Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ DÜSSELDORF FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på Düsseldorf flyplass til beste rate

  Hent din leiebil på Düsseldorf flyplass og kom deg raskt ut på Auto Bahn! Fra flyplassen er det kun 8 km til Düsseldorf, hovedstaden i Nordrhein-Westfalen. Elven Rhinen renner gjennom byen som kan by på for eksempel bra shopping i Königsallee og koselige kaféer i bydelen Altstadt. Tyskland har også mange andre spennende byer som man kan besøke og er verdensberømt for sine motorveier uten fartsgrenser. Auto Europe har et stort utvalg av bilkategorier på Düsseldorf flyplass, og du finner alle prisene gjennom å bruke vår søkemotor. Du vil da få opp en oversikt over de forskjellige utleierne på flyplassen og du vil enkelt kunne legge til ekstra utstyr som GPS og barnestol. Uansett hvor du skal etter at du har landet på Düsseldorf flyplass så kan du være sikker på at Auto Europe har leiebilen som kan ta deg dit.

  Flyplassinformasjon

  Düsseldorf flyplass (DUS)
  Offisielt navn: Flughafen Düsseldorf. engelsk: Düsseldorf Airport
  Addresse: Flughafenstraße 120, 40474 Düsseldorf
  Flyselskaper: 70 flyselskaper. Du kan fly direkte til Düsseldorf fra Bergen og Oslo. Stort antall destinasjoner i Europa og resten av verden.

  Flyplassen består av én terminalbygning bestående av fire etasjer. Ankomst ligger i første etasje og avgang ligger i andre.

  Henting og levering av leiebil

  Bilutleie på Düsseldorf flyplass er ukomplisert. Bilutleieskrankene finner du i ankomst hallen, men du leverer tilbake bilen i en egen bygning like ved terminalen. Følg skilt som sier "Mietwagen".

  Åpningstider bilutleieskranker

  Utleier Åpningstider
  Sixt Man-søn: 06:15 til 23:30
  Thrifty Man-søn: 06:00 til 23:00
  Buchbinder Man-søn: 06:00 til 23:00
  Enterprise Man-søn: 06:00 til 23:00
  Europcar Man-søn: 06:15 til 23:30
  Firefly Man-søn: 07:00 til 23:00
  Global Drive Man-søn: 06:00 til 23:00
  Budget Man-fre: 06:15 til 23:30
  Lør-søn: 06:30 til 23:00
  Avis Man-fre: 06:15 til 23:30
  Lør-søn: 06:30 til 23:00
  Hertz Man-fre: 06:30 til 23:30
  Lør: 07:00 til 23:00
  Søn: 06:30 til 23:30
  InterRent Man-fre: 07:30 til 18:30
  Lør: 09:00 til 12:00
  Søn: Stengt

  Flyplassens fasiliteter

  Har du litt tid til overs før flyet går? Da kan du ta en shoppingtur i de mange butikkene på flyplassen. Det finnes over 60 butikker og selvfølgelig også taxfree. Düsseldorf flyplass har et stort antall serveringsteder, så enten du har lyst på noe søtt, en kaffe eller et varmt måltid så finner du det her. I de seks loungeområdene kan du slappe av i en behagelig og rolig miljø før din flytur. Det er 30 min gratis adgang til flyplassens wi-fi. På Travel Market finner du over 40 turist- og reisebyråer som kan hjelpe deg med å planlegge din reise. Det er et antall minibanker rundt omkring på flyplassen og valutakontor finner man i ankomst- og avgangshallen. I det sistnevnt området ligger det også en bank. På flyplassen kan man også ta en tur til tannlegen, shoppe på apoteket eller ta en pust i bakken i meditasjonsrommet som ligger i fjerde etasje.

  Transport

  For å komme til Düsseldorf sentrum kjører du 8 km sørover. Det er to togstasjoner på flyplassen: Düsseldorf Airport (øst for terminalen) og Düsseldorf Airport Terminal (under terminal C). Det går tog fra disse stasjonene til et stort antall destinasjoner i landet. SkyTrain er flyplassens shuttle-tog som tar deg mellom terminalen-P4 parkeringen-flyplassens togstasjoner. Det ligger en busstasjonen foran ankomsthallen og en ved Düsseldorf Airport togstasjon. Bussene kan ta deg til blant annet Düsseldorf city, Kaarst, Mercedesstrasse, Ratingen, Theodor, Rathaus, Rosspfad og Tannenhof. Taxier finner du utenfor ankomst- og avgangshallen.

  Nyttige linker

  Hjemmeside Düsseldorf flyplass