Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I MEMMINGEN

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Memmingen – Beste pris garantert

  Memmingen er det perfekte stedet å starte hvis du skal utforske Bayern. Memmingen er en av de byene som ikke ble utsatt for altfor store ødeleggelser under 2. verdenskrig og har derfor beholdt sin originale og historiske sjarm. Med sine vakre bygninger, spesialiserte forretninger og koselige kafeer er det mye å se og gjøre, men også det perfekte stedet å slappe av og nyte livet og synet av alpene i horisonten. Med en leiebil i Memmingen kommer du deg enkelt rundt for å se alle de koselige småbyene og det vakre landskapet Bayern har å by på. Memmingen kan oppleves til fots ettersom du enkelt kan spasere fra en del av den lille byen til den andre. Ta deg god tid og besøk Frauenkirche, St. Martins kirke, nyt de vakre fasadene på bygningene og stopp på noen av Memmingens 150 kafeer og restauranter. Museer, utstillinger og teater gjør at du slett ikke trenger å kjede deg i denne lille byen. Dersom du skal reise på skiferie er også Memmingen et flott sted å bo i ferien. Auto Europe hjelper deg gjerne med å velge riktig bil slik at du kan reise komfortabelt gjennom Bayern på egen timeplan.

  Trafikk

  I rushtiden om morgenen og ettermiddagen kan trafikken på Autobahn gå sakte, så det kan være lurt å se etter andre reiseruter i ukedagene dersom du tror du kan treffe på rushtrafikken. Ellers er det viktig å holde holdet kaldt når du kjører på Autobahn; Ingen fartsgrense betyr akkurat det, og filen lengst til venstre er reservert for dem som holder høy fart. Hold deg i den filen du er mest komfortabel i, følg trafikken og hold et øye med skiltingen. Fartsgrensen er 50 km/t i byer (noen ganger 30 km/t). På Autobahn er det enkelte steder ingen fartsgrense, men det skifter fort så følg godt med. På sekundære veier er fartsgrensen 100 km/t.

  Parkering

  Det er flere parkeringsplasser i Memmingen. De fleste koster 2-3 EUR for to timer.

  Geografisk informasjon

  I Memmingen ligger temperaturen i gjennomsnitt rundt 24°C i juli og ned i -6 °C om vinteren (Februar). Fra Memmingen er det 115,6 km til München, 150 km til Stuttgart, 258 km til Salzburg i Østerrike, 183 km til Rosenheim og 85,7 km til Friedrichshafen. Neuschwanstein slott ligger bare 75 km unna Memmingen og er vel verdt turen. Ikke glem å stoppe underveis i de koselige småbyene, og velg småveier om du har tid og finn skjulte skatter. Med bilutleie i Memmingen får du sett og opplevd Bayern.

  Memmingen flyplass

  Allgäu Memmingen Flyplass
  Ligger 4,5 km fra Memmingen.
  Hjemmeside: www.allgaeu-airport.com
  Telefon: +49 8331 9842000

  Offentlig Transport

  Memmingen er en liten by og det offentlige transporttilbudet innad i byen er heller lite. Den enkleste måten å ta seg fram i byen på er til fots eller med sykkel. Du kanleie sykkel på Rad- und Rollercenter Heiss og Radl-Stadl.

  Tog
  Togstasjonen ligger 5 minutters gange fra Memmingen sentrum. Du kan blandt annet ta tog til München, Ulm, Augsburg og Zürich. Tider og ruter finner du på Deutche Bahn sine nettsider.

  Buss
  Det går buss til og fra blandt annet München, Zürich, Berlin og Dresden til Memmingen. Busstasjonen er rett ved togstasjonen.

  Taxi
  Taxiene i Tyskland er beige og har gult skilt på taket. Du kan ta taxi til og fra flyplassen i Memmingen for 10-15 EUR.

  Nyttige Linker

  Leiebil fra Memmingen Flyplass