Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BOBILUTLEIE I
  MÜNCHEN

  Bobilutleie verden over
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Bobilutleie verden over

  Leie bobil i München

  Denne fantastiske storbyen byr på en rekke aktiviteter og variert underholdning til sine gjester. Uansett om du er ute etter spennende kulturopplevelser, natur, sightseeing eller utendørsaktiviteter vil du elske München. Opplev den bayerske hovedstaden og den vakre naturen runst ved å leie bobil i München. Her kan du velge blandt et stort utvalg bobiler til lave priser. Begynn oppagelsesferden hos Auto Europe. Å lære München å kjenne på en dag er ambisiøst, men ikke umulig ettersom de fleste severdigheter ligger i gangavstand fra rådhusplassen, Marienplatz i hjertet av byen. Med vår en-dags-guide under får du all informasjon om de attraksjoner du bare ikke må gå glipp av.

  Campingplasser i og rundt München

  Du som velger bobilutleie i München bør tenke godt i forveien og planlegge rikelig med pauser. Tenk også på overnatting i forkant av avreise til Bayern. Mange campingplasser kan lett og stressfritt forhåndsbookes på nettet. Med våre forslag under kan du hente litt inspirasjon til din kommende reise.

  Oktoberfest Camping München Münchens største campingplass har over 1500 plasser for bobiler, hvorav 800 har strømforsyning. Campingplassen er hyggelig og gjestfri og spenner over 150.000m². Enten du har bobil, minibuss eller campingvogn finner du alt du trenger for et hyggelig opphold; moderne sanitæranlegg, butikkm, restaurant og bistro.
  Campingplatz Thalkirchen Fra Campingplatz Thalkirchen har du det perfekte utgangspunkt for å dra inn til München. I campingplassens umiddelbare nærhet finner du dyreparken Hellabrunn og du kan nå utendørsbadet Maria Einsiede til fots på få minutter. Campingplassen ligger på bredden av elven og har en trivelig atmosfære. Med offentlig transport kan du ta deg inn til byen på få minutter.
  Campingplatz Obermenzing Stor og romslig campingplass som ligger vest i bykjernen i en stor park ca 8 km fra sentrum. Plasserne er separert av hekker og 178 av dem har eletrisitetstilgang. Du finner 3 badstuer, golfbane og strandvolleyball i nærheten. Med buss, S-bahn og U-bahn kan du ta deg inn til sentrum på 20 minutter. Anlegget har dusj, toaletter og vaskestue.

  Tilgjengelige bobiler i München

  Fra vår store flåte med bobiler har du ikke bare tilgjengelige kjøretøy for å leie bobil i München men også andre store tyske byer som Berlin i nord og handelsmetropolen Frankfurt og havnebyen Hamburg. Under ser du noen eksempe på våre mest populære bobiler i München. B4 Compact tilbyr sitteplasser for 4 personer men kun 2 sengeplasser fordelt på 2 enkeltsenger. Modellen E2 Comfort Crusier derimot har 4 soveplasser. Det 7 meter lnge kjøretøyet har også kjøkken, dusj, toalett samt vann- og avfallstank. I C5 Family Comfort er det plass til 5 personer med 2 dobbeltsenger og en enkeltseng. Også her har du kjøkken, dusj, toalett, vann- og avfallstank men også varme og det finnes mulighet for å montere syjkelstativ og barnestoler. Modellen Family Luxury rommer opptil 6 personer og er den største modellen som tilbys i München. På litt mer enn 7 meter tilbys 3 komfortable dobbeltsenger. Det er også kjøkken, dusj, toalett, vann- og avløpstank og varme. Dere kan også legge til ekstrautstyr som campingstoler og bord.

  B4 Compact Tourer C2 Family Cruiser

  Compact Tourer

  Soveplasser: 2 stk.
  Kategori: Bobil
  Lengde: 5.37 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Family Cruiser

  Soveplasser: 4 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 5.98 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel
  C5 Family Comfort Family Luxury

  Family Comfort

  Soveplasser: 5 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 6.63 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Family Luxury

  Soveplasser: 6 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 8.86 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Godt å vite om München

  Dagen begynner på det berømte torget Marienplatz. Med sin beliggenhet i sentrale München er det optimalt for shopping og severdigheter. Torgets absolutte midtpunkt er byens rådhus i nygotisk stil som har klokkepill to ganger om dagen. Plassen er det ultimate utgangspunkt for å utforske byens severdigheter til fots.

  Det er viktig at du har energi til dette og da trenger du en traditionell bayersk frokost, såkalt Weißwurstfrühstück, som består av hvite pølser, nybakte kringler og sennep. Denne retten finner du mange steder. blandt annet på Weiße Bräuhaus og på Tegernsee im Tal. Idyllisk situert mellom Hofbräuhaus og markedet Vikualienmarkt finner du vertshuset Spezlwirtschaft som serverer vegansk frokost.

  Rett etter frokost går turen rundt hjørnet til Platz og ett av de eldste og mest tradisjonsrike og auentiske stedene i München, nemlig ølhallen Hofbräuhaus. Ta en øl eller bare nyt atmosfæren. Rett etter går turen tilbake til Marienplatz, for klokken 11 begynner klokketårnets klokkespill med scener fra Münchens historie. For deg som er sprek og har friskt mot kan rundturen fortsette opp på Alte Peters utsiktsplattform, men du må først ta for deg 300 trappetrinn. Herfra har du et vakkert panorama over byen og på solrike dager kan du se helt til Alpene.

  Når du har sett deg mett på utsikten og tar turen ned igjen fortsetter vårt program med en kort sparsertur gjennom Münchens gågate Kaufingerstrasse. Ett par hunde meter ned i gaten treffer du på den verdensberømte Frauenkirche med sine to tårn med kupler.

  Vi regner med at du begynner å bli sulten etter dette og turen går så til Viktualienmarkt, i nærheten finner du severdigheter som bymuseet, det juridiske museum og Schrannenhalle som er et stort italiensk nmatmarked og restaurant. På den utendørs markedet Viktualienmarkt finner du boder med alt fra ferske grønnsaker, honning, ost , vin og blomster til suvenirer. Midt på torget ligger en biergarten der du kan hvile beina og samle energi ved hjelp av lokale delikatesser samtidig som du slukker tørsten med bayersk øl.

  Om beina er litt trøtte nå kan du ta en sykkel-rickshaw til neste destinasjon Odeonsplatz. Her anbefales et besøk på Feldhernhalle og Theatiner-kirken. Etter ditt besøk her går turen videre langs Theatinerstraße til shopping-komplekset Fünf Höfe med sin prisbelønte arkitektur.

  Avslutt dagen på en av byens mange vertshus med tradisjonelle bayerske retter. Rett bak Frauenkirche som du har besøkt tidligere på dagen finner du et bredt utvalg av restauranter som byr på tradisjonell mat og drikke, Andechser am Dom, Nürnberg Bratwurstglöckl og Augustiner am Dom anbefales.