Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I DORTMUND

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Dortmund – Finn din perfekte leiebil

  Enten du reiser hit på en businessreise eller på en ferie så er en leiebil i Dortmund en enkel måte å reise fra sted til sted på egen timeplan og oppleve denne vakre byen på egne premisser. Vi kan tilby deg et stort utvalg av bilkategorier, bilutleiere og leiealternativer. Med Auto Europe får du mer frihet! Etter at du har utforsket Dortmund, hvorfor ikke ta en tur til andre byer i regionen Ruhr som for eksempel Duisburg og Essen?

  Trafikk og parkering

  Selv om de fleste tyskere kjører fornuftig og ansvarsfullt så kan det være stressende å ikke vite hvor man skal i en fremmed by. Det kan være lurt å studere et kart på forhånd eller legge til en GPS i leien, slik at man raskt kommer seg dit man skal. Når du kjører på motorveiene er det viktig å holde god avstand til bilene foran deg. Minimumavstanden er din fart delt i to. Klikk deg inn på vår kjøreguide for Tyskland der du kan lære deg mer om landets trafikkregler. Man må som oftest betale for å stå parkert på gaten. Gratis gateparkering kan være vanskelig å finne. Parkeringshus er et enkelt og trygt alternativ. Mange shoppingsentre har ofte tilhørende parkeringshus, og Park&Ride-parkeringer finnes i utkanten av byen.

  Geografisk informasjon

  Dortmund finner du i nord-vest Tyskland, i regionen North Rhine-Westphalia. Byen ligger i området Ruhr, det største urbane tettbebyggelsen i Tyskland. Kanalen Dortmund-Ems forbinder byens havn (den største kanalhavnen i Europa) med Nordsjøen. Düsseldorf, hovedstaden i Rhine-Westphalia, ligger kun 70 km sør-vest for byen. Med en bilutleie i Dortmund kan du reise rundt på egen timeplan og være sikker på at du får med deg alt. Dortmund befinner seg i en temperert klimasone, der både somrene og vintrene er milde.

  Flyplass

  Mellomstore Dortmund flyplass ligger 13 km øst for byen. Det er mest lavpris-flyselskaper som flyr hit.

  Dortmund flyplass
  Adresse: Flughafenring 2, 44319 Dortmund
  Hjemmeside: Dortmund Flyplass
  Telefon: +49 231 921 301

  Offentlig transport

  Lokaltransporten i hele Ruhr-området kjøres av Verkehrsverbund Rhein-Ruhr (VRR). I Dortmund kan du velge mellom tog, buss og t-bane. Transportnettverket er velutviklet og omfatter et stort område, noe som gjør det enkelt å ta seg rundt i Dortmund og omegn.

  Nyttige Linker

  Turistinformasjon Dortmund

  Leiebil fra Dortmund Flyplass