Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ DORTMUND FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil på Dortmund flyplass – Beste pris garantert

  Den tyske byen Dortmund ligger i regionen North-Rhine Westphalia, og dersom du skal reise til eller fra de østre delene av Rhine-Ruhr bør du velge Dortmund flyplass. Som en internasjonal flyplass av en mindre størrelse har den mest lavpris-flyselskaper som flyr til europeiske destinasjoner. Hvis du henter en leiebil fra Dortmund flyplass kan du raskt komme deg ut på de tyske veiene. Hos Auto Europe kan du velge og vrake mellom mange fantastiske tilbud og enkelt finne det som passer deg best!

  Flyplassinformasjon

  Dortmund flyplass (DTM)
  Offisielt navn: Flughafen Dortmund
  Engelsk navn: Dortmund Airport
  Adresse: Flughafenring 2, 44319 Dortmund
  Flyselskaper: AirBaltic, AirEuropa, Corendon Airlines, easyJet, Germania, Germanwings, Onur Air, Ryanair, SunExpress, Vueling og Wizz Air.

  Terminaler

  Dortmund flyplass har én terminal, der ankomsthallen er i første etasje og avgangshallen ligger i andre etasje. Flyplassen er åpen mellom 03:30 og midnatt, og det er ikke tillatt å oppholde seg på flyplassen utenfor disse tidene.

  Henting og levering av leiebil

  De fleste bilutleieskrankene finner du i første etasje, den samme etasjen som ankomsthallen ligger i. Leiebilene finner du i parkeringshuset P1, og det er også der du leverer tilbake bilen.

  Utleier Åpningstider
  Sixt Man-fre: 07:00-22:00
  Lør-søn: 08:00-22:00
  Europcar Man-fre: 07:00-22:00
  Lør-søn: 08:00-22:00
  Avis & Budget Man-fre: 07:00-22:00
  Lør: 07:30-15:30
  Søn: 11:00-19:00
  Hertz Man-fre: 07:00-22:00
  Lør: 08:00-13:00
  Søn: 14:00-22:00
  Thrifty Man-fre: 07:00-22:00
  Lør: 08:00-15:30
  Søn: 16:00-22:00

  Flyplassens fasiliteter

  På Dortmund flyplass finnes de fasilitetene som man kan forvente seg av en internasjonal flyplass. I flyplassens taxfree-butikk finnes det alt fra alkohol til parfyme. I butikken Confiserie Drüke, som ligger i første etasje, kan du kjøpe med deg gode søtsaker. Det finnes mange alternativer for den som er sulten, for eksempel East Bar+Shop som ligger i avgangshallen, bistroen i andre etasje, og i tredje etasje ligger det en restaurant med utsikt over flyene. Du kan kjøpe tilgang til wi-fi i informasjonsskranken og på West Bar + Shop.

  Transport

  Bil
  Bilutleie på Dortmund flyplass gjør at du raskt kan komme deg av gårde til din destinasjon, enten det er i Rhine-Ruhr eller andre steder i Tyskland. En kjøretur til sentral Dortmund er på 20 minutter via motorveien B1. Du kommer til Wuppertal gjennom å ta vei A1 (en tur på 45 minutter). A1 og A6 tar deg til Düsseldorf på litt over en time.

  Buss
  Du har et antall alternativer dersom du vil ta deg til Dortmund med buss. AirportExpress kjører til Dortmund togstasjon på 25 minutter, og disse bussene går fra flyplassens sentralstasjon. AirportShuttle-bussene går til Holzwickede/Dortmund flyplass sin togstasjon, en tur på 6 minutter. Buss 440 tar deg til en stasjon på t- banelinjen U47, en del av Dortmunds t-banenettverk.

  Parkering

  På flyplassen er det over 5000 parkeringsplasser. De har syv parkeringsområder, P1-P7, med alt fra lavprisparkering til langtidsparkering. I tillegg til gateparkering så har Dortmund også mange parkeringshus, der du trygt kan la bilen stå. Tilgjengelighet, priser og åpningstider finner du i skiltet i realtid ved Zentrum Nord og Zentrum Süd, slik at du enkelt kan finne en ledig plass.

  Nyttige linker

  Dortmund Flyplass hjemmeside