Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I DÜSSELDORF

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Düsseldorf med Auto Europe

  En leiebil i Düsseldorf kan gjøre ferien eller businessreisen til en ekstra komfortabel opplevelse, da du både blir mer fleksibel og får mer frihet. Booker du gjennom Auto Europe i dag så er du garantert høy kvalitet til en meget konkurransedyktig pris. Takket være vårt samarbeid med noen av verdens største bilutleiere så kan vi tilby leiebiler i hele 150 land verden over. Düsseldorf er en av de rikeste byene i Tyskland og kan skryte av grensesprengende arkitektur og et kulturliv på høyde med andre europeiske storbyer. Med sitt store nettverk av motorveier er denne byen også et ypperlig utgangspunkt for vider reise i resten av Tyskland. Ta kontakt med oss hvis det er noe du lurer på eller trenger assistanse med å gjøre en booking.

  Trafikk

  Under rushtiden så kan det være en god del trafikk i Düsseldorf city og på motorveiene inn og ut av byen. Hvis du mulighet så kan det være lurt å unngå å kjøre i denne tidsperioden. Motorveiene A3, A44, A46, A52, A57, A59 og A524 tar deg fra byen til andre tyske byer og nabolandene. Husk på at det ikke er tillat å bruke mobiltelefon uten hands-free. Vær oppmerksom på fartskameraer!

  Parkering

  Siden det er mange som pendler til og fra byen så er det begrenset med parkeringsplasser i sentrum, men byen har bygget flere parkeringshus og parkeringsområder. Man betaler for gateparkering vanligvis mellom 08:00-18:00 mandag til fredag, og fra 08:00 til 16:00 på lørdager. Det er over 40 parkeringshus/garasjer i byen for den som ønsker å stå under tak. Du kan også høre med ditt hotell hvis de tilbyr parkering for sine gjester.

  Geografisk informasjon

  Düsseldorf ligger i Vest-Tyskland, nord for Köln og sør for Ruhr. Byen er hovedstaden i Nordrhein-Westfalen og er et økonomisksentrum i Tyskland. Düsseldorf fikk bystatus i 1288, den flotte elven Rhinen renner gjennom byen. Ta en tur til bydelen Altstadt som er bilfri og som har mange koselige restauranter og barer. For den som ønsker å shoppe så bør en tur til Königsallee være på timeplanen. Hvis man vil ta turen videre til andre tyske byer så er det ikke lange avstander med bil til spennende steder som Duisburg (28 km), Essen (35 km), Wuppertal (35 km) og Cologne (40 km). Til Nederland er det bare 50 km. Hvis du ønsker å krysse landegrenser er det viktig å huske på å si ifra til oss når du gjør din booking.

  Flyplasser i og rundt Düsseldorf

  Düsseldorf flyplass
  Ligger 8 km fra Düsseldorf.
  Hjemmeside: Düsseldorf flyplass
  Telefon: +49 211 421 0

  Køln flyplass
  Ligger 55 km fra Düsseldorf.
  Hjemmeside: Køln flyplass
  Telefon: +49 (0)2203 40 2702

  Offentlig transport

  Hvis man ønsker å la bilen stå, så finner du nedenfor litt informasjon om kollektivtransporten i byen.

  Buss
  Buss er en enkel måte å ta seg dit man skal, og i Düsseldorf er det 92 forskjellige busslinjer.

  Tog
  Togene (S-Bahn) går fra stasjonen Düsseldorf Hauptbahnhof og tar deg både rundt Düsseldorf, til andre byer Tyskland og til destinasjoner i Europa. Deutsche Bahn har 300 tog som går til og fra Düsseldorf daglig. Det går også et nattog fra sentralstasjonen, CityNightLine. DB Autozug er et tog der du kan ha med deg bilen, og det går til destinasjoner i Tyskland, Frankrike, Italia og Østerrike.

  Trikk
  Den som ønsker å ta trikk kan velge mellom 11 forskjellige linjer.

  T-bane
  Kalles U-Bahn, og det er syv linjer som tar deg til populære destinasjoner rundt om i byen.

  Taxi
  Taxier finner du enkelt rundt omkring i byen. Tenk på at ikke alle sjåfører er like gode på engelsk.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Düsseldorf Flyplass

  Turistinformasjon Düsseldorf