Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ FRANKFURT FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil fra Frankfurt flyplass - Book og spar

  Frankfurt er en travel business-by i hjertet av Europa. Her er ligger ikke bare en av verdens mest berømte banker, men også en av de mest travle flyplassene i verden. Frankfurt flyplass tar imot 52 millioner reisende per år. Med en leiebil fra Frankfurt flyplass så kan du reise akkurat dit du vil, når du vil. Book en leiebil gjennom Auto Europe og få de beste tilbudene på markedet.

  Flyplassinformasjon

  Frankfurt Flyplass (FRA)
  Offisielt navn: Flughafen Frankfurt am Main
  Engelsk navn: Frankfurt Airport, også kjent som Frankfurt Rhein Main Airport
  Adresse: 60547 Frankfurt, Germany
  Telefon: +49 (0) 180 6 372 4636
  Beliggenhet: Frankfurt flyplass ligger 13 km sør-vest for city.
  Flyselskaper: På flyplassen er det 107 flyselskaper som flyr til 275 destinasjoner verden over.

  Terminaler

  Frankfurt flyplass har 3 passasjer-terminaler. De er gruppert i henhold til de flyselskapene som de representerer. Den minste terminalen er First Class terminalen, som kun er for de som reiser i Lufthansas førsteklasse.

  Terminal 1
  Terminal 1 er den eldste og største passasjerterminalen med sine 103 gater og en ny 823 meter lang ekspansjon, Pier A-Plus, ment for større fly som en Airbus A380. Terminalen tar imot 50 millioner reisende årlig. Grunnet sine smarte utforming og sine tre etasjer så er terminalen både smidig og brukervennlig. Avgangshallen og check-in skrankene ligger i andre etasje. Her ligger også en busstasjon. I første etasje så ligger ankomsthallen og bagasjeområdet. Her fra kommer du deg også enkelt til parkeringsgarasjen og den regionale togstasjonen som ligger rett under første etasje. I denne terminalen finner du Lufthansa og Star Alliance partnerne.

  Terminal 2
  SkyTeam allianser og Oneworld er hovedbrukerne av terminal 2. Den har 42 gater og er mindre enn terminal 1. Man kan enkelt ta seg mellom terminalene gjennom å ta flyplassens t-bane som går hvert 2:e-3:e minutt. Det er også mulig å ta shuttle-buss.

  Lufthansa First Class Terminalen
  Lufthansa-reisende som flyr i første klasse, i tillegg til HON Circle medlemmer, er de eneste som har tilgang til denne terminalen. Her er det kort avstand til flyet, og boarding-prosessen er smidig og rask. Her er det også bad med dusj, gratis wi-fi, personlige assistenter og parkeringstjeneste.

  Henting og levering av leiebil

  Det ligger et flertall bilutleieskranker i både terminal 1 og 2 i ankomsthallen. Skrankene der du leverer tilbake bilen ligger ved leiebilenes parkeringsområde i begge terminalene. I terminal 1 finner du dem i P3/300 og i terminal 2 ligger de i P8. Skrankene er bemannet under dagen, og hvis du levere tilbake bilen utenom åpningstidene så er det en postkasse der du kan legge nøkkelen.

  Utleier Åpningstider
  Avis Man-søn: 06:00 til 23:59
  Hertz Man-søn: 06:00 til 23:59
  Europcar Man-søn: 06:00 til 23:59
  Firefly Man-søn: 06:00 til 23:59
  Budget Man-søn: 06:00 til 23:59
  Sixt Man-søn: 06:00 til 23:30
  Enterprise Man-søn: 05:30 til 22:30

  Flyplassens fasiliteter

  I begge terminalene er det bygget nye relax-soner. Her kan du slappe av mellom flyvningene i komfortable lounge-områder med behagelig lys, tregulv og planter. Selv om de ligger et stykke fra den sentrale delen av terminalen så er de enkle å finne. For de som reiser med barn er det syv lekeområder på flyplassen. Rett etter sikkerhetskontrollen så kan foreldre slappe av mens barna leker i en rakett, et piratskip eller i et helikopter bare for å nevne noe. Hos informasjonsskrankene så kan du få morsomme aktivitetsbøker slik at flyturen går fortere for de minste. For en liten avgift så kan du ta deg en tur til flyplassens terrasse og se på flyene lette og lande, eller ta del av familieprogrammet som er på søndager.

  I begge terminalene finnes det toaletter med dusjfasiliteter som man kan ta i bruk for en mindre avgift. Uansett hvilket flyselskap du flyr med så kan du ta deg en tur til Sky Lounge som ligger i transitt området. De finnes også 16 loungeområder som tilhører forskjellige flyselskaper. På flyplassen er det rom og kapeller for kristne, jøder, muslimer og andre trosretninger, og disse er åpne hele døgnet. Frankfurt flyplass har også et stort utvalg av koselige barer og restauranter, så det finnes noe for alle smaker. Det er ikke tillatt å røyke i terminalen, men det finnes separate røykeområder rundt om på flyplassen.

  Transport

  Flyplassen ligger 13 km fra Frankfurt city, og du kommer deg enkelt hit med et antall forskjellige transportmåter. Flyplassen har både en togstasjon og en busstasjon. Den enkleste måten å ta seg til og fra flyplassen er med bil. Med en leiebil fra Frankfurt flyplass booket gjennom Auto Europe så er du i city på 10-15 minutter. Du kjører langs med motorveien som er koblet sammen med flyplassen gjennom veikrysset Frankfurter Kreuz. Vær bevisst på at flyplassen ligger utenfor Frankfurt Low Emission Zone. Andre populære, tyske destinasjoner som Cologne, Bonn eller Heidelberg er innen rekkevidde fra flyplassen med leiebil. Her kan du få mer informasjon angående å kjøre bil i Tyskland.

  Parkering

  Foran flyplassen ligger det en korttidsparkering der du kan stå hvis du skal møte noen på flyplassen. De første ti minuttene er gratis. En annen korttidsparkering ligger like ved innsjekkingsskrankene. Like ved terminalen er det 14.000 parkeringsplasser under tak, og det er også her et kort avstand til terminalen. Det finnes også parkeringsplasser som kun er for jenter, og en langtidsparkering med en gratis shuttle-buss som tar deg til flyplassen.

  Når du skal parkere i Frankfurt city så kan et parkeringshus (parkhaus) være et smidig og rimelig alternativ. I noen parkeringsområder så trenger du en P-skive (parkscheibe), og denne kan du få kjøpt på bensinstasjoner. Du indikerer tiden for ankomst og legger den så synlig på dashbordet. Om du skal til Frankfurt sentrum så kan det anbefales å bruke byens dynamiske parking pilot system som vil ta deg direkte til en av de 19 parkering strukturene i city. Et annet alternativ er å parkere på en Park & Ride parkering som ligger ved et antall veier utenfor sentrum, for å så ta offentlig transport det siste stykket til din destinasjon i city. Vær oppmerksom på at du ikke kan parkere i områder som er reservert for beboere eller steder med annen restriksjon, da du kan risikere å få en saftig bot.

  Nyttige linker

  Hjemmeside Frankfurt flyplass