Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I STUTTGART

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Stuttgart – Finn din perfekte leiebil

  Leiebil i Stuttgart finner du alltid hos Auto Europe! Denne tyske byen ligger i landets sørlige deler i delstaten Baden-Württemberg. Tysklands sjette største by er en moderne metropol som har et bredt kulturutbud og en nærhet til vakker natur og andre spennende tyske byer. Kjører du sørover på A8 kommer du til München på to timer. Kjører du på samme vei nordover kommer du til Karlsruhe og inn til Frankrike. Stuttgart har en super beliggenhet i en dal omringet av vingårder der du kan smake på den lokale vinen. I byen er det også mange romantiske parker og koselige gater. Stuttgart har også et stort utvalg av førsteklasses restauranter, teatre og kunstgallerier. Er du interessert i biler? Det er to bilmerker som har sin base i Stuttgart, nemlig Porsche og Mercedes, og det finnes museer som er dedikert de to luksusmerkene. Sjekk ut vår store bilpark i Stuttgart i dag og velg den leiebilen som passer din reise aller best.

  Trafikk

  I sørvest-delene av byen er det ofte kø under rushtiden. På de tyske motorveiene, autobahn, tar man seg raskt frem. Disse motorveiene er delt inn i tre filer: høyrefilen- saktest, midtfilen-mellomhastighet og venstrefilen-høyest fart.

  Parkering

  I Stuttgart finnes det gateparkeringer (vanligvis avgiftsbelagt mellom 08-20) og et stort antall parkeringshus. Byen har også hele fjorten Park&Ride-parkeringsområder.

  Geografisk informasjon

  Stuttgart ligger mellom fjellområdene Schwarzwald (Black Forest) og Schwäbische Alb (Swabian Jura). Klimaet i byen er varmt og fuktig. Om sommer kan temperaturen stige over 35 grader, og om vinteren kan det komme snø. Det er 17 km til Esslingen, 23 km til Waldenbuch, 45 km Tübingen, 120 km til Heidelberg, 125 km til Triberg, 147 km til Memmingen, 205 km til Frankfurt og 240 km til München. Uansett hvor du skal - bilutleie i Stuttgart gjør det raskt og enkelt å ta seg frem på veiene.

  Flyplasser i nærheten av Stuttgart

  Stuttgart Flyplass
  Ligger 13 km fra Stuttgart.
  Hjemmeside: www.flughafen-stuttgart.de
  Telefon: +49 711 9480

  Baden/Karlsruhe Flyplass
  Ligger 110 km fra Stuttgart.
  Hjemmeside: www.baden-airpark.de
  Telefon: +49 72296620 00

  Allgäu/Memmingen Flyplass
  Ligger 155 km fra Stuttgart.
  Hjemmeside: www.allgaeu-airport.com
  Telefon: +49 8331 9842000

  Offentlig Transport

  Tog
  Regionaltogene, S-bahn, tar deg rundt Stuttgart og omegn. Byens sentralstasjon, Hauptbahnhof Stuttgart, ligger på Arnulf-Klett-Platz. Det er også mulig å ta tog til andre tyske byer.

  Buss
  Bussene som kjører i Stuttgart er fra busselskapet VVS. Disse går både under dag- og nattetid.

  Taxi
  Man kan ringe etter taxi eller gå til et av de mange taxiholdeplassene i byen. Det finnes natt-taxier som er kun for kvinner.

  Trikk
  Trikkene i Stuttgart, stadtbahn, kjøres av SSB Stuttgarter Straßenbahnen AG.

  Nyttige Linker

  Turistinformasjon Stuttgart

  Leiebil fra Stuttgart Flyplass