Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  DEN PERFEKTE FERIEN MED BOBIL

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Den perfekte ferien med bobil - Infographic

  Nå som sommeren begynner panlegger mange ferien. Noen begynner å sammenlikne all-inclusive tilbud, eller ser etter et behagelig sted for hele familien. Auto Europe gir deg muligheten til å oppleve en ny måte å reise på med bobilutleie. Bobilutleie i Europa er den perfekte løsningen for dem som elsker å reise med hele familien i eget tempo. For det første er det mye billigere enn å booke hotell og fly for en stor gruppe. Å reise med bobil gir deg muligheten til å lære om livet oog kulturen i landet du besøker. Du trenger ikke å velge mellom standferie og byferie, siden det å reise med bobil gir uendelige muligheter for å reise dit du vil. På Auto Europe sine nettsider finner du den perfekte bobilutleie i Tyskland, Sveits, Italia, USA og mange andre land over hele verden. For å få pristilbud går du enkelt inn på bobil-linken på hjemmesiden vår. I neste vindu vil du kunne velge den perfekte bobilen for din reise. Bobilferier har mange fordeler, de største blir nevnt i vår nye infographic. Du vil også lære hva du burde være obs på når du forbereder en ferie med bobil, i tillegg til å få vite de beste destinasjonene for naturelskere og strandferier. Så velg din bobil og ta til veiene for en uforglemmelig ferie.

  Fordeler ved å reise på ferie med bobil

  1. Bilig!
   Du kan spare mye penger på å leie bobil ettersom det sammenlagt er mye billigere enn å booke flybilletter, hotell og transport for en gruppe personer.
  2. Fleksibilitet
   Å leie en bobil gir deg fullstendig frihet i det landet du velger å besøke.
  3. Selskap
   Muligheten til å reise med hele familien eller mange gode venner.
  4. Variasjon
   Unike muligheter for å besøke mange byer, eller til og med flere land i ferien.
  5. Kultur!
   Leve tett med naturen og lære masse om livet og kulturen i landet du besøker
  6. Aktive ferier!
   Store variasjoner av aktiviteter i ferien: kombiner byvandring og shopping med avslappende kvelder i fjellet, ute i naturen eller på stranden.

  For å gjøre din bobilferie så stressfri som mulig burde du...

  1. Planlegge på forhånd
  2. Prøv å planlegge ruten på en sånn måte at du ikke kjører mer enn 3-4 timer daglig
  3. Prøv også å booke plass på campingplasser på forhånd. Det sparer tid og du er sikker på å få plass også i høysesongen.
  4. Pass på at passasjerene ikke kjeder seg mens dere kjører. Spesielt når du reiser med barn er det viktig å finne underholdning for dem mens du kjører. Du kan ta med noen DVDer med tegnefilmer eller noen brettspill.

  Perfekte destinasjoner for din bobilferie

  • Hvis du elsker sol og strand bør du tenke på å leie bobil i Frankrike, Italia, Spania eller USA.
  • Drømmer du om en avslappende ferie i urørt natur? Da vil du virkelig nyte en bobilferie i et av de nordiske landene: Danmark, Finland, Norge, Island og Sverige.
  • Hvis du liker fjellandskap, klare fjellvann og sportsaktiviteter vil du elske en bobilferie i Tyskland, Østerrike og Sveits.

  Den perfekte ferien med bobil