Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ ALICANTE FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil fra Alicante flyplass til beste pris

  Book din neste leiebil fra Alicante flyplass og ta deg enkelt fra flyplassen til hotellet etter reisen. Auto Europe er en velkjent bilutleiemegler som tilbyr bilutleie i over 180 land. Spania er en av verdens mest populære feriedestinasjoner og det er et stort antall stasjoner der du kan hente din leiebil i Alicante. Auto Europe har både nasjonale og internasjonale samarbeidspartnere og det er enkelt å finne en leiebil som passer ditt budsjett og dine behov på våre nettsider. Les videre dersom du planlegger å leie bil på Alicante flyplass!

  Det er hundrevis av grunner til å besøke Alicante; det er enkelt å finne billige flybilletter fra Norge og byen er et fint reisemål for hele familien året rundt. Denne livlige byen er kjent for vakre strender og en vakker gamleby, kjent som El Barrio. Regionen er i tillegg det perfekte startpunktet for en road trip i Spania!

  Informasjon om flyplassen

  Alicante flyplass er en av Spanias mest travle flyplasser takket være Costa Blancas popularitet som turistdestinasjon. Alicante flyplass tar imot over 13 millioner reisende hvert år. Ryanair, Easyjet, Norwegian og Vueling er selskapene med flest flyvninger til Alicante. Dersom du planlegger å fly direkte fra Norge går det flyvninger fra Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og Ålesund med flyselskapene SAS, Norwegian og Ryanair.

  Alicante-Elche flyplass (ALC)
  Webside: Alicante flyplass
  Adresse: 03195 El Altet, Alicante, Spania
  Tlf: +34 913 21 10 00
  Flyselskaper Alicante flyplass: British Airlines, Ryanair, EasyJet, Wizz Air, SAS, Thomas Cook, Norwegian, Aeroflot, Air Berlin, Air Lingus, Flybe, og Iberia.

  Hvor henter jeg leiebil på Alicante flyplass?

  Bilutleieselskapene har sine lokaler i ankomsthallen. I tabellen under finner du de gjeldende åpningstidene for våre samarbeidspartnere. Vennligst sørg for å dobbelsjekke åpningstidene på din voucher i tilfelle endringer. Alle endringer relatert til avhenting av bilen som for eksempel flyforsinkelser må umiddelbart formidles til Auto Europe og bilutleieselskapet. Dersom du trenger hjelp ved henting eller levering kan du når som helst ringe oss - vi hjelper deg gjerne. Ved avhenting av bilen trenger du din voucher, et gyldig førerkort, og et kredittkort i hovedsjåførens navn. Se voucher for flere detaljer.

  Tilbakelevering av leiebilen er enkelt og som regel veldig raskt gjort. Leiebilfirmaene har parkeringsområdene sine godt skiltet ved inngangen til parkeringsbygningen. Hvis du skal returnere bilen med full tank - husk å stoppe ved en bensinstasjon i nærheten før avlevering.

  Avis Leiebil på Alicante Flyplass Avis på Alicante Flyplass
  L'Altet
  Alicante, Spania 03195

  +349 021 09808
  Åpningstider:
  Man-Søn 07:00 - midnatt; midnatt-01:00
  Budget Leiebil på Alicante Flyplass Budget på Alicante Flyplass
  L'Altet
  Alicante, Spania 03195

  +34 902 109 808
  Åpningstider:
  Man-Søn 07:00 - midnatt; midnatt-01:00
  Hertz Leiebil på Alicante Flyplass Hertz på Alicante Flyplass
  L'Altet,
  Alicante, Spania 03195

  +34 902 37 73 37
  Åpningstider:
  Man - Søn 7:00 - midnatt
  Sixt Leiebil på Alicante Flyplass Sixt på Alicante Flyplass
  L'Altet
  Alicante, Spania 03195

  +34 902 491616
  Åpningstider:
  Man - Søn 07:00 - midnatt
  Keddy Leiebil på Alicante Flyplass Keddy på Alicante Flyplass
  L'Altet
  Alicante, Spania 03195

  +34 902 105 055
  Åpningstider:
  Man - Søn 07:00 - midnatt

  Terminaler

  Flyplassen i Alicante består av en relativt ny terminal som ble bygget i 2011. Terminalbygningen fremstår som ny og moderne og har alle ønskelige fasiliteter. De to eldre terminalene stengte da den nye ble åpnet.

  Terminalbygningen har fire etasjer. Første etasje er kjent som P-2 og brukes som møtepunkt for busser, biler og shuttelbusser. Det brukes også som møtepunkt for reisende med spesielle behov. Etasjen P0 tar imot ankommende fly fra både inn- og utland samt at det er tilgang til bakketransport på P-2, en politistasjon og bilutleiekontorer. Avganger er fra P2 der du også finner innsjekkingsdisker. P3 gir tilgang til konferanserom og VIP lounger.

  I tillegg til bilutleieselskapene på P-2 finner du også enkelte lokaler utenfor ved P1 bilpark.

  Flyplassens fasiliteter

  Flyplassen i Alicante har alt du trenger for å sørge for at ventetiden går så fort som mulig. Hvis du ser etter suvenirer eller gaver i siste øyeblikk finner du dette i Taxfree-butikken; her finner du et stort utvalg av parfymer, søtsaker og drikkevarer. Ta en kaffepause eller en matbit på en av de mange restaurantene eller kafeene før avreise og avslutt reisen på en avslappet måte. Du finner lekeplass og informasjonsskranker på P2.
  Forretningsreisende kan benytte seg av konferanselokalene til møter, konferanser eller pressekonferanser. Dersom du har spesielle behov ved leie av lokaler trenger flyplassen minst to dagers varsel.

  Hvordan komme seg til og fra Alicante flyplass

  Alicante flyplass ligger i kort avstand fra den nærliggende byen Murcia og et et godt utganspunkt for en reise langs Costa Blanca. Det går busser mellom Benidorm, Alicante og mange andre mindre byer langs kysten. Bussene går hvert 20 minutt til Alicante - denne busslinjen er merket C 6. Bussene som kjører til og fra flyplassen stopper på level 2 foran hovedterminalen. Togstasjonene Luceros, Alacant og Mercado har toglinjer som går til flere kystbyer i regionen.

  En bilutleie fra Alicante flyplass er den beste måten å utforske vakre Costa Blancas koselige landsbyer, historiske steder og skjulte strender. Med leiebil kommer du deg til Alicante via N-332 på 15 minutter. Ta N-338 til du når avkjøringen til N-332.

  Dersom du skal tilbringe ferien i Torrevieja må du kjøre din leiebil fra Alicante flyplass via N-332 sørover.

  For mer informasjon om å kjøre leiebil i Spania kan du besøke din leiebil vår side med trafikkinformasjon for Spania.

  Parkering

  Å parkere din leiebil vil alltid medføre gebyr i Alicante. Det kan også være vanskelig å finne ledige parkeringsplasser - spesielt i høysesongen. Det er derfor bedre å reise med offentlig transport dersom du skal inn til byen på sightseeing eller shopping. Dersom du likevel vil dra til byen med bil er det lurt å sjekke parkeringsmuligheter på forhånd.

  Nyttige linker

  Turistguide Alicante


  Ekstra info om Alicante flyplass

  Alicante flyplass
  Alicante, Valencian Community Spain 03195
  IATA Kode: ALC
  IACO Kode: LEAL
  Wikipediaside
  Breddegrad: 38.1656
  Lengdegrad: 00.3329

  Generell informasjon: Alicante flyplass ligger i Alicante, Spania. Den ligger omtrent 9 km sørvest for byen og er enkel å nå med leiebil.