Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Våre favoritt-ferieminner

  Auto Europe sin Facebook-konkurranse er avsluttet og vi fikk mange gode (og noen morsomme) svar. Her er våre favoritter. Mange av dere har deres favoritt ferieminner fra Norge og norden.

  Lillian Andreassen «På Keiservarden. Bodø. For første gang. En herlig opplevelse. Anbefales»Lillian forteller oss at hun har vært på Keiservarden i Bodø. Keiservarden er toppen av fjellet Veten i Nordland. Fjellet rager 366 moh og har en vakker utsikt mot blant annet Landegode, Børvasstindene og Lofotveggen. Fjellet er et av Norges mest besøkte fjelltopper og trekker tusenvis av turglade mennesker fra hele verden. Den velkjente Keiserstien ble åpnet av dronning Sonja sommeren 2016 og består av 500 trappetrinn i naturstein fra området rundt.På toppen av fjellet er det montert en retningsskive som peker mot hele 61 fjelltopper med navn, moh og avstand fra Keiservarden.

  Shilpi Malhotra «Dette var min første dagstur i norge til å fly fjellet. Jeg ble overrasket over å se opprettelsen av den mest fantastiske kunstneren - 'Gud'»Shilpi forteller oss om sin første fjelltur i Norge, vi kan vel alle være enige om at den norske fjellheimen er noe helt for seg selv, både i sol og i regn.

  Ole Martin Storstad Jessen «Strømstad 94»Strømstad i Sverige er en liten by mange nordmenn, og spesielt østlendinger er godt kjent med. Denne lille byen ble en gang opprettet for at svenskene nord i Bohuslän ikke skulle dra til Norge fotr å handle. Ironien liger i det at det hvert eneste år drar tusenvis av nordmenn til strømstad for å handle. I tillegg er strømstad en hyggelig liten by med en vakker skjærgård.

  Robert Halvorsen «Jeg var i Hamburg på premieren på Back to the Future Part III under ferieopphold i Tyskland. Jeg har aldri båret en jente på ryggen». Hamburg, med sine 1.763 millioner innbyggere er Tysklands nest største by. Byen har et bredt utvalg av teatre, kinoer, musikksaler og er kjent for sitt rike og varierte kulturliv. Hamburg er en oerfekt by å besøke om du vil på ferie i en storby med høy puls og spennende mennesker. Om du trenger en pause fra stresset i storbyen er det mange vakre innsjøer å besøke rundt Hamburg. Sentrum er relativt lite og kan enkelt navigeres til fots.Vi har kost oss med å lese svarene deres – kanskje du har noen gode ideer allerede til hvor du vil reise neste sommer?

  Bloggsøk


  Kategorier