Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Vår i Portugal med Auto Europe

  Våren er allerede her og det som har vært en lang, våt og kald vinter nærmer seg slutten. For mange er det likevel fortsatt lenge til den etterlengtede sommerferien, men hvorfor vente? Med en leiebil i Portugal fra Auto Europa kan du gjøre mye av en helgetur.Reis med en venn, din kjære eller et familiemedlem og opplev det beste av hva Portugal har å by på enten du ønsker deg en storbyferie i Lisboa eller du vil utforske Algarve-kysten. Sett deg i bilen og la deg fortrylle av Portugal!

  Lisboa

  Med elven Tagus som bakdropp og fado-musikk i luften er det ikke vanskelig å skjønne hvorfor Lisboa er en av de mest populære feriestedene i Europa. Over hele byen kan du nyte pustberøvende panoramautsikter. Byen er kjent for sine marchas populares (fargerike parader) og livlige Saint Anthony feiringer. Du kan heller ikke forlate de portugisiske hovedstaden uten å reise til Belém; Mens du er der, pass på at du besøker Belém-tårnet. Sørg også for å prøve de berømte lokale bakeridelikatessene pastéis de Belém. Skjem deg selv bort og nyt noen dager i Lisboa.

  Porto

  Din ankomst til Porto, enten du reiser med tog eller med bil viser deg Duoro-elven fra sin aller best side. Med Porto på nordsiden og Vila Nova de Gaia på sørsiden er du sikret en vakker utsikt uansett hvor du vender blikket. Clérigos-tårnet er regnet av mange som Portos mest slående attraksjon og herfra har du er vakker utsikt over byens og dens omgivelser. Portvin er en av Portugals mest populære viner og produksjonen er en fasin erende prosess; helt fra druene høstes til vinen aldres og skal smakes. Et besøk til de gamle vinkjellerne og dalens vingårder er et annet must for besøkende.

  Algarve

  Algarve er en av juvelene blandt Portugals turistdestinasjoner. Det finnes ikke noen bedre måte å reise rundt i Sør-Portugal enn med bil. Her venter timevis hver dag med solskinn, lange sandstrender og et vakkert landskap og det er mye å se og gjøre, fra strendene på Ilha de Tavira (Tilgjengelig med ferge gjennom Ria Formosa Naturpark) til Cape São Vicente, på sør-vest tippen av Europa. Kom og opplev Algarve, der portugiserne selv ferierer!

  Madeira

  Atlanterhavsøya Madeira – som er fødestedet til selveste Cristiano Ronaldo, verdens beste fotballspiller er en toppdestinasjon for naturelskere. Turen mellom Pico Ruivo (1,861m/6,106ft) og Pico Arieiro (1,818m/5,965ft) er uforglemmelig. Det er ofte tjukk tåke i området, men turen er et must. Besøkende i Madeira må ta seg tid til en tur langs levadas, et nettverk av stier bygget for å vann fra de mer regnfulle områdene i nord til de tørrere delene av øyen i sør. Den mest populære levada (kalt 25 Fontes) er også en av de enkleste å nå. Begynn å planlegge din reise til Madeira for en unik naturopplevelse.

  Azorene

  Azorene blir mer om mer populært som destinasjon og feriested. São Miguel, den største av archipelago sine ni øyer hare mange flotte steder å besøke og turistattraksjoner som må sees. Vi anbefaler spesielt et besøk til Sete Cidades. Her vil du kunne nyte en vakker utsikt over Lagoa do Canário og Vista do Rei. Du kan også ta en båttur for å se delfiner og hvaler svømme i sett naturlige habitat! Du kan også reise til en av de mange andre øyne i Azorene. Du kan ikke dra videre til de andre øyene før du har prøvd São Miguels berømte Cozido das Furnas, en deilig gryterett laget under jorden ved øyas varme kilder! Det er så mye å se og gjøre på Azorene at du garantert vil drømme deg tilbake.

  Bloggsøk


  Kategorier