Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BOBILUTLEIE I
  FRANKFURT

  Bobilutleie verden over
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Bobilutleie verden over

  Leie bobil i Frankfurt

  Frankfurt am Main er den kommersielle hovestaden og handelsmetropolen i Tyskland. Byen har også en hyggelig atmosfære og et rikt kulturtilbud. For å utforske byen på best mulig måte anbefaler vi å leie bobil i Frankfurt og oppleve byens høydepunkter på en fleksibel og komfortabel måte. De beste og billigste bobilene finner du hos Auto Europe.

  I Frankfurt finner du noe for enhver smak; enten du vil på shopping, oppleve byens rike kulturtilbud eller søke mot naturen. I nærheten av de moderne skyskraperne på Mainhattan ligger for eksempel de romeske bygningene, Paulskirche og Kaiserdom og vitner om tysk historie.

  Campingplasser i og rundt Frankfurt

  Om du skal leie bobil i Frankfurt er det såklart også viktig å planlegge stopp og overnatting. Mange campingplasser med ledige plasser kan enkelt reserveres via nettet i forkant av reisen. Vår oversikt under hjelper deg til å finne de beste mulighetene for overnatting på din bobilferie.

  Campingplatz Mainkur Camping Mainkur ønsker deg velkommen med åpne armer! La deg forføre av denne vakre campingplassen rett utenfor Frankfurt, liggende direkte ved elven Main med utsikt over landskapet og Frankfurt sin skylinje i bakgrunnen. Campingens beliggenhet er optimal for deg som vil besøke byen men slippe å kjøre inn i bykjernen som er en såkalt miljøsone. Du finner kollektivtrafikk som buss, tog og trikk i en enkel gangavstand. Campingplassens fasiliteter inkluderer blandt annet moderne sanitæranlegg, kiosk, lounge og lekeplass. Campingen er åpen fra 1. april til 30. september.
  City Camp Frankfurt Denne campingplassen fungerer som et perfekt utgangspunkt for deg som vil ha utflukter til Frankfurts sentrum, messer, konserter og andre arrangementer. På 24.000 kvadratmeter, mellom Nidda og Urselbach, tilbyr campingen avfallsstasjon for kjemiske toaletter, strøm for campingvogner og bobiler (ingen telt), moderne og oppvarmede sanitære anlegg samt en egen biergarten. I campingens umiddelbare nærhet er det basseng og en direkte tunnellbanelinje til Frankfurt på 3 minutters gangavstand. Kjæledyr er tillatt for besøkende med bobil/campingvogn. Apotek finnes på kort avstand.
  Campingplatz Offenbach Rolig camping med sentral beliggenhet nær Frankfurt sentrum. Via en gangbro på 150 meter kan du ta deg til Frankfurt Fechenheim med diverse butikker og en direkte anslutning til bykjernen. Campingplassen tilbyr over 30 plasser og ligger i et vakkert område. Foruten en fin biergarten finner du også en kiosk der du kan kjøpe snacks og drikke.

  Tilgjengelige bobiler i Frankfurt

  Vi tilbyr en stor flåte av bobiler med varierande utrustning på flere utleiestasjoner slik at du kan finne et passende kjøretøy til din bobilutleie i Frankfurt. Den 6-meter lange Compact Standard har 4 seter og soveplasser for 2 personer. Foruten kjøkken, dusj og WC har bobilen også vann- og avfallstank såvel som varme. Ytterligere utstyr inkluderer sykkelstativ og mulighet for montering av barnestoler. Modellen er mellom 1-3 år gammel. Den 1 meter kortere modellen A1 California Star tilbyr sengeplasser for 4 personer med 2 dobbeltsenger. Modellen er utstyrt med kjøkken, vann- og avløpstank samt varme. Vår tredje modell er Compact Luxury som tilbyr komfortable sengeplasser for opp til 4 personer. Bobilen på 5 meter med såkalt Pop Top har kjøkken og vann- og avløpstank. Modellen er yngre enn ett år. Premium Plus-modellen er vår størsta bobil tilgjengelig i Frankfurt. I det nestan 9 meter lange kjøretøyet finner du 3 dobbeltsenger for 6 personer i tillegg til som kjøkken, dusj, toalett, vann- og avfallsvattentank, luftkonditionering og varme.

  Urban Plus A1 California Star

  Urban Plus

  Soveplasser: 2 stk.
  Kategori: Bobil
  Lengde: 5.41 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  A1 Star Camper

  Soveplasser: 4 stk.
  Kategori: Pop Top
  Lengde: 4.89 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel
  Compact Luxury Premium Plus

  Compact Luxury

  Soveplasser: 4 stk.
  Kategori: Klasse A
  Lengde: 6.95 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Premium Plus

  Soveplasser: 6 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 8.60 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Godt å vite om Frankfurt

  I miniatyrmetropolen Frankfurt er livet godt. Du kan kjenne storbypulsen men byen mangler stresset som kommer med mange andre storbyer som for eksempel Berlin eller Hamburg. Omtrent 700.000 mennesker lever i og rundt Frankfurt am Main. Selv om du kan ta deg gjennom byens sentrum på 20 minutter er metropolen dynamisk og variert. På Zeil, en av de travleste shoppingområdene i Tyskland er det alltid mye som skjer, men byen har også rolige og koselige områder der folk møtes etter jobb for å spise og nyte livet.

  Main-metropolen er fargeglad. Mer enn 180 ulike nasjonaliteter bor i byen og en av tre har ikke tyske pass. Frankfurt er en hipp og trendy by og på Mainhattan som er byens finansielle distrikt vinnes og tapes penger hver dag. Her finner du en eklektisk miks av musikk og stadig nye trender.