Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BOBILUTLEIE I
  CANADA

  Bobilutleie verden over
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Bobilutleie verden over

  Leie bobil i Canada

  Som en av de ledende leiebilsmeglerne på markedet så jobber Auto Europe alltid med å utvide sin service. Vi er stolte over å nå også kunne tilby våre kunder leie av bobil.

  Kjøre bobil i Canada

  Naturopplevelsene i Canada er utallige. Et imponerende landskap strekker seg over seks tidssoner, og landet har et fantastisk og varierende naturbilde som minner om paletten til en kunstner. Om høsten kan du se alle fargenyanser mellom gul, oransje og grønn, mens det om vinteren er glitrende hvit- og blåfarger som dominerer. Det er ikke rart at mange velger dette landet som destinasjonen for sin bobilferie. Å leie bobil i Canada med Auto Europe gjør det mulig å reise rundt i sitt eget tempo og oppleve naturen på nært hold, alt fra de vakre innsjøene til de flotte granskogene.

  Å bestemme seg for hvilke campingplasser man skal kjøre til i Canada kan være et vanskelig valg da det er så mange flotte steder å velge mellom. Det er mange fantastiske destinasjoner som byr på et stort antall spennende utendørsaktiviteter, alt fra gåturer i vakre skoger, fiske i krystallklare innsjøer til møter med landets dyreliv på nært hold. I visse områder er det ikke uvanlig å møte på både elg og bjørn! Vi har nøye gått igjennom de mest populære canadiske campingdestinasjonene og valgt ut et antall steder som bør stå på din reiseplan.

  Vi starter i øst. Prince Edward Island og Nova Scotia er begge meget flotte destinasjoner som er vel verdt et besøk. På disse magiske stedene kan du enten sove under åpen himmel eller parkere din bobil på en campingplass som ligger i en av de privateide områdene eller i så kalte State Parks. Her vil du våkne opp til lyden av Atlanterhavets bølger som skvulper opp på sandstrendene og måkenes sang.

  Litt lengre vest finner du Ontarios første provinspark, Alongquin. Parken kan skryte av et stort utvalg av aktiviteter. Kanotur, skitur og tur med hundeslede er bare noen av de mange tingene som de kan friste med. I Algonquin Provincial Park finner du mange, lett tilgjengelige campingplasser. Fasilitetene varierer avhengig av campingplass, men kan for eksempel være tilgang på rennende varmt og kaldt vann, elektrisitet, vanntoaletter og mye mer.

  Kjører du videre vestover vil du komme til Manitoba og Saskatchewan, de berømte kanadiske prærieprovinsene. Her er det rikelig med flotte naturområder som er perfekte for camping. Kanotur og ridning er noen av de aktivitetene du kan prøve deg på her.

  I den vestlige provinsen British Columbia er det mange valgmuligheter når det kommer til campingplasser. Yoho National Park er troligvis en av de vakreste naturområdene i Canada, et eksempel på landets biologiske mangfold. Med sine fosser, isbreer og innsjøen Emerald Lake, så er vi sikre på at Yoho National Park vil få en spesiell plass i ditt hjerte.


  Populære destinasjoner i Canada

  Leie bobil Calgary
  Calgary
  Leie bobil Edmonton
  Edmonton
  Leie bobil Halifax
  Halifax
  Leie bobil Montreal
  Montreal
  Leie bobil Toronto
  Toronto
  Leie bobil Vancouver
  Vancouver

  Utleiere

  De største utleierne som tilbyr bobilutleie i Canada er Cruise Canada og Canadadream. De jobber for å alltid gi deg førsteklasses bobiler som er utstyrt for en fantastisk ferie ute i naturen.

  Tilgjengelige bobiler i Canada

  Start ditt søk etter den perfekte bobilen i vår søkemotor. Når du har valgt destinasjon og datoer vil du få opp en liste over tilgjengelige biler. Du kan også laste ned en PDF med informasjon som pris, teknisk informasjon, utstyr og detaljer om booking.

  Deluxe Camper Van C17 Truck Camper

  Deluxe Van

  Soveplasser: 2 stk.
  Kategori: Campervan
  Lengde: 6.4 Meter
  Girtype: Automat
  Energi: Bensin

  Truck Camper

  Soveplasser: 3 stk.
  Kategori: Pickup
  Lengde: 16 Fot
  Girtype: Automat
  Energi: Bensin
  C19 Compact Motorhome Super Camper Van

  C19 Compact

  Soveplasser: 3 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 19 Fot
  Girtype: Automat
  Energi: Bensin

  Super Camper

  Soveplasser: 4 stk.
  Kategori: Klasse B
  Lengde: 7.9 - 8.5 Meter
  Girtype Automat
  Energi: Bensin
  C25 Standard Motorhome Midi Motorhome

  C25 Standard

  Soveplasser: 5 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 25 Fot
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Bensin

  Klasse C Midi

  Soveplasser: 6 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 7.3-8.5 Meter
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Bensin
  Maxi Motorhome C30 Large Motorhome

  Klasse C Maxi

  Soveplasser: 6 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 8.5-10 Meter
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Bensin

  C30 Large

  Soveplasser: 7 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 30 Fot
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Bensin