Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BOBILUTLEIE I
  BERLIN

  Bobilutleie verden over
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Bobilutleie verden over

  Leie bobil i Berlin

  Siden Auto Europe ble grunnlagt for over 60 år siden, har vi utviklet oss til en av verdens ledende selskaper innen leiebilformidling. Idag finner du ikke bare et bredt utvalg av leiebiler til lave priser, med også bobilutleie i vårt omfattende sortiment. Å leie bobil i Berlin gir deg friheten til å utforske den tyske hovedstaden komfortabelt og fleksibelt. Nyt friheten i å utforske Tysklands vakre landskap med i eget tempo og etter egne behov og interesser. Kanskje reisen leder deg til andre tyske perler som Frankfurt eller München. Book din bobil enkelt via nettet eller ring for en prat med våre bobilspesialister.

  Campingplasser i og rundt Berlin

  Det er et stort utvalg av campingplasser i området i og rundt Berlin. Det er ikke vanskelig å finne et alternativ som passer dine behov og reiseplaner. Vi har plukket ut noen steder som du kan vurdere når du planlegger din bobilferie i Berlin. Kanskje du finner den perfekte campingplassen?

  Marina Wendenschloß Marina Wendenschloß campingplass ligger ca 20 km sør-øst for Berlin sentrum og er et rimelig alternativ. Det tilbys eletrisitet, toaletter, vannforsyning, dusj og internett. Området rundt campingplassen er perfekt for en sykkel-eller spasertur.
  Campingpark Sanssouci Denne campingplassen ligger rolig til i nærheten av Potsdam i Potsdamer Wald og Havelseen-området. Her kan man leie rom og leiligheter i tilegg til mange andre fasiliteter og tjenester. Parken har blandt annet en liten butikk og en fin restaurant, guidede turer, sykkelutleie, frisør, skjønnhetssalong og mye mer.
  City Camp 1 Denne campingplassen ligger ikke langt fra flyplassen Berlin-Tegel (bare 4 kilometer). De tilbyr alle basistjenester i tillegg til vaskemaskin og tørketrommel. Det er en svalende skygge om sommeren fra tærne rundt parken og og du finner kollektivtransport bare 7 minutter unna.
  Wohnmobil-Oase-Berlin Med over 100 campingplasser er Wohnmobil-Oase-Berlin en av byens største campingparker. Brandenburger Tor ligger bare 5 km unna. Alle de vanlige grunnfunksjonene som eletrisitet og vann er tilgjengelige.
  Campingplatz Krossinsee 1930 Campingen Krossinsee 1930 har en pittoresk beliggenhet i skogen nær sjøen Krossinsees med en idyllisk sandstrand. Det er også mulig å leie rom eller bungalows. Den store eventyrlekeplassen gjør dette til en favoritt blandt familier med barn.

  Tilgjengelige bobiler i Berlin

  Under finner du eksempler på tilgjengelige bobiler i Berlin. Den knapt 7 meter lange Comfort Standard har sitteplass til 4 personer og 2 enkeltsengplasser. Kjøkken, dusj og toalett gjør reisen komfortabel. Sykler kan monteres bak på bilen og barnestoler er lette å montere. C2 Family Cruiser (cirka 6 meter lang) har liknde utrustning og tilbyr sengeplasser i form av 2 dobbeltsenger for totalt 4 personer. Family Plus (6 1/2 meter lang) har plass til 6 personer. Soveplassene er delt på 2 dobbeltsenger og to enkeltsenger. Reisen gjøres ytterligere komfortabel av at det er dusj, kjøkken og WC. Den 6 meter lange modellen Compact Plus er et annet alternativ for mindre grupper og tilbyr sitteplass for 4 personer samt dobbeltseng for to personer. Her får du også WC, dusj og kjøkken. Valgfritt ekstrautstyr som campingbord og stoler kan bookes problemsfritt.

  Comfort Standard Compact Plus

  Comfort Standard

  Soveplasser: 2 stk.
  Kategori: Klasse B
  Lengde: 7.41 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Compact Plus

  Soveplasser: 2 stk.
  Kategori: Klasse B
  Lengde: 5.99 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel
  C2 Family Cruiser Family Plus

  C2 Family Cruiser

  Soveplasser: 4 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 5.98 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Family Plus

  Soveplasser: 6 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 6.51 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Kjekt å vite om Berlin

  Å leie bobil i Berlin er enkelt og prismessig et svært godt alternativ om du vil oppleve alt denne metropolen har å by på. AlliiertenMuseum tilbyr for eksempel et interessant innblikk fra de allierte vestmaktenes i byen. Ved elven Spree finner du det lengste gjenværende stykket av Berlinmuren. Foruten disse attraksjonene har Berlin en mengde spennende severdigheter å by på; blandt annet det imponerende slottet Charlottenburg og parken rundt, som en gang var sommerresidensen til Sophie Charlotta, konen til Frederick III. For å koble av med dyr og natur er Berlin Zoo perfekt; eller hva med en tur til Wannsee, som er et populært reisemål blandt lokalbefolkningen og anbefales på det varmeste. Med et hjem på hjul sparer du ikke bare penger på å bo og reise men du er også utrolig fleksibel på å endre og legge nye planer, og reise i eget tempo.

  Det tar lang tid å utforske Berlins 12 bydeler, så planlegg rikelig med tid og fordyp deg i byens rike historie. De mange museene er perfekte for å stille vitebegjærligheten. I museesenteret Berlin-Dahlem finner du flere interessante installasjoner. Det jødiske museet er verdt et besøk i tillegg til det tekniske museet, Deutsches Technikmuseum. Det kulturelle tilbudet kompletteres av havet av kunstgallerier og religiøse steder. Om du vil gå på shopping eller vil teste Berlins restaurantscene er det noe for enhver smak og du vil ikke bli skuffet. For deg som reiser med barn er Berlin Zoo et must på reisen. Den sentrale dyreparken er ikke bare Tysklands eldste Zoo men har også flest dyrearter i hele verden med over 1300 arter å beundre.

  Bobilutleie i Berlin gir deg store fordeler på reise; du slipper å sløse bort tid og energi på å lete etter hotell og du kan lage din egen mat og spare penger. Kjente supermarkeder som Lidl, Rewe og Edeka tilbyr ferske råvarer slik at du enkelt kan forberede gode måktider til deg og din familie. I tillegg finnes det mange lokale markeder rundt om i byen der du kan smake på lokale delikatesser!