Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BOBILUTLEIE I
  MONTRÉAL

  Bobilutleie verden over
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Bobilutleie verden over

  Leie bobil i Montreal

  Mer enn 60 års erfaring har sikret Auto Europe en sterk posisjon i bilutleieindustrien og selskapet er i dag en av verdens ledende bilutleieagenter. Grunnet vårt tette samarbeid med bilutleiefirmaer verden over kan vi tilby laveste rater på leiebil verden over i tillegg til beste service. Bortsett fra bilutleie tilbyr Auto Europe også bobilutleie. La oss være din partner når du planlegger drømmeferien og start med en kikk på våre tilbud om billig bobilutleie i Montréal. Book din bobilutleie online eller ring oss på: +49 894 1207 298. Vi hjelper deg gjerne med å planlegge din bobilutleie.

  Campingplasser i og rundt Montréal

  I og rundt Montréa har du muligheten til å bo på flere campingplasser. Vi har valgt ut et par plasser og hentet ut relevant informasjon for å gjøre valget ditt enklere.

  Camping Alouette Campingplassen Alouette er et flott sted dersom du vil bo nært Montréal. Det ligger i St-Mathieu-de-Beloeil, Montrégie, Quebec. Campingplassen har et velholdt basseng og god togforbindelse til Montréal; Dags- eller 3-dagerspass er å anbefale.
  Camping Koa Montréal Sud Denne fredelige campingplassen har 214 parkeringsplasser, et stort terreng og ildsteder. Sportsaktiviteter som minigolf, basketball, badminton og ridning gjør at du kan være sikker på at hele familien har noe å gjøre.
  Alfred - Cedar Shade Campground Denne campingplassen ligger mellom Montréal og Ottawa og ønsker gjester velkommen fra midten av mai til sent i september. Her finner du alt du kan ønske deg for et hyggelig opphold; Fra oppvarmede basseng til shopping, lekeplass til de minste og levering av ved. Det er dusj og tørkerom til vasketøy.
  Camping du Village Bromont Beliggende i Quebec. Denne campingplassen hører også til KOA kjeden. Her bor du på et familievennlig kompleks med mange tilbud for å underholde de små: oppvarmede basseng med vannsklier og barnepark. I nærheten finner du to golfbaner og et spa; perfekt når du trenger å slappe av etter reisen.
  Camping Junot Chalets Denne 4-stjerners campingplassen ligger på bankene av Lac Saint-Augustin. Ganlebyen i Quebec kan enkelt og raskt nås herfra. Hvis du vil være med på noen morsomme aktiviteter på campingplassen kan du leie sykler, kanoer eller kajakker. Det er også gratis Wi-Fi.

  Tilgjengelige bobiler i Montréal

  Vi presenterer her et utvalg av de bobilene du kan velge mellom når du skal leie bobil i Montréal. C19 Compact Motorhome er perfekt for parferier eller for små familier. Det er tre soveplasser i kjøretøyet (hvorav en er dobbeltseng). Kjøretøyet er utstyrt med et lite kjøkken, så det er enkelt å forberede hjemmelangde måltider på reise. Modellen Run of Fleet er en topp moderne 7.3m - 10m lang bil med alt du trenger. Du kan installere barnesetere og det er plass til opptil 5 personer med to dobbeltsenger og en enkeltseng. Den er rommelig og komfortabelt med godt utstyrt kjøkken. C30 Large Motorhome er perfekt for deg som reiser med opptil 7 passasjerer.

  C19 Compact Run of Fleet 4

  C19 Compact

  Soveplasser: 3 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 19 Fot
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Bensin

  Run of Fleet 4

  Soveplasser: 4 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 7.3-10 Meter
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Bensin
  C25 Standard C30 Large

  C25 Standard

  Soveplasser: 5 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 25 Fot
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Bensin

  C30 Large

  Soveplasser: 7 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 30 Fot
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Bensin

  Verdt å vite om Montréal

  I Canada, et land med store kjøreavstander er det å reise med bobil den perfekte løsningen. Ved å leie bobil i Montréal korter du ned avstanden til andre store byer som for eksempel Vancouver. Denne fire dagers reisen gjøres enkelt med bobil selv når du reiser med hele familien. En bobil gir rikelig med plass til å strekke på beina på turen i tillegg til at du har alt du trenger lett tilgjengelig. Du slipper også å lete etter hotell for natten og forholde deg til inn- og utsjekktider. I Quebec er hovedspråket fransk, og Montréal er den største byen i provinsen. Siden 1985 har gamlebyen kjent som "Old Quebec" vært på UNESCOs verdensarvliste. Nord i Montréal vil du komme over mange naturreservater der du kan lade batteriene dine og føle deg som ett med naturen. Hvis du vil oppleve indianersommeren i New England anbefaler vi deg å booke bobilutleie i Boston, ettersom prisene om høsten (September - Oktober) ofte er mye billigere i USA enn i Canada.

  Canada er et naturskjønt og inspirerende land med et storslått landskap og spennende kultur. Pass på at du planlegger nok tid på reisen; det er uendelig mye å se og gjøre i verdens nest største land. Bare 33 millioner mennesker bor i Canadas uendelige territorier med en konsentrasjon i storbyer som Montréal, Calgary, Halifax, Toronto og Winnipeg.

  Å reise med bobil gjør deg fullstendig uavhengig og fri på reise. Camping er et supert alternativ til hotellopphold, spesielt om sommeren. Campingplassene ligger for det meste utenfor byen, men i mange tilfeller er det enkelt å nå sentrum med kollektivtransport.