Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BOBILUTLEIE MED AUTOCARAVAN EXPRESS

  Bobilutleie verden over
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Bobilutleie verden over

  Leie bobil med Autocaravan Express – De beste tilbudene!

  Leie bobil med Autocaravan Express Auto Europe samarbeider med mange viktige operatører i bobilindustrien. Hvis du planlegger å besøke solrike Spania må du ta en kikk på det store utvalget av kjøretøyer som er tilgjengelig med Autocaravan Express. Dette selskapet startet opp i 1986 og har etablert seg som et av de mer erfarne selskapene i den europeiske bobilbransjen. Neste gang du skal leie bobil med Autocaravan Express, har du en enorm flåte å velge fra, med kjøretøyer som er skreddersydd for å treffe behovene til alle kunder, fra små bobiler med plass til to personer, til store, romslige kjøretøyer som kan huse opptil seks personer.

  Forsikring

  • Full forsikring (CDW) med en egenandel begrenset til 700 euro i tilfelle skade på kjøretøyet, er inkludert i leieprisen. Forsikringen er gyldig i hele den Europeiske Union.
  • Denne forsikringen dekker ikke kundens personlige eiendom.
  • Under avhentingen vil Autocaravan Express reservere et beløp på 700 euro på hovedførerens kredittkort (vær klar over at de bare aksepterer Visa og Mastercard).

  Hvilke tilleggsutstyr tilbys?

  Før du legger ut på ditt eventyr med en bobilutleie fra Autocaravan Express, vil du få muligheten til å legge til ekstrautstyr mot et lite gebyr, slik at du kan få enda flere av dine behov møtt, og gjøre ferien enda mer behagelig.

  • Med campingbord med stoler kan du nyte et utendørs måltid, og med en moderne GPS kan du enkelt planlegge ferien din på veien.
  • Dersom du reiser med barn tilbyr selskapet utleie av barneseter.
  • Vi anbefaler sterkt at du legger til alle ekstra i bestillingen, slik at vi kan bekrefte tilgjengeligheten med utleieren god tid i forveien.
  • For bookinger som varer minst 18 dager, tilbyr Autocaravan Express gratis kjøkkenutstyr, sengetøy, et håndklesett og et barnesete.

  Viktige ting å tenke på når man leier bobil med Autocaravan Express

  Når du henter bilen vil du bli spurt om voucheren din, et gyldig pass/ID-kort, førerkort og kredittkort, som alle må være i hovedførerens navn. Hvis noe av det mangler, kan de ikke utlevere kjøretøyet. Sjåføren må være minst 25 år gammel og ha et minst fire år gammelt førerkort klasse B.

  Autocaravan Express' flåte

  Selskapets flåte er veldig ny, de eldste kjøretøyene er faktisk bare rundt to år. Autocaravan Express bruker produsenter av høy kvalitet, som Carado og Hymer, som begge er velkjente navn i bobilbransjen. De tilbyr for tiden ni ulike modeller med to, tre, fire og seks sengeplasser. Alle kjøretøyene kommer med:

  • Fullt utstyrt kjøkken og bad med vask, toalett, og dusj
  • Ubegrensede kilometer
  • 24-timers assistanse i Europa og Marokko
  • Gratis transport til og fra flyplassen for leier som varer minst syv dager
  • Ingen gjemte kostnader eller gebyrer!

  Carado Vlow 540

  Carado Vlow 540 Autocaravan Express
  Sengeplasser: to personer
  Kategori: Campervan
  Lengde: 5,99 meter
  Gir: Manuell
  Drivstoff: Diesel
  Passelig for to personer med en dobbeltseng bakerst. Under sengen er det nok plass til å plassere bagasje. Klikk her for å starte en virtuell omvisning.

  Carado T-132

  Carado T-132 Autocaravan Express
  Sengeplasser: tre personer
  Kategori: Motorhome Class B
  Lengde: 5,97 meter
  Gir: Manuell
  Drivstoff: Diesel
  Perfekt for en liten familie på tre eller et par som ønsker litt ekstra komfort. Denne kategorien har en dobbeltseng bakerst og en enkeltseng fremst i bilen. Klikk her for å starte en virtuell omvisning.

  Carado T-339

  Carado T-339 Autocaravan Express
  Sengeplasser: fire personer
  Kategori: Motorhome Class B
  Lengde: 6,99 meter
  Gir: Manuell
  Drivstoff: Diesel
  Et kjøretøy i en fin størrelse, ideell for en vennegruppe eller en familie. Den har to dobbeltsenger og en enkeltseng, samt et stort kjøleskap og et romslig spiseområde. Klikk her for å starte en virtuell omvisning.

  Carado A-361

  Carado A-361 Autocaravan Express
  Sengeplasser: opptil seks personer
  Kategori: Motorhome Class C
  Lengde: 6,05 meter
  Gir: Manuell
  Drivstoff: Diesel
  Det perfekte kjøretøyet for å reise på veien med all nødvendig komfort. Den har masse ekstra lagringsplass. Klikk her for å starte en virtuell omvisning.

  Hvor kan jeg hente min bobil med Autocaravan Express

  Kontoret holder til omtrent 15 minutt fra Adolfo Suárez Madrid–Barajas Flyplass. For bookinger som varer minst syv dager, tilbyr Autocaravan Express gratis transport fra flyplassen til avhentingsområdet og andre veien, for sine kunder. Det er også mulig å etterspørre levering av kjøretøyet til flyplassen eller til et hotell i Madrid mot et gebyr på omtrent 55 euro. Hvis leien varer mer enn 18 dager tilbys dette uten tillegg i prisen. Vær oppmerksom på at shuttletransport er på forespørsel og må godkjennes av utleieren, siden noen hoteller i sentrum ikke er tilgjengelige for slike kjøretøy.

  Det er også mulig å leie bobil med Autocaravan Express fra andre spanske byer som Barcelona, Valencia, Malaga og Bilbao og så videre (utenom i julig og august måned og i påsken).

  Autocaravan Express, S.A.
  Motorvei A1, km 24
  E-28700 San Sebastian de los Reyes
  Madrid
  Spania

  Velg kjøretøyet som best passer dine behov, og start ferien din med Autocaravan Express! Book online nå eller kontakt vårt reservasjonsteam på +49 89 412 072 98 eller ved å emaile muccampers@autoeurope.de.