Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILUTLEIE ALAMO

  • 9.4
  • 9.4
  • 9.1
  • 9.8
  • Total vurdering
  • Effektivitet i skranken
  • Bilens stand
  • Håndtering ved avlevering
  March 14
  Meget bra, men jeg ble trukket på kredittkortet(ca NOK 1600,-) for noe jeg ikke vet hva er.
  February 11
  Fikk først levert bil med en type GPS som ikke virket. Bilen ble byttet, men ingen av bilene var av den typen vi bestilte. Fikk en Jeep som er liknende med Ford Edge
  January 31
  Ble eksplodert av Larry og Royce på Alamo LAX! Helt fantastisk service og kundeopplevelse!
  Les mer

  Leiebil med Alamo: Alt du må vite om Alamo

  Alamo leiebil - Auto EuropeAlamo eies av Enterprise Holdings, og har kjøretøyer i høy kvalitet til fornuftige priser. Deres brennende engasjement for deres kunder og kvalitetssørvis har gjort at det har vokst til å bli Amerikas tredje største bilutleier. Deres primærfokus er på fritids- og reisesektorene, og har utviklet sterke bånd over hele verden med mange reisebyråer, turoperatører og flyselskaper. Dette har tillatt dem å ekspandere i USA, Mexico, Sentral- og Sør-Amerika, Europa, Afrika og Australia. Alamos hovedkvarter befinner seg i Clayton, Missouri.

  Med over 60 års bilutleieerfaring, er Auto Europe en mekler som gir uslåelige leiebilpriser på over 24 000 lokasjoner over hele verden. Sammen med utmerket kundesørvis tilbyr vi også luksusbilleie og bobilleie. Når du går for en leiebil fra Alamo får du ikke bare et sikkert og pålitelig kjøretøy, men også et respektert merke med utmerket kundehåndtering.

  Selv i disse koronatider kan du trygt booke en leiebil fra Alamo, på grunn av deres strenge helse- og sikkerhetstiltak.

  Bilutleie Alamo: Toppriser fra en ledende utleier

  Alamo utgjør en del av Enterprise Holdings liste over merker, og er dermed garantert en høy kvalitetsstandard. Selskapet bruker Enterprises kvalitetsindeks for sørvis, som gjør at alle Alamo-kontorer blir prøvd på kvalitet, effektivitet og kundetilfredshet. Kunder kontaktes månedlig og bes om å gi tilbakemeldinger på deres nyligste opplevelse.

  Alamo har alltid strebet etter å være ledende innenfor teknologi, og det er derfor de i 2005 var de første i bransjen som lanserte innsjekking over internettet. Dette innovative systemet gav kunder muligheten til å velge ønsket bil, sammenligne lavkostpriser og få enkel tilgang til Alamos kundesørvis.

  Selskapet har investert tungt i drivstoffgjerrige kjøretøyer og undersøkt fornybare drivstoffkilder. Til denne dag har rundt 35 millioner euro blitt donert til Enterprise Institute of Renewable Fuels og til the Donald Danforth Plant Science Centre, som går til forskning på effektive biodrivstoff som kan brukes på kjøretøyer. Enterprise Holdings har også donert rundt 50 millioner euro til 50 Million Tree Pledge via USAs Forest Service og Arbor Day Foundation.

  Den unike billeieopplevelse med Alamo

  Med bare noen få enkle trinn finner du en optimal leiebil med Alamo med vår bookingmaskin. Her kan du velge kjøretøy, og sammenligne alle tilgjengelig tilbudene. Du får også opp tidligere kunders anmeldelser og får vite hvordan deres opplevelser med Alamo har vært. En annen nyttig funksjon er muligheten til å legge til ekstra sjåfører, barneseter eller GPS når du utfører reservasjonen - noen ganger er dette til og med inkludert i prisen.

  Hvis du vil forbedre din neste ferieopplevelse, uansett om det er i Spania, Portugal eller Storbritannia, har Alamo den perfekte løsningen for ditt budsjett og behov. Bare ring til en av våre reservasjonsagenter eller bruk vår søkemotor online for å lage din reservasjon. Våre agenter er klare til å svare på de spørsmål du måtte ha, og gaider deg gjennom hele prosessen.