Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I HAMBURG

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Hamburg til beste rate

  Hamburg ligger i Nord- Tyskland og har blant annet landets største havn. Med en leiebil i Hamburg blir du fleksibel og får muligheten til å oppleve mest mulig i løpet av ditt opphold i denne dynamiske og spennende byen. Hos Auto Europe så kan du skreddersy din leie i Tyskland slik at det passer med dine reiseplaner, enten du er på ferie eller på businessreise. Det er mye å finne på i Hamburg. Ting man kan gjøre er for eksempel å ta en tur til dyreparken Carl Hagenbecks Tierpark, besøke landemerket St. Michaeli-kirken, ta en gåtur i Stadtpark eller shoppe i de mange butikkene på promenadegaten Jungfierstieg. Ved elven Elbe så ligger Hamburg Fischmarkt, byens flotte fiskemarked som er åpent hver søndag. Gjør ditt besøk i Hamburg så smidig og komfortabel som mulig, la oss hjelpe deg med å finne din perfekte bil til en uslåelig pris!

  Trafikk

  Det kan til tider være hektisk i trafikken i Hamburg, så vær oppmerksom på dine medtrafikanter. Det er enkelt å finne frem i byen da det er godt skiltet, men hvis du ønsker assistanse så kan det være lurt med en GPS. Promillegrensen i Tyskland er på 0.5, eller 0.0 hvis du har hatt førerkortet i mindre enn to år.

  Parkering

  Gateparkering i Hamburg krever en avgift mellom mandag og søndag, 09:00-20:00. Les parkeringsskilt for eventuelle restriksjoner som gjelder der du ønsker å stå. Det er også mange parkeringshus og garasjer i byen hvis man ønsker å stå under tak. Et rimelig alternativ er Park & Ride (P&R). Man parkerer da i utkanten av byen, og tar tog eller buss det siste stykket til sin destinasjon i sentrum.

  Geografisk informasjon

  Hamburg er den største byen etter Berlin, og ligger 70 km sør for Danmark. Byen grenser til Schleswig-Holstein og Niedersachsen. Andre byer i nærheten som er verdt et besøk er for eksempel Lübeck (73 km), Bremen (130 km) og Neumünster (60km). Det er mange fine elver og kanaler som renner gjennom den tyske havnebyen, blant annet Alster, Bille og Elben. Somrene i Hamburg er varme, mens det om vinteren går ned til rundt -2. En sjelden gang om året så kan det komme snø.

  Flyplass

  Hamburg Flyplass
  Ligger ca. 10 km fra Hamburg.
  Hjemmeside: Hamburg flyplass
  Telefon: +49 (40) 507 50

  Lübeck Flyplass
  Ligger ca. 72 km fra Hamburg.
  Hjemmeside: Lübeck flyplass
  Telefon: +49 (0)451 583 010

  Offentlig transport

  Buss
  Det går busser rundt Hamburg, til andre tyske byer og til et antall destinasjoner i Europa. Zentral-Omnibus-Bahnhof (ZOB) er byens bussterminal.

  Tog
  Altona, Dammator, Harburg og Hauptbahnhof er byens fire togstasjoner og den sistnevnte er sentralstasjonen. Det går tog til byens forsteder, til resten av Tyskland og til andre byer i Europa.

  Ferge
  Det er seks fergelinjer fra havnen og elven Elbe.

  T-bane
  T-banen er en rask måte å ta seg rundt sentrum.

  Taxi
  I Hamburg kan du vinke til deg en taxi på gaten eller gå til et taxistopp.

  Bobilutleie i Hamburg

  Opplev denne spennede byen på sitt beste ved å leie bobil i Hamburg gjennom Auto Europe. Med bobil reiser du lett over lange avstander samtidig som du bor komfortabelt i ditt hjem på fire hjul. Opplev alt som Hamburg og omrpådetr rundt har å by på, om du er ekstra eventyrlysten er det også lett å ta seg til andre store byer.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Hamburg Flyplass

  Turistinformasjon Hamburg