Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BOBILUTLEIE I
  TORONTO

  Bobilutleie verden over
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Bobilutleie verden over

  Leie bobil i Toronto

  Toronto er berømt for sine museer og kunstgallerier. Toronto er et spennende og livlig metropolis i hjertet av Ontario. Toronto består av en stor samling dynamiske nabolag – hver med sin egen distinktive karakter og sjarm. Byen har en rekke spennende turistattraksjoner inkludert berømte Niagara Falls.

  Auto Europe ble grunnlagt for over 60 år siden og har vokst til å bli en av verdens ledende bilutleiemeglere. I tillegg tilbyr vi luksusbilutleie og bobilutleie.

  Sightseeing med bobilutleie i Toronto sikrer deg total fleksibilitet og frihet. Auto Europe tilbyr bobiler fra verdens ledende bobilutleieselskaper, på denne måten sikrer vi alltid god kvalitet og lave priser for våre kunder.

  Vi anbefaler den klassiske Ontario Circle Tour som inkluderer Niagara falls, Muskoks, Rideau og den vakre Blue Mountain regionen.

  Ved å leie bobil i Toronto er det også enkelt å besøke andre spennende byer som Vancouver, Ottawa og Montreal. Book din bobil i Canada på vår nettside eller ved å ringe en av våre spesialister for hjelp og assistanse.

  Campingplasser i og rundt Toronto

  I den vakre byen Toronto finner du mange vakre og velutstyrte campingplasser der du kan overnatte i nærheten av byen og i kontakt med naturen. Her er noen av stedene du kan stoppe når du skal leie bobil i Toronto.

  Riverside Park Vakkert situert i den øvre delen av Niagara elven og få minutters reise fra fossen. Riverside Park er en av de beste campingplassene i regionen og har fasiliteter som svømmebasseng, toaletter, vaskerom, gratis dusj og vaskemaskiner.
  Wasaga Pines Denne campingplassen ligger i Elmvale omtrent 90 minutter fra Toronto. Wasaga Pines er en flott campingplass med oppvarmet basseng, butikker, vaskerom, lekeplass og gode sportsfasiliteter.
  Algonquin Trails Vakre Algonquin Trails er i hjertet av Muskoka Cottage Country omtrent en times kjøring fra Toronto. Lokale attraksjoner her inkluderer kunstgallerier, markeder, fiske, kanoturer og sykkelutleie i tillegg til rideturer med hest.
  Poplar Grove I nærheten av Ottawa og noen timer fra Toronto ligger Popular Grove – en familieeid campingplass med moderne fasiliteter inkludert tennisbane, hockeynett, og piknikområde, rollerblades-bane og picnic område.
  Toronto West KOA Ved motorvei 401 ligger denne velholdte campingplassen. Toronto West KOA er den campingplassen med tettest beliggenhet til byen og anbefales dersom dere planlegger en dag eller to til byvandring.

  Tilgjengelige bobiler i Toronto

  Under finner du eksempler på bobilmodeller tilgjengelige når du skal leie bobil i Toronto. Modellen Roadtrek er perfekte for turer for to, mens C10 Compact er ideell for en gruppe på 3. For en gruppe på opptil 6 personer anbefaler vi modellen Maxi Motorhome som har to dobeltsenger og to enkeltsenger. C30 Large har kapasitet til opptil 7 personer.

  Roadtrek Van C19 Compact Motorhome

  Roadtrek

  Soveplasser: 2 stk.
  Kategori: Bobil
  Lengde: 21 Fot
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Bensin

  C19 Compact

  Soveplasser: 3 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 19 Fot
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Bensin
  Maxi Motorhome C30 Large

  Maxi Motorhome

  Soveplasser: 6 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 28- 33 Fot
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Bensin

  C30 Large

  Soveplasser: 7 stk.
  Kategori: Klasse C
  Lengde: 30 Fot
  Girtype: Automat
  Drivstoff: Bensin

  Mer informasjon om Toronto

  Canada – med sine diverse og pulserende byer og vakre natur er perfekt for en bobilferie. Dersom det er din første ferie i Canada er Toronto med sin perfekte blanding av natur og storbyliv det perfekte stedet å begynne. Toronto har et stort antall attraksjoner for enhver smak og budsjett. Gå ikke glipp av Ripley’s Aquarium, Distillery Historic District og St Lawrence Market. Book din reise i Canada i dag og begyn å glede deg!