Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I BREMEN

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Bremen – Beste rater med Auto Europe

  Bremen ligger i nord-vestre Tyskland og er kjent for blant annet ølmerket Beck´s og fotballaget Werder Bremen. Med en leiebil i Bremen så kan du enkelt ta deg til severdigheter som vakre St. Martin kirken og St. Peter-katedralen. Andre ting som bør stå på reiseplanen er det flotte torget Bremen Marktplatz, bysymbolen Roland statuen og Schnoor, Bremens eldste distrikt med trange gater, små butikker og koselige kaféer. Kjør videre til Bavaria regionen og utforsk de historiske byene som Erlangen, Augsburg og Nuremberg. Du kan også ta turen til en av nabolandene Nederland, Frankrike, Danmark, Tsjekkia eller Polen, men husk på å si ifra til oss hvis du ønsker å krysse landegrenser. Auto Europe er eksperter på bilutleie i Bremen og resten av Tyskland, og har mer enn 60 år av erfaring i bransjen. Hos oss finner du de beste prisene på et og samme sted og gjennom noen få klikk så har du booket din bil i Bremen!

  Trafikk

  Det går motorveier til og fra Bremen, slik at du enkelt kan ta deg til andre byer i Tyskland. Det er ingen fartsgrenser på Auto Bahn men man anbefaler en hastighet på 130 km/t. Promillegrensen i landet er 0,5 for alle unntatt de under 21 år og de som har hatt førerkortet i mindre enn to år, for de så er grensen på 0,0.

  Parkering

  I Bremen sentrum, som består av Alstadt, Bahnhofsvorstadt og Neuenland, så må man betale for gateparkering hele døgnet, og makstiden er på 2 timer. Det finnes også parkeringshus til forskjellige priser. Park & Ride er et smidig alternativ der du parkerer i utkanten av byen for å så offentlig transport det siste stykket til din destinasjon i sentrum. Stasjonene som er en del av P&R systemet er: Zum Kuhhirten, Sielhof, Grolland, AG Weser, Hemelinger Hafen, Hansator og Hansa Carré.

  Geografisk informasjon

  Bremen ligger ved elven Weser og 70 km fra Nordsjøen. Bremen består av 23 distrikt, og det er hele 1200 grøntområder og ni innsjøer i byen. Sykkel er en fin måte å utforske disse fine naturområdene. Det er ingen tidsforskjell mellom Bremen og Norge. Bremen har et Maritimt klima, med andre ord milde temperaturer og en del nedbør. Det er 122 km Hamburg, 127 km til Hannover, 171 km til Münster og 394 km til Berlin.

  Flyplass

  Bremen Flyplass
  Ligger 4 km fra Bremen.
  Hjemmeside: Bremen flyplass
  Telefon: +49 (0) 421 5595-0

  Hannover Flyplass
  Ligger 119 km fra Bremen.
  Hjemmeside: Hannover flyplass
  Telefon: +49 (0) 511 977-0

  Hamburg Flyplass
  Ligger 135 km fra Bremen.
  Hjemmeside: Hamburg flyplass
  Telefon: +49 (40) 50 75-0

  Offentlig transport

  Buss
  Man kan ta buss rundt Bremen. Ved siden av Bremen Sentralstasjon, Bremen Hauptbahnhof, så ligger byens bussterminal.

  Trikk
  Et antall trikkelinjer tar deg rundt byen. Trikk 6 går til flyplassen (17 minutter).

  Tog
  Fra Bremen Sentralstasjon kan du ta tog til blant annet Oldenburg, Hannover og Leipzig.

  Taxi
  Det er mulig å ta taxi til din destinasjon i Bremen.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Bremen Flyplass

  Turistinformasjon Bremen