Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BOBILUTLEIE I
  CALGARY

  Bobilutleie verden over
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Bobilutleie verden over

  Leie bobil i Calgary

  Calgary ligger i den naturskjønne provinsen Alberta vest i Canada. Byen ligger 3 times reise fra grensen til USA, nærmere bestemt Coutts-Sweetgrass Montana-border crossing. De berømte Rocky Mountains ligger en times reise fra den spennende storbyen. Reisende med bobil kan dra nytte av at to store veinett møtes her; TransCanada Highway og CANAMEX Corridor – Calgary er et strålende utgangspunkt for en oppdagelsesreise gjennom Canada.

  Nyt friheten og eventyrlysten som kommer ved å leie bobil Calgary! Begynn å planlegge din reise i Canada med Auto Europe i dag! Dersom reisen i Calgary gir mersmak tilbyr vi også bobilferier i Vancouver, Montreal og andre kanadiske byer.

  Auto Europe ble grunnlagt for over 60 år siden og har vokst til å bli en av verdens ledende bilutleiemeglere. I dag tilbyr vi leiebiler til lave priser over hele verden i tillegg til bobilutleie.

  Campingplasser i og rundt Calgary

  Calgary og omegn har et bredt utvalg av capingplasser for ethvert behov og ønske, her er våre favoritter.

  Calgary West Campground Vakkert situert ved TranCanada Highway og et svært praktisk og populært valg. På denne campingplassen finner du alt du trenger for et komfortabelt og hyggelig opphold. Campingplassen har basseng, minigolf og vakre turstier.
  Beaver Flats Campground Vest for Calgary ligger Beaver Flats Campground ved River Elbow. Campingplassen har flotte fasiliteter i tillegg til vakre omgivelser og aktiviteter som mountain biking og ridning.
  Spring Hill RV Park I kort avstand fra Calgary og med enkel reise til Rocky Mountains. Spring hill er et aktivt sentrum for reisende trakket være sin gode beliggenhet.
  Aspen Crossing Campground Aspen Crossing Campground er en velutsustet campingplass med alt du trenger av fasiliteter som vaskerom, lekeplass, pub og et stort hagesenter.
  Dinosaur Campground Øst for Calgary ligger Dinosaur Campground omgitt av et vakkert og eventyrlig landskap. Der flere dinosaurlevninger er funnet. Campingplassen har kaffebar, lokale til konserter og arrangmenter og det spennende Dinosaur Visitor Centre.

  ilgjengelige bobiler i Calgary

  Under finner du forslag til du skal leie bobil i Calgary. Den 23 fot lange og svært populære Maxi Travels tilbyr soveplass til 3 personer i tillegg til kjøkken, dusj og toalett. Winnebago har mer plass – her kan dere vært opptil fem personer. C30 er populær blandt familier og har plass til opptil 7 personer. Husk å legge til ekstra utstyr som campingstoler og bord dersom dere trenger dette.

  Roadtrek Van Maxi Travel

  Roadtrek

  Soveplasser: 2 stk.
  Kategori: Bobil
  Lengde: 21 Fot
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Bensin

  Maxi Travel

  Soveplasser: 3 stk.
  Kategori: Pickup
  Lengde: 23 Fot
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Bensin/Diesel
  Winnebago C30 Large

  Winnebago

  Soveplasser: 5 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 24 Fot
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Bensin

  C30 Large

  Soveplasser: 7 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 30 Fot
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Bensin

  Nyttig informasjon om Calgary

  Det blir stadig mer populært å reise med bobil i Canada. Auto Europe tilbyr bobilutleie enkelt, oversiktlig og til beste pris. For å oppnå dette har vi alliert oss med verdens ledende utleiefirmaer. Calgarys kultur og vakre naturomgivelser utgjør det perfekte utgangspunktet for et eventyr i Rocky Mountains samtidig som dere har de spennede impulsene som bare storbyer har å by på. Gå ikke glipp av Calgary Tower og Calgary Zoo. Andre populære destinasjoner inkluderer Glenbow museum og Olympic Park. Der Vinter-OL i 1988 ble holdt.

  Ved å velge en bobilutleie i Calgary vil ikke bare spare penger på hotell og restaurantmåltider, du reiser og opplever også i helt eget tempo. Book i dag og kontakt oss gjerne for hjelp eller veiledning.