Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BOBILUTLEIE MED SPACESHIPS

  Bobilutleie verden over
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Samarbeidspartner
  Bobilutleie verden over

  Leie bobil med Spaceships til laveste pris

  Leie bobil med SpaceshipsAuto Europe samarbeider med et stort antall velkjente leverandører av bobilutleie verden over. Bobilutleie er det siste tilskuddet i Auto Europes utvalg av tjenester. Her kan du lese mer om å leie bobil med Spaceships. Spaceships tilbyr bobilutleie på tvers av Europa og tilbyr ubegrensede kilometer, veiassistanse og tredjepartsforsikring med alle leieavtaler.

  Med over 10 års erfaring innen road trips verden over er bobilutleie med Spaceships et sikkert valg for en problemfri og uforglemmelig bobilferie. Selskapet har en ekstensiv og moderne flåte med kjøretøy til leie og et erfarent team som står klar til å hjelpe med alt fra reiseplanlegging til praktisk assistanse på veien. Du kan ikke være i bedre hender.

  Forsikring

  Spacehips streber etter å gjøre ting så enkelt som mulig for sine kunder; derfor kommer alle leieavtaler med tredjepartsforsikring, ubegrensede kilometer og veiassistanse som standard. Hvis du velger å nøye deg med standard dekning er du ansvarlig for en egenandel på ca £1500 for mindre bobiler eller ca £2000 dersom du leier en større bobil. Dersom du vil reise med fullstendig roi sinnet er det oppgraderingsmuligheter tilgjengelig for å redusere egenandelen og legge til kollisjonsskadedekning. Du finner alternativer for ethvert budsjett så be gjerne om mer informasjon ved henting.

  Tilgjengelig ekstra utstyr

  Når du skal leie bobil med Spaceships kan du alltid være sikker på at alt du trenger er inkludert (panner, gryter, bestikk, fat etc.) men det er også et stort utvalg av ekstra utstyr tilgjengelig for å gjøre reisen enda enklere. Mulighetene inkuderer selvfølgelig GPS, bord og stoler samt sengetøy, men Spaceships kjøretøy kommer også med mange andre alternativer for å gjøre reisen din enklere. Du kan bestille alt fra USB vifter til "winter comfort packs" til reiser på vinterstid. Du kan enkelt se gjennom selskapets tilbud og velge det du trenger eller ønsker til din reise for å sørge for at du føler deg som hjemme.

  Viktig å huske på når du skal leie bobil med Spaceships

  • Det tilkommer ingen gebyr for unge sjåfører - nedre aldersgrense for små bobiler er 21 år, og 23 år for større bobiler
  • Førerkort fra hele verden aksepteres inkludert førerkort fra EU, Norge, Sveits, Australia, New Zealand, Sør-Afrika, USA, Canada, Kina, Malaysia og Israel. Dersom opphavslandet til ditt førerkort ikke er på denne listen kan du kontakte oss slik at vi kan sjekke regler og vilkår
  • Åpen for henting og levering 7 dager i uken og 365 dager i året
  • Henting og levering utenom åpningstid er mulig

  Spaceships kjøretøyflåte

  Leverandøren tilbyr et stort utvalg av større bobiler(Sun living) og mindre bobiler (Volkswagen og Ford). Bilene holdes i upåklagelig stand av selskapets egne mekanikere. Kjøretøyenes unike design gir muligheter og løsninger du aldri før har sett, som Delta 2 berth camper med sine 4 season sovedesign som skaper luftgjennomstrømning om sommeren og varme og beskyttelse om vinteren. Uansett hvilken modell du velger vil du elske din bobilutleie fra Spaceships.

  VW Camper

  Spaceships flåte - VW Camper
  Soveplasser: opptil 2 passasjerer
  Kategori: Campervan
  Lengde: 4.5 meter
  Girtype: Manuelt gir
  Drivstoff: Diesel
  Disse små bobilene er komfortable og anvendelige. Perfekt for smale veier.

  Delta

  Spaceships flåte - Delta
  Soveplasser: opptil 2 passasjerer
  Kategori: Campervan
  Lengde: 4.95 meter
  Girtype: Automatgir
  Drivstoff: Diesel
  Kjøretøyene har ekstra stor seng, kokeplate, et lite kjøleskap og markiser.

  Voyager

  Spaceships flåte - Voyager
  Soveplasser: opptil 4 passasjerer
  Kategori: Campervan
  Lengde: 5.3 meter
  Girtype: Manuelt gir
  Drivstoff: Diesel
  Modellen er et fint valg for par og små familier. Markiser, kjøleskap og fat/bestikk er inkludert.

  Luxury Motorhome

  Spaceships flåte - Luxury motorhome
  Soveplasser: opptil 5 passasjerer
  Kategori: B-Class Motorhome
  Lengde: 6.9 meter
  Girtype: Automatgir
  Drivstoff: Diesel
  Med nok plass til 4 voksne og ett barn er denne bilen ideell for familier og små grupper.

  Family motorhome

  Spaceships flåte - Family motorhome
  Soveplasser: opptil 7 passasjerer
  Kategori: C-Class Motorhome
  Lengde: 6.99 meter
  Girtype: Automatgir
  Drivstoff: Diesel
  Perfekt for større familier og store grupper. Kjøretøyet kommer med alt nødvendig utstyr.

  Hvor kan jeg hente min bobil fra Spaceships?

  Spaceships streber etter å gjøre det så enkelt som mulig å leie bobil. Selskapet har 3 stasjoner i London, Edinburgh og Dublin men det er flere steder du kan hente og levere din bobil; Spaceships har over 35 stasjoner på tvers av Europa og vi kan tilby skreddersydd levering i de fleste Europeiske byer. Du kan blandt annet hente eller levere din bobil i Paris, Barcelona, Roma, Hamburg eller Praha. Ved spesialisert henting/levering tilkommer det gebyr; dersom du vil ha mer informasjon er vi tilgjengelige per telefon eller e-post.

  Spaceships stasjoner

  Edinburgh
  East Mains Industrial Estate
  13 Tartraven Place - Broxburn
  EH52 5LT
  Stasjonen ligger 40 minutter fra Edinburgh sentrum med buss og 15 minutter fra Edinburgh flyplass med bussnummer 21. Stasjonen har gode forbindelser og du når Scottish highlands på en time.
  London
  86 Welley Road
  Wraysbury - Staines
  TW19 5EP
  Beliggende i Wraysbury, West London. Denne stasjonen er perfekt for reisende som vil unngå Londons trafikk og rushtidsavgifter. Stasjonen ligger 35 minutter fra ondon Sentrum med tog og 26 minutter fra Heathrow med buss.

  Velg Spaceships til din neste reise og gjør ferien til en eventur du aldri vil glemme. Book online i dag eller kontakt vårt reservasjonsteam fra mandag til fredag kl. 09:00 - 17:00 på +49 89 412 072 98 eller per e-post på muccampers@autoeurope.de.