Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I HAHN

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Hahn – Finn din perfekte leiebil

  Å booke en leiebil i Hahn er første steget til en vellykket tur. Hahn er en by i Vest-Tyskland, 1 times kjøretur fra Frankfurt. Flyplassen Frankfurt-Hahn ligger i den lille byen. I de pittoreske områdene i og rundt Hahn er det blant annet mange vakre slott man kan besøke. Ta en tur til det flotte monumentet Niederwalddenkmal i Hesse, og ta et besøk på ørn-observatoriet som ligger like ved. Kjør langs veien Hunsrückhöhenstrasse i det vakre fjellområdet Hunsruck. Etter at du har utforsket Hahn kan du enkelt ta turen videre på autobahn til Frankfurt, Wiesbaden, Koblenz eller Darmstadt. Auto Europe samarbeider med mange dyktige bilutleiere, og som kunde hos oss er du garantert førsteklasses service og stort utvalg av biler. Når du skal hente din leiebil må du huske å ta med gyldig førerkort, pass og en utskrift av din voucher. Det er også viktig med et kredittkort (som eies av sjåføren), for eventuelt depositum og ekstra utgifter.

  Trafikk

  Hahn ligger ikke langt fra motorveien E42. De berømte motorveiene i Tyskland har ingen fartsgrense, men 130 km/t er anbefalingen. Det kreves ingen veiavgifter i landet.

  Parkering

  Les parkeringskilt nøye for å unngå bot.

  Geografisk informasjon

  Hahn ligger i regionen Rhineland-Palatinate som har en vakker natur, og her er det blant annet mange vingårder. Det er ingen tidsforskjell mellom Tyskland og Norge. Det er 117 km til Luxembourg, 125 km til Frankfurt, 201 km til Düsseldorf, 262 km til Stuttgart og 666 km til Berlin.

  Flyplass

  Frankfurt-Hahn Flyplass
  Ligger i Hahn.
  Hjemmeside: Frankfurt-Hahn flyplass
  Telefon: +49 (0) 65 43 / 50 8-0 01

  Frankfurt Flyplass
  Ligger ca. 113 km fra Hahn.
  Hjemmeside: Frankfurt flyplass
  Telefon: +49 (0) 1806 / 372 4636

  Offentlig transport

  Buss
  Det går busser i Hahn og til nærliggende områder.

  Taxi
  Et antall taxiselskaper tar deg rundt Hahn og omegn.

  Nyttige linker

  Leiebil fra Hahn Flyplass