Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister
  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Bloggsøk


  Kategorier

  Søker etter blogginnlegg......

  Vinn gratis 'America the Beautiful'-pass

  En bobil er så mye mer enn en komfortabel og praktisk reisemåte, det er en allround-opplevelse med uendelige muligheter for å skreddersy ferien både på forhånd og spontant underveis. Stopp når og hvor du vil – uten hotellkostnader! Som en av de ledende aktørene på bilutleiemarkedet i over 60 år har Auto Europe ekstensiv erfaring og en imponerende bilpark i tillegg til et bredt utvalg av bobiler tilgjengelig. I USA er det tusenvis av ruter perfekt lagt opp til deg som vil på ferie med bobil på kryss og tvers av landet. For å hjelpe deg med å planlegge turen gir vi vekk gratis «America the Beautiful»-pass til de første 5 heldige nyhetsbrevsabonnentene som booker bobilutleie med Cruise America før slutten av mai, for reise i USA. America the Beautiful sine pass dekker inngang til over 2000 naturattraksjoner i Nord-Amerika, inkludert Alaska. Passet er gyldig et helt år og dekker inngang for sjåfør og alle passasjerer i naturparker og reservater i tillegg til dagsgebyr i skoger og slettelandskap.For å vinne ett av disse fabelaktige passene må du abonnere på Auto Europe sitt nyhetsbrev og booke din reise med bobil i USA!

  Dersom du ikke er sikker på hvor du vil reise, frykt ikke! Følg vår foreslåtte rute gjennom California, Arizona og Colorado der du kan utforske og tilbringe en natt eller to i en av verdens vakreste naturparker. Vår reiseplan starter i San Fransisco, en tretimers kjøretur fra Yosemite National Park, hjem til Yosemite falls og El Capitan. Yosemite betyr Grizzlybjørn på Miwok stammespråk og er regnet som en av de vakreste stedene i USA. Nyt naturen og ikke glem å ta med fjellsko for å følge en av de mange velmerkede turløypene. Det er enkelt å reise med bobil her og parkere på en av de mange campingplassene i hele parken. Våre favoritter inkluderer Porcupine Flat Campground, White Wolf Campground og North Pines Campground.

  Fra Yosemite kan du dra Sør-Vest mot Death Valley National Park som er omtrent en dagstur unna langs Route 395. Med noe av det vakreste og mest varierte landskapet i Amerika er Death Valley virkelig verdt et besøk til tross for sitt dystre navn. Dalen har et rikt plante- og dyreliv. Med en bobil har du en unik utsikt over landskapet. Ikke glem å stoppe for bilder ved Telescope Peak og Mount Whitney. Death Valley er også hjem til høykvalitets campingplasser som Furnace Creek og Texas Springs som begge er åpen hele året, sommer som vinter. Kjør vest fra Death Valley på Route 40, 93 og 95 for en spektakulær utsikt fra din Auto Europe bobil på vei til verdensberømte Grand Canyon. Grand Canyon er hovedattraksjonen i den 4856 kvadratkilometer store nasjonalparken. Grand Canyon er enkelte steder hele 29 km bred og over 1600 meter dyp. Fra South Rim er det en vakker 378 km kjøretur gjennom Colorado til North Rim. Det er flere fine campingplasser, blant annet North Rim Campground.Etter en god natts søvn kan du dra nordover på Route 160 i omtrent 5 timer til du ankommer en annen unik attraksjon; Mesa Verde Nasjonalpark.Parken kalles «Green table» på grunn av sine frodige, grønne skoger og parken har over 5000 arkeologiske utgravningssteder inkludert Cliff Palace som ble bygget av Anasazi folket for hundevis av år siden. Med over 64 km vei er Mesa Verde en av USA’s største turistattraksjoner og vel verdt et stopp og en overnatting på Morefield Campground. Campingplassen er åpen fra april til oktober og har moderne fasiliteter og vakker beliggenhet.Auto Europe gir vekk gratis America the Beautiful pass til de første 5 nyhetsbrevabonnenter som booker en bobilferie.

  Siste stopp på reisen er Rocky Mountain National Park, omtrent 8 timer nord-øst Mesa Verde. Rocky Mountain er en drøm for reisende og eventyrere. Reis langs Trail Ridge Road, en 77 km land fjellvei kjent som ‘highway in the sky’. En opplevelse du aldri vil glemme. Når du krysser Continental Divide pi en høyde av nesten 11,000 fot går veien gjennom rike og frodige skoger, elvedaler, forbi innsjøer, og langs vakre enger. Etter en lang, spennende og slitsom reise er det godt å vite at det er kort vei til nærmeste flyplass nesten uansett hvor du velger å avslutte turen. Så; når du mottar Auto Europe sitt nyhetsbrev – grip sjansen til å vinne et America the Beautiful pass til en verdi av US$80! Book online eller ring oss i dag.

  Bloggsøk


  Kategorier