Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I BERLIN

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil i Berlin – Beste pris garantert

  Berlin er en kombinasjon av ikoniske landemerker, herlige matopplevelser, og et spennende kulturliv. Med en leiebil fra Auto Europe så kan du besøke denne kulturrike hovedstaden, Berlin kan by på blant annet mye flott arkitektur og mange spennende museer. Byen består av seks distrikt og har innbyggere fra 190 land, noe som gjør Berlin til et multikulturelt mekka. Auto Europe har vært i bransjen i mer enn 60 år, og vi kan tilby de mest konkurransedyktige prisene på leiebil i Berlin. Vårt gode samarbeid med både lokale og internasjonale utleiere gjør at vi har en stor bilpark der du enkelt kan finne den leiebilen som passer både dine reiseplaner og din lommebok. Kontakt Auto Europe i dag!

  Trafikk

  I Tyskland så kjører man på høyre side av veien, og landet har en promillegrense på 0,5 ‰. I Berlin så er det en god del trafikklys, noe som gjør at du bør bergene litt ekstra tid når du er ute og kjører. Fartsgrensen i byen er generelt 50 km/t hvis det ikke er skilt som angir noe annet. Vær oppmerksom på at det er en del fartskameraer i byen. Berlin er en miljøsone, umweltzone, og man må ha et miljøklistermerke i frontruten for å kjøre der.

  Parkering

  I blå soner så betaler man for parkering i en parkeringsautomat. Vanligvis så må man betale i følgende tidsperioder: mandag til fredag mellom 09:00-20:00 og på lørdager mellom 09:00-14:00. I city er det ingen parkeringssoner, og det er ganske så vanskelig å finne parkeringsplass her. Det anbefales at man parkerer i utkanten av byen og tar offentlig transport det siste stykket til sin destinasjon. Det finnes et stort antall parkeringshus (parkhaus/tiefgarage) i Berlin hvis du ønsker å stå under tak.

  Geografisk informasjon

  Berlin ligger i nord-øst Tyskland og er landets hovedstad. Byen er en kombinasjon av vakker arkitektur, historiske severdigheter, skogområder og innsjøer. Gjennom Berlin renner de to flotte eleven Spree og Havel. Sommerklimaet i Berlin er den samme som i Norge, mens vintrene er noe mildere. Fra Berlin er det enkelt å ta seg til andre tyske byer eller til nabolandene, som for eksempel Leipzig (198 km), Hamburg (293 km), Prag (345 km) i Tsjekkia og Warsawa (567km) i Polen.

  Flyplass

  Berlin Schönefeld flyplass
  Ligger 16 km fra Berlin.
  Hjemmeside: Berlin Schönefeld flyplass
  Telefon: +49 30 60911150

  Berlin Tegel flyplass
  Ligger 16 km fra Berlin.
  Hjemmeside: Berlin Tegel flyplass
  Telefon: +49 30 60911150

  Leipzig Halle flyplass
  Ligger 190 km fra Berlin.
  Hjemmeside: Leipzig flyplass
  Telefon: +49 341 2241155

  Offentlig transport

  I Berlin har de et bra offentlig transportsystem med mange forskjellige alternativer for å ta seg rundt byen. Berlin er delt inn i tre transportsoner: A, B og C.

  Buss
  Et smidig alternativ som tar deg rundt Berlin. Det finnes også ekspress- og nattbuss. Ønsker du å se Berlins severdigheter så kan du hoppe på buss 100 og 200 som går forbi de fleste turistattraksjoner.

  Trikk
  Det finnes 13 forskjellige trikklinjer og de fleste av de går i den østre delen av Berlin.

  Tog
  S-Bahn består av nesten 170 tog som kan ta deg rundt Berlin og omegn. Det finnes også ekspresstog.

  Ferje/båt
  Det finnes et antall ferger som tar deg over byens sjøer og langs med elvene. Disse er populære spesielt om sommeren.

  T-bane
  U-Bahn har 10 forskjellige linjer som går hvert 2-15 minutt.

  Taxi
  I Berlin er det er opp mot 7000 taxier. Du kjenner de igjen ved den lyse, beige fargen og "Taxi" skilt på taket.

  Bobilutleie i Berlin

  Berik din opplevelse ved å leie bobil i Berlin gjennom Auto Europe. Du kan med letthet besøke andre byer og utforske området rundt via Autobahn. Det er mange flotte campingplasser i nærheten av Berlin. Reis med total frihet og les her her om bobilutleie i Berlin.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Berlin Schönefeld Flyplass

  Turistinformasjon Berlin