Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BOBILUTLEIE I
  VANCOUVER

  Bobilutleie verden over
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Bobilutleie verden over

  Leie bobil i Vancouver

  Begi deg ut på de kandiske veiene og utforsk steder som Toronto, Ottawa eller Calgary når du velger å leie bobil i Vancouver og din reise kommer til å være formet av ubegrenset frihet og maksimal komfort. I over 60 år har vi hos Auto Europe hjulpet våre kunder med å finne den perfekte leiebilen til reisen og nå kan vi også hjelpe deg med å finne bobil til en uforglemmelig rundreise i Canada! Ring og få hjelp av våre bobilspesialister eller sammenlikn priser og modeller i vår søkemotor online. Ha en minneverdig reise fra Canadas vestkyst til østkysten og Montreal.

  Campingplasser i og rundt Vancouver

  For at du skal ha en avslappende ferie har vi listet et utvalg campingplasser du kan velge mellom når du skal leie bobil i Vancouver. För mer information kan du klikke deg inn på den respektive campingplassens hjemeside. Tenk på å planlegge og booke i forkant ettersom det fort blir fullt i høysesongen.

  Capilano River RV Park Ved Burrad Inlets glitrende vann, midt blandt de majestetiske skogene finner du Capilano River camping. Den eneste av campingplassene som befinner seg i gangavstand fra sentrale Vancouver og severdigheter som Stanley park, Capilano hängbro, Grouse Mountain og flere strender. Anlegget har basseng, vaskerom, wifi, dusj og jacuzzi.
  Burnaby Cariboo RV Park Også denne campingplassen ligger sentralt med gode forbindelser med kollektivtrafikken. En perfekt beliggehet for å utforske byen. La bobilen stå og ta bussen til kjøpesenteret Lougheed Mall. På 10 minutters gange når du Production/University Skytrain Station, og du kan derfra ta deg inn til sentrale Vancouver eller dra til Metrotown shopping center med över 400 butikker
  Anmore Camping & RV Park For deg som vil begi deg ut i naturen og ikke har noe imot å bo litt utenfor byen er denne campingplassen ideell. Campingplassen ligger vakkert til bare 15 minutter fra Coquitlam kjøpesenter.
  Dogwood RV Park & Campground Denne campingplassen tilbyr natur som ikke kan sammenliknes i kombinasjon med topp moderne fasiliteter. Du har vann, toaletter, hygienefasiliteter, strøm, Kabel-TV og Wi-Fi. Basseng og vaskemuligheter er også tilgjengelige. Bassenget er oppvarmet, noe som er perfekt på høst- og vinterstid når det er litt kjølig. Det er også lekeplass for barna.
  Pacific Border RV Park Pacific Border RV Park ligger ved grenseovergangen sydvest for White Rock. Campingplassen ligger i en vakker park med flotte fasiliteter i nærheten av 6 golfbaner, vakre strender og shoppingmuligheter i nærheten av den canadisk-amerikanske grensen.

  Tilgjengelige bobiler i Vancouver

  Under kan du se noen av de tilgjengelige modellene for bobilutleie i Vancouver. Den nesten 5 meter lange T17 Truck Camper tilbyr i tillegg til 3 sengeplasser kjøkken, dusj og toalett. Modellene er fra år 2017. Også modell C19 Compact Campervan på ca 5 meter har plass til 3 personer med sengeplassene fordelt på en dobbeltseng og en enkeltseng, det finnes også kjøkken, dusj og toalett. Dessuten har du aircondition og varme. Vår tredje modell C25 Standard er en bobil for opp til 5 personer med sengeplasser. Utrustningen er identiskt med de to overnevnte modellene. Likevel er kjøretøyets lengde kun 7,6 meter. De to sistnevnte modellene er mellom 2-4 år gamle. Til den størsta Kategorin finner du modellen C30 Large Motorhome som er en av de største som finnes tilgjengelige. I den 9,1 meter lange bobilen finnes det 3 dobbeltsenger, 1 enkeltseng, kjøkken, dusj, toalett, vanntank, avløpstank, AC, varme og generator. Du kan også velge å legge til ekstra utrustning som campingbord og stoler i forkant av reisen.

  C19 Compact T17 Truck Camper

  C19 Compact

  Soveplasser: 3 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 19 Fot
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Bensin

  Truck Camper

  Soveplasser: 3 stk.
  Kategori: Pickup
  Lengde: 16 Fot
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Bensin
  C25 Standard C30 Large

  C25 Standard

  Soveplasser: 5 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 25 Fot
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Bensin

  C30 Large

  Soveplasser: 7 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 30 Fot
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Bensin

  Godt å vite om Vancouver

  Med fantastisk utsikt, mildt klima og gjestfrie mennesker er Vancouver en populær turistattraksjon og en av verdens beste steder å bo. Byen er kjent som en kulturell og etnisk smeltedigel og 52% har et annet språk enn engelsk som første språk. I årenes løp har Vancouver vært vert for mange internasjonale arrangement som for eksempel Vinter-OL.

  Byen som i nåtid såvel som historisk har vært en stor havneby, er den fjerde største byen i Nord-Amerika for cargo. Offisielt fikk Vancouver byrettigheter i 1886 i samband med utbyggingen av Canadian Pacific Railways. Denne var en viktig vandelsvei mellom Orienten, østre Canada og Europa. Arkeologiske funn viser også at området Vancouver ligger i i dag var bebodd av indianere for 8000 til 10.000 år siden. Byen spilte en viktig rolle under gullrushet og har et stort utvalg av interessante museer som viser byens spennende historie. For den som tøster etter enda mer fakta og læring kan Royal BC Museum anbefales med sine mange interessante utstillinger. Du finner også herlige strender, aktiviteter ute i det fria som fugletiting, hvalsafari, fiske og besøk på vingårdar i tillegg til unike rundturer basert rundt mat, skiturer, sport og kultureventer. Helt enkelt noe for alle, selv om fokus ligger på natur og friluftsliv.