Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ ALICANTE TOGSTASJON

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på Alicante togstasjon til laveste pris - Nyt Costa Blanca

  Alicante Togstasjon (lokalt kjent som Alacant Terminal eller Esacion de Ferrocaril) ligger nordvest for byens sentrumskjerne, kort gangavstand fra Plaza de Luceros (en av byens hovedplasser). Togstasjonen har en jevn strøm av reisende og pendlere og er transportkjernen til byen og de omliggende boområder. Her finner du togforbindelser til noen av Spanias største byer. Landets nettverk av høyhastighetstog (kjent som AVE, som står for Alta Velocidad Española) ble utvidet til å inkludere Alicante i 2013, så den raskeste togforbindelsen til Madrid, for eksempel, tar mindre enn to og en halv time.

  Med over 3 millioner passasjerer i året, er dette byens hovedstasjon og en av de travleste i hele turistregionen Costa Blanca. Det er gode regionale togforbindelser (med enkelte ruter operert av Cercanías lokaltog) fra Alicante til de nærliggende byene Xàtiva, Murcia, Lorca, Cartagena og den vakre kystbyen Águilas, noe som betyr at besøkende på ferie enkelt kan komme seg til byen for å hente sin leiebil fra Alicante Togstasjon før de utforsker området.

  Alicante er en spennende kystdestinasjon som gjøres enda mer interessant av sin avslappene middelhavsatmosfære og kultur. Det er mye å se og gjøre i og rundt bykjernen, som for eksempel det fantastiske MARQ arkeologiske museum og verdensberømte Basilica de Santa María - en av de eldste kirkene i regionen. Alicante er også kjent for de mange tapasbarene i byens historiske kvarter der du kan finne noen av de beste delikatessene på Costa Blanca.

  Med en billig leiebil fra Alicante togstasjon er noen av de beste strendene i hele sør-øst Spania innen rekkevidde, som for eksempel Playa de San Juan (bare 10 km nord-øst for byens sentrumskjerne) og Playa del Bol som ligger lenger opp kysten mot Benidorm. Dersom du drar sørover vil veien etterhvert lede deg til Murcia (en antikk by berømt for sin katedral bygget på 1300-tallet), og Cartagena - en gammel havneby som ble grunnlagt 220 f.kr. To timer nord for Alicante ligger Valencia, en flott og kulturell by med mange fine museer og attraksjoner.

  Som en av verdens ledende bilutleiemeglere har Auto Europe for øyeblikket over 24 000 stasjoner på over 180 destinasjoner i hele verden. Vi kan tilby deg riktig leiebil på din utvalgte destinasjon og alltid til laveste pris. For hjelp med din reservasjon, ring gjerne våre bilutleiespesialister på +49 89 120 89 270.

  Informasjon om stasjonen

  Alicante togstasjon sin lange historie begynte 4. januar 1858 når det første toget ankom fra Madrid. Passasjertjenester begynte den 1. Mars 1858, og den offisielle åpningen av togstasjonen ble overvært av Dronning Isabella II og er datert 25. Mai 1858. Det er den dag i dag også en travel jernbanestasjon med rutetog fra mange forskjellige deler av landet inkludert fra Barcelona. Den spanske togselskapet Refe har flere tog hver dag fra Madrid og Barcelona (høyhastighetstoget fra Madrid tar rundt 2,5 timer og opptil 5 timer fra Barcelona. Pendlertog forbinder også Alicante med en rekke interessante steder som for eksempel Murcia, mens lokaltog (lokalt kalt cercanías) kan ta deg fra Alicante til Elche på mindre enn en halv time.

  Hvor kan jeg hente leiebilen min på Alicante Togstasjon

  Akkurat som man kan forvente i en velkjent turistregion, tilbyr mange kjente leiebilselskaper konkurransedyktig bilutleie ved Alicante Togstasjon inkludert Avis, Budget, Europcar og Hertz. Du finner deres kontorer inni stasjonsbygningen eller nært hovedinngangen. Vennligst pass på at du har med de nødvendige dokumentene for å hente din leiebil, som din Auto Europe voucher for bilutleie, pass, førerkort og et kredittkort i hovedsjåførens navn.

  Avis Bilutleie på Alicante Togstasjon Avis på Alicante Togstasjon
  Avenida De Salamanca 1
  Alicante, Spania 03005

  +34 902103652
  Åpningstider:
  Man-Fre 09:00-20:00
  Lør & Søn 10:00-15:00
  Budget Bilutleie på Alicante Togstasjon Budget på Alicante Togstasjon
  Avenida De Salamanca 1
  Alicante, Spania 03005

  +34 902103652
  Åpningstider:
  Man-Fre 09:00-20:00
  Lør & Søn 10:00-15:00
  Europcar Bilutleie på Alicante Togstasjon Europcar på Alicante Togstasjon
  Avenida De Salamanca 1
  Alicante, Spania 03005

  +34 911505000
  Åpningstider:
  Man-Fre 09:00-20:00
  Lør 10.00-16:00
  Søn 14:00-18:00
  Hertz Bilutleie på Alicante Togstasjon Hertz på Alicante Togstasjon
  Avenida De Salamanca 1
  Alicante, Spania 03005

  +34 902103652
  Åpningstider:
  Man-Fre 9:00-13:30/16:30-19:00
  Lør 9:00-16:00 (stengt Søn)
  Sixt Bilutleie på Alicante Togstasjon Sixt på Alicante Togstasjon
  Avda de la Estación 20, Bajo A,
  Alicante, Spania 03005

  +34 871180192
  Åpningstider:
  Man-Fre 09:00-20:00
  Lør 9:00-16:00 (stengt Søn)

  Stasjonens fasiliteter

  Som en av Europas eldste og best etablerte togterminaler, har Alicante togstasjon mye å tilby dem som reiser herfra, i tillegg er det kort vei til fasiliteter i bykjernen. På togstasjonens område finner du informasjonsdesk for turister i tillegg til et stort antall kafeer, barer og restauranter som selger drikke, snacks og varme måltider hele dagen. Du finner flere maskiner der du kan kjøpe kort- og langdistansebilletter og et bemannet Refe-kontor der reisende kan kjøpe billetter eller løse eventuelle problemer. Du finner bagasjeskap, flere minibanker og vautakontor dersom du vil veksle til euro. Du finner også suvenirbutikker der du kan kjøpe noen gaver til dem som venter på deg hjemme.

  Hvordan kommer man seg til og fra Alicante togstasjon?

  Alicante togstasjon har en praktisk beliggenhet midt i byen. Besøkende henter derfor enkelt sin leiebil på Alicante togstasjon. Byen er enkel å navigere med bil eller med offentlig transport, med flere lokale busser og trikkeruter som stopper rett ved inngangen til jernbanestasjonen. Så nært byens sentrum er det like raskt å gå til fots dersom du bor i og rundt gamlebyen. Mange av Alicantes severdigheter er i gåavstand fra togstasjonen, som for eksempel stranden El Postiguet, som kan nås på 30 minutter, El Barrio utelivsområde er bare en 20 minutters gåtur unna og du kan gå til Avenida de Maisonnave shoppingdistrikt på bare 5 minutter. Stasjonen har også drosjeholdeplass i nærheten av hovedinngangen. Bussnummer C6 går mellom Alicante Flyplass og byens kjerne hele året gjennom, og den stopper utenfor stasjonen og på andre strategiske steder rundt i Alicantes sentrumskjerne.

  Parkeringstips

  Hvis du ser etter en plass å parkere når du skal leie bil på Alicante togstasjon, er det lurt å gjøre seg kjent med alternativene før avreise slik at du problemløst kan sette fra deg bilen før du begynner å utforske vakre Alicante. Det er begrenset med parkeringsplasser langs gaten, spesielt om morgenen og under rushtiden om kvelden. De gode nyhetene er at det finnes to store parkeringsplasser i havneområdet som vanligvis har ledige plasser. Et annet godt alternativ er Saba bilperkering ved siden av Alicante togstasjon der du har 24 timers overvåkning. Den offisielle langtidsparkeringen på Alicante-Elche Miguel Hernández Flyplass (bra 3 minutter fra hovedterminalen) er det ideelle alternativet for dem som besøker byen. Vennligset merk at parkerings langs gule fortauskanter er forbudt, mens blå fortauskanter betyr betalt parkering og det burde være en maskin i nærheten.

  Nyttige lenker

  Alicante Turistinformasjon