Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Deres Road Trip favoritter verden over

  Auto Europe sin konkurranse „Rise of the Road Trip“ er nylig avsluttet. Vi bad dere fortelle oss om den perfekte road trip, enten en drømmmeferie eller en dere allerede har vært på.Vi fikk inn mange gode svar via Facebook og Twitter. Vi vil gjerne takke alle som deltok i konkurrransen og var med på å gjøre den til en suksess! Her har vi laget en oversikt over deres road trip favoritter.Vinnerne fikk gavekort fra Amazon til en verdi av 25 Euro.Konkurransen viste tydelig at mange av dere liker å feriere i eget land. Hele 77% av dere vil på road trip i Norge, 8% vil til Østerrike, 8% til USA og 8% til Sveits.

  AtlanterhavsveienAtlanterhavsveien er flere ganger blitt utropt som «verdens vakreste road trip» og det er ikke rart. Den 8,3 kilometer lange delen av RV 64 forbinder Averøy med fastlandet ved Eide og med Romdalshalvøya. Veien ble påbegynt 1. August 1983 og stod ferdigstilt i Juli 1989. Veien er klassifisert som en nasjonal turistrute og en del an norsk kulturarv. Uten tvil et enestående reisemål og vår favoritt på listen. HardangerviddaEt annet populært valg var Hardangervidda; det største fjellplatået i Europa. Du finner en av landers største isbreer her, Handangerjøkulen. Hardangervidda er et populært sted for fiske, fjellturer, klarting og fiske og mange drar hit for å gå fra hytte til hytte. Om vinteren er det en populær destinasjon for skiturer.

  USAAt USA kom på listen er ingen overraskelse. Landet som må sees som road tripens opphav tilbyr variert landskap og kultur; fra gambling i Las Vegas til storbylivet i New York. Du kan nyte strandlivet i California eller Miami eller dra til Colorado og stå på ski på vinterstid. |Mulighetene er uendelige og bare fantasien setter grenser. En klassiker er route 66 fra Chicago til Santa Monica, en reise på 3900 km.

  ØsterrikeØsterrike var et annet populært valg med sitt vakre landskap og kjente byer som Salzburg og Wien. Dersom du velger å reise rundt i Sør-Tyrol vil du bli forført av et vakre alpelandskapet, her fra er det enkelt å dra til Nord-Italia og utvide ferien. SveitsSveits er kjent for sin storslåtte natur og høye fjelltopper. På road trip i Sveits vil du møte på et hav av steder verdt å stoppe og ta inn. Små middelalderlandsbyer, nasjonalparker, pulserende storbyer og fantastiske fjellturer venter på deg med din leiebil i Sveits. Pass på at du planlegger reisen med et par dagers slingringsmonn slik at du står friere til å bli en dag ekstra om du ønsker det. HjemEt par av deltakerne vil rett og slett på roadtrip hjem. Hvor hjem er varierer veldig, spesielt i et internasjonalt selskap som Auto Europe. I hovedkvarteret i München sitter 200 ansatte fra hele verden, og det å feriere hjemme er noe alle ser frem til i ferietid. Det sies tross alt at «borte bra men hjemme best».

  Bloggsøk


  Kategorier