Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Ting du bør vite når du skal leie bil

  Du har bestemt deg for å reise på ferie og at den beste måten å komme seg fra A til B på er med en leiebil fra Auto Europe! Først av alt: Godt valg! Hos Auto Europe vil vi at du som kunde skal være godt informert. Her får du noen tips og råd til å hjelpe deg når du skal leie bil. For det første : Auto Europe er en megler. Dette betyr at vi samarbeider med flere forskjellige bilutleiefirmaer for å gi deg de beste prisene verden over. Dette betyr at du ikke skal se etter Auto Europe sitt kontor når du henter bilen men den bilutleieren som er notert på voucheren din.

  Søkemotoren viser Vilkår og Betingelser for bilen du har valgt i tillegg til lokale avgifter. Det sies at den mest brukte løgnen på nettet er «Jeg har lest og aksepterer vilkårene», men i dette tilfellet anbefaler vi deg å lese dem. Her vil du i detalj finne hva du må betale i avgifter og hva som er inkludert og ikke inkludert. I tillegg lister det de dokumentene du må ha med for å hente bilen din. Du må selfølgelig ha med førerkort, i tillegg må du ha et kredittkort i eget navn. Kredittkortet vil bli brukt til å blokkere et depositum for leiebilen.

  Du må også ha med din voucher for bilutleie fra Auto Europe, det er viktig at du printer denne og tar den med i papirform. Noen utleiere krever også at du har med en strømregning for å bevise bostedsadresse. Les mer om hva du trenger på din voucher. Det hender også at du må betale avgifter ved henting. For eksempel gebyr for ekstra sjåfører, barneseter eller GPS. Et godt tips er å sjekke våre oppgraderingssider for å se om du kan være så heldig å få gratis oppgradering, ekstra sjåfør uten kostnad eller gratis GPS.

  Folk har ofte spørsmål om drivstoffpolitikken. Full til Full - Med noen utleiere må kunden returnere bilen med samme mengde drivstoff som den hadde da den ble utleid, så hvis du får bilen med full tank må du fylle på før du leverer den tilbake.Full til Tom - Andre utleiere tildeler deg bilen med full tank og ber deg returnere den så tom som mulig. I disse tilfellene er det ingen refusjon for ubrukt drivstoff. Hvilken drivstoffpolitikk bilen din kommer med kan du lese om i våre vilkår og betingelser (som du kan lese før du booker bilen) og i voucheren du får som bestillingsbekreftelse.

  Når det gjelder bilutleierens kontor vil du finne beliggenheten på voucheren. Du bør huske på at noen ganger befinner ikke flyplasskontoret seg i flyplassbygget. Du vil da ofte kunne ta en transferbuss til kontoret på under få minutter. Dersom du er fleksibel og ikke må ha leiebilen på flyplassen: vurder et bykontor, bilutleie derfra er ofte opptil 30% billigere. Om du lurer på mer kan du ta en titt på våre FAQ-sider, eller ringe oss på +49 89 120 89 270. Vi ønsker deg en strålende ferie.

  Bloggsøk


  Kategorier