Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I FRANKFURT

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Frankfurt – Beste rater med Auto Europe

  Når du velger å booke leiebil gjennom Auto Europe til din Tysklandstur så er du garantert det beste utvalget av biler til de laveste prisene. Enten du skal på ferie- eller business tur så vil en leiebil gjøre at du kan oppleve Frankfurt med sine flotte skyskraper i ditt eget tempo. Du kan hente din leiebil i Frankfurt fra enten flyplassen, togstasjoner eller på et flertall steder i city. Du kan booke din leiebil online eller ringe oss på vårt nummer +49 89 120 89 270, og snakke med en av våre medarbeidere fra vår prisvinnende kundeservice.

  Trafikk og parkering

  Det er som oftest enkelt å ta seg rundt Frankfurt. Som i andre metropoler, så er det lurt å unngå rushtiden hvis mulig, spesielt ved dårlig vær da det kan være mye kø. Planlegg ekstra tid hvis du skal kjøre i den tidsperioden.

  Når du kjører i Tyskland så er det noen ting å tenke på:

  • Man kjører på høyre side av veien.
  • Det er ikke lov til å bruke hodetelefoner når du kjører.
  • Det er ikke tillat med radarvarsler i bilen.
  • Når du kjører i tuneller må da ha på nærlys.
  • Det er ikke tillat å bruke fjernlys i tettbygde områder.
  • Kjør ikke for nærme bilen foran deg, Tyskland har strenge regler rundt dette.
  • Promillegrensen i Tyskland er 0,5 mg/ml, som er det samme som et glass vin eller øl.
  • I Tyskland er man meget streng når det kommer til promillekjøring.

  Frankfurt har et flertall motorveier (Auto Bahn), så det er smidig å ta en dagstur ut av Frankfurt. Mange besøkende velger ta en tur til Heidelberg, 1 time sørover på A5 eller A6. Ta avkjørsel A656 og du kommer rett in til city. Litt mindre enn to timer nord-vest ligger den vakre byen Bonn, der Ludwig van Beethoven ble født. 30 minutter nord for Bonn så ligger den flotte byen Cologne, en turistattraksjon med sine gotiske katedraler, romerske arv og kjente kunstmuseum.

  Her kan du finne mer informasjon angående det å kjøre bil i Tyskland.

  Parkering

  Som besøkende i byen så kan det være noen tilfeller du kanskje vill unngå å kjøre i city. For eksempel på lørdager så kan det være vanskelig å finne parkering på markedsområdet Sachsenhausen. Skulle du feilparkere kan du forvente deg en saftig bot, spesielt om bilen blir tauet bort. Vær oppmerksom på at mange parkeringer i og utenfor city er reservert for de som bor der. Disse områdene er markert med skilt hvor det står at du trenger tillatelse for å stå der visse tider under dagen. Parkerer du er, kan du få en bot.

  Når du er i Frankfurt så anbefales det at du parkerer i et parkeringshus (Parkhaus), som tar rimelige time- og dagspriser. Noen parkeringer krever en spesiell p-skive (Parkscheibe) som du kan få kjøpt på bensinstasjoner. Du indikerer når du startet din parkering og plasserer så denne på dashbordet.

  Geografisk informasjon

  Den største byen i tyske fylket Hesse, er Frankfurt som er delt i to av elven Main River, med sentrum nord for elven. Byen har 691.000 innbyggere (2012) og er delt in i 46 distrikt. Her er seks distrikt som er verdt et besøk:

  • Bornheim - et pulserende distrikt med mange trendy kaféer og barer.
  • Sachsenhausen - turistenes kommersielle favorittdistrikt med brosteinsgater og herlige restauranter.
  • Bockenheim - her ligger Johann Wolfgang Goethe University, og distriktet har mange fine grøntområder.
  • Westend - et litt mer dempet og avslappet distrikt som har mange koselige kafeer, og er populært blant syklister.
  • City Centre - det kommersielle sentrumet i Frankfurt.
  • Old Town - den historiske delen av byen.

  Frankfurt har en moderat kalde vinter og behagelig varm sommer. Sommeren varer fra slutten av mai til begynnelsen av september med gjennomsnittstemperaturer på 22 grader. Vinteren begynner i november og varer frem til februar, og gjennomsnittstemperaturen ligger på 2 grader. Under vinteren kommer det oftest regn, og sjeldent snø.

  Flyplass

  Den travleste flyplassen i Tyskland er Frankfurt International Airport (FRA), som har mer enn 57 millioner besøkende årlig. Mange flyselskaper flyr til Frankfurt International Airport. Lufthansa er hovedflyselskapet på flyplassen.

  Frankfurt International Airport (FRA)
  Adresse: 60547 Frankfurt, Germany
  Hjemmeside: www.frankfurt-airport.com
  Telefon: +49 180 63724636

  Flyplassen Frankfurt/Hahn Airport (HHN) ligger 120km (2 timer) fra Frankfurt city. Den er mindre enn Frankfurt International Airport, og hit flyr mange lavpris-flyselskaper som for eksempel Ryanair.

  Frankfurt Hahn Airport (HHN)
  Adresse: 55483 Hahn-Flughafen, Germany
  Hjemmeside: www.hahn-airport.de
  Telefon: +49 6543 509200

  Offentlig transport

  Om du ønsker å parkere din leiebil i Frankfurt og heller vil bruke offentlig transport for å ta deg rundt byen så tilbyr Rhine-Main system flere alternativer. Toget S-Bahn tar deg rundt city, til flyplassen, stadium og til boligområder. T-banen U-Bahn, trikk og buss er andre alternativer. Man kan kjøpe forskjellige typer billetter: enkelt reise, dagsbillett, tre dagers billett, ukebillett eller månedsbillett. Billettmaskiner finner på de fleste større stasjonene og utvalgte kiosker.

  Frankfurt sentralstasjon er hjemmet til ekspress toget ICE som kan ta deg til nasjonale og internasjonale destinasjoner. Stasjonen har mer enn 25 plattformer i fem avgangshaller, og mer enn 350.000 reisende per dag.

  Bobilutleie i Frankfurt

  Om du vil gjøre det meste ut av ferien abfefaler vi deg å leie bobil i Frankfurt med Auto Europe. Veien fra Frankfurt til andre store byer er kortere med et hjem på hjul og du reiser med total frihet. Du finner mange flotte campingplasser på veien. La oss hjelpe deg til å planlegge din bobilutleie i Frankfurt, les mer her.

  Nyttige Linker

  Leiebil fra Frankfurt Flyplass

  Touristinformasjon Frankfurt