Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Auto Europe topp vinterdestinasjoner

  Det er et nytt år. 2018 er åpnet og ligger klart til å fylles med opplevelser og gode minner. Kanskje du allerede drømmer om hvor du skal reise på ferie i år. Her har vi listet Auto Europe sine topp vinterdestinasjoner for det norske markedet. Mange av dere valgte å besøke disse stedene i fjor og nå skal vi se litt på hvorfor. Kanskje du har besøkt disse stedene selv? I så tilfelle hører vi gjerne om dine erfaringer og anbefalinger i kommentarene under.Gjør deg klar til å bli fristet til å ta en ny ferietur og la oss inspirere deg med Auto Europe sine topp vinterdestinasjoner!

  Alicante, Spania

  Alicante er et populært turistmål blandt skandinaver, og spesielt nordmenn. Denne vakre byen ligger sør i Valencia og er det perfekte reisemålet for deg som vil nyte tradisjonell spansk mat, sol, bad og byliv. Byen er pulserende, spesielt om sommeren og det er mange vakre strender å velge mellom. Gå ikke glipp av byens historiske severdigheter som for eksempel slottet Castillo de Santa Bárbara. Områdets matspesialitet er turrones, nougat produsert av honning og mandler; den perfektre souveniren å ta med hjem eller som gaver. Dersom du reiser med leiebil; benytt anledningen til å dra ut av byen og se noen av dens naboer som for eksempel Barcelona, Tarragona og Valencia. Mer info om å reise med bil i området finner du her.

  Oslo, Norge

  Oslo tiltrekker årlig en mengde turister både fra ut-og innland. Mange besøker også Oslo i forretningssammenheng. Uansett hvilken grunn du har til å besøke Norges hovedstad er det vel verdt å få med seg noen av byens severdigheter og nyte noen timer eller dager som turist i eget land. Oslo ble stiftet i 1070 og har tilnavnet Tigerstaden som sannsynligvis kommer fra Bjørnstjerne Bjørnsons dikt «Siste sang» fra 1870. Noen av stedene i byen som må besøkes inkluderer Karl Johans gate, slottet og Ekebergparken. Dersom du skal reise videre fra Oslo med bil er det lurt å sjekke fjellovergangene før avreise. Dersom du reiser med barn i vinter er akebakken Korketrekkeren et sikkert høydepunkt.

  Malaga, Spania

  Malaga er hovedsaklig kjent i Norge som et reisemål om du vil på en enkel sydenferie. Det er kort vei og ofte direktefly for en uke i hovedstaden på Costa del Sol. Men Malaga har også mye mer enn sol og strand å by på; byen er fødestedet til kunstneren Pablo Picasso, og dens nærhet til andre spanske byer som Sevilla og Granada gjørt at du enkelt kan bruke din leiebil til mer enn å bare dra til og fra stranden. Legg ut på rundtur og kom hjem med uforglemmelige minner.

  Gran Canaria, Spania

  Den nest sørligste av Kanarieøyene. Denne vakre øya trekker store mengder turister hvert år på grunn av sitt milde klima, vakre landskap og livlige uteliv. Den største byen på øya er Las Palmas med sine 377 600 innbyggere. Øyas størte næring er turismen og mange charterselskaper leverer turer hit. Gran Canaria har et vakkert landskap og flere koselige småbyer så selv om du har vært her flerer ganger – sett av en dag eller to til å utforske med leiebil. Kanskje du finner noen skjulte skatter.

  Fort Lauderdale, USA

  Fort Lauderdale ligger omtrent 50 km fra Miami i delstaten Florida. Om du vurderer en reise hot anbefaler vi på det sterkeste en guidet tur til Everglades. Fra Fort Lauderdale kan du også ta dagsutflukter til Key West, Bahamas eller til Miami.  Vi anbefaler et besøk til noen av Fort Lauderdaes museer, som for eksempel NSU Art museum eller det gratis privateide kunstmuseet Girl’s Club. Dersom du reiser med barn vil Fort Lauderdale sitt Piratcruise være en sikker vinner og turens absolutte høydepunkt. Om du vil nyte solen, roen og naturen tilbys det flere guidede fisketurer i området.

  Bloggsøk


  Kategorier