Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BOBILUTLEIE I
  HAMBURG

  Bobilutleie verden over
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Bobilutleie verden over

  Leie bobil i Hamburg

  Feriering på helt ny måte i Tyskland! Å leie bobil i Hamburg gir deg helt nye muligheter til å reise i eget tempo og utforske denne spennende hansabyen etter egne interesser og ønsker. Etter at du har tilbragt et par dager og netter med utflukter i og rundt Hamburg kan du dra videre til andre tyske perler som München, hovedstaden Berlin eller handelsmetropolen Frankfurt. Velg mellom et bredt tilbud av tilgjengelige bobiler hos oss hos Auto Europe til de laveste priser. Sammenlikn modeller online på vår hjemmeside før du booker, velg ønsket modell eller ring og snakk med våre bobilspesialister for gode råd og tips på + 49 894 1207 298.

  Campingplasser i og rundt Hamburg

  I Hamburgs nærhet finner du mange campingplasser å overnatte på. Noen av dem ligger fint til for deg som vil komme deg raskt og enkelt til sentrum av byen. Under ser du noen av våre forslag på trivelige campingplasser når du skal leie bobil i Hamburg.

  Camping Buchholz Hamburg City En svært sentral campingplass med topp fasiliteter. Kun 7 km fra sentrum tilbyr anlegget 30 plasser med strøm men utan vann. Hagenbeck Zoo kan nås på 10 min.
  Camping Land an der Elbe Campingens pittoreske beliggenhet på stranden Stover kommer umiddelbart til å gi deg feriestemning. Omtrent 30 km fra sentrum kan du nytae naturen til fulle. På hver plass finnes strøm og vann samt gratis Wi-Fi. Anlegget har også sanitæranlegg med vaskemaskin, tørketrommel og oppvaskmasin.
  Campingplatz Großensee Campingplass med hyggelig beliggenhet ved en vakker innsjø. Her bor du i det grønne. I avgiften inngår gratis inngang til basseng og gratis wifi. Kollektivtrafikken har fine forbindelser til sentrale Hamburg og reisen tar cirka 35 min.
  KNAUS Campingpark Hamburg Også dette anlegget ligger i fin avstand fra Hamburg sentrum, ca 14 km. Alle plasser har strøm og WiFi. Det er både fotballplass og lekeplass så barna ikke kjeder seg.
  Campingplatz Elbecamp Med knappe 40 min i bil fra sentrum, ligger caampingen Elbecamp litt lenger unna Hamburg enn de andre på listen, men beliggenheten ved Falkensteiners elvebredde er virkelig å anbefale. Store, romslige plassser og vakker utsikt over vannet sikrer deg en rolig oase.

  Tilgjengelige bobiler i Hamburg

  Hos oss hos Auto Europe har du et bredt utvalg av bobiler til din reise. Modellene under er bare noen eksempel på bobilene vui kan tilby reisende. Om dere bare er 2 personer som skal reise er B4 Compact Tourer det perfekte valget. Bilen som bare er 6,36 m langt er utstyrt med 2 enkeltsenger, kjøkken, toalett og dusj. Om du trenger mer plass er Compact Standard et godt alternativ; den tilbyr samme utstyr men er noe større med sine 6.95 meter. For grupper med 4 passasjerer er A1 California Star ett godt valg, den har soveplasser fordelt på 2 dobbeltsenger. Modellen har også kjøkken og er 4,9 meter lang. For 6 passasjerer er den 6,51 meter lange Family Plus ideell. Bortsatt fra 2 enkeltsenger og 2 dobbeltsenger finnes det også kjøkken, dusj og toalett.

  B4 Compact Tourer Comfort Standard

  Compact Tourer

  Soveplasser: 2 stk.
  Kategori: Bobil
  Lengde: 6.36 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Comfort Standard

  Soveplasser: 4 stk.
  Kategori: Klasse B
  Lengde: 7.41 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel
  A1 California Star Family Plus

  A1 Star Camper

  Soveplasser: 4 stk.
  Kategori: Pop Top
  Lengde: 4.89 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Family Plus

  Soveplasser: 6 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 6.51 Meter
  Girtype: Manuelt
  Drivstoff: Diesel

  Kjekt å vite om Hamburg

  Hamburg by er på listen over Tysklands største byer. Med over 1.860.000 innbyggere er byen faktisk nummer to på listen etter hovedstaden Berlin. Takket være havnen Hamburg Hafen og sin internationale flyplass er Hamburg også en av de viktigste logistikkbyene i Tyskland. Dessuten spiller byen en viktig rolle som teaterby. Mange kjente musikaler som Løvenes Konge og Rocky Horror Picture Show vises her. Men det er ikke bare musikaler og handel som lokker besøkende til Hamburg. Det kulturelle tilbudet er stort og nesten overveldende. Du finner alt blandt over 60 museer og teatre, konsertsaler og over 100 musikk-klubber. Det finns også flere imponerende bygninger og broer som du ikke bør gå glipp av.

  Et par byggnader og severdigheter som bør være på listen din er Sankt Michaels kirke, Hamburgs rådhus samt konsertsalen Elbphilharmonie. Andre spennende severdigheter er Hamburg-børsen, og ruinene av Nicolai-kirkens tårn samt Speicherstadt, som er det største, historiskt viktige lagerhuskomplekset i verden som finnes bevart. I komplekset ligger også verdens største modelltogbane. Over sine 1490 kvadratmeter viser Miniatur Wunderland høydepunkter fra flere land, blandt annet USA, Tyskland og Italia. Vel verdt et besøk, ikke bare for modelltogfans Et besøk på det berømte fiskemarkedet er også å anbefale. For deg soj vil nyte naturens stillhet er det flere alternativ, for eksempel den botaniske hagen, elven Elbe, Hagenbeck Zoo, byparken og flere andre parker.

  Når du senere velger å forlate havnebyen er du fleksibel og fri med bobilutleie i Hamburg . Du står fritt til å besøke andre tyske byer oii eget tempo. Hovestaden Berlin kan du nå på bare 3 timer via A24 til Berlin og via A7 når du Frankfurt på mindre enn 5 timar. Reis i din egen takt for å oppleve det tyske landskapet til fulle og når du blir sliten er det bare å stoppe på en av de mange campingplassene på veien før du starter på neste etappe.