfølgelig gi deg selv nok tid til å returnere bilen, og ta potensielle forsinkelser opp til betraktning. Samtidig er det ugunstig å betale for ekstra varighet på leieavtalen som forblir ubrukt.Så: sett deg ned og tenk på reisen praktisk. Beregn reisetid, inkludert stopp og potensielle omveier for å plukke opp ekstra passasjerer. Tenk også på at forsinkelser kan forekomme, grunnet alt fra møter som går på overtid til veiarbeid.

  Bensin vs. Diesel

  Det er også verdt å vurdere hvilket drivstoff bilen skal gå på, ettersom dette kan påvirke de totale kostnadene for din bedrift. Å velge en modell som går på diesel for eksempel, kan gi deg flere kilometer for pengene enn en modell som går på bensin – men det er alltid lurt å sjekke drivstoff-forbruket til individuelle modeller før du bestemmer deg. Du finner våre drivstoffalternativer her.

  Sjåfører

  En annen ting å finne ut av er om det er nødvendig med mer enn en oppgitt sjåfør – dersom reisen er lang for eksempel, kan det være praktisk om to kolleger bytter på å kjøre. Dersom dette er tilfellet, sjekk papirarbeidet nøye for å forsikre deg om at det er mulig å oppgi to sjåfører, og at begge er listet opp i den ferdige dokumentasjonen.

  Bloggsøk


  Kategorier