Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ ATHEN FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over
  Hvorfor booke med oss
  • Sammenlign selskaper for å få beste rate
  • Ingen avbestillingsavgift opp til 48 timer før avhenting
  • Ingen kredittkortavgifter
  • Kundesenter åpent 7 dager i uken
  • 24 000 stasjoner verden over

  Leiebil på Athen flyplass med Auto Europe

  Athen flyplass ligger i Sør-Hellas og kun 30 minutter fra Athen city. Den greske hovedstaden er en av de eldste byene i verden, og er en fascinerende kombinasjon av både historisk og moderne kultur. Hellas mange øyer og lange kystområder gjør dette landet til en meget populær feriedestinasjon. Det er utallige severdigheter i Athen, og like mange strender som tilbyr flotte bademuligheter. Med en leiebil fra Auto Europe så kan du utforske Athen og resten av Hellas helt i ditt eget tempo, og du trenger ikke heller å være avhengig av offentlig transport. På vår hjemmeside så kan du enkelt sammenligne priser på leiebiler fra Athen flyplass og på den måten forsikre deg om at du finner en leiebil i den priskategorien som du ønsker.

  Flyplassinformasjon

  Athen Flyplass (ATH)
  Offisielt navn: Aerodrómio Eleftherios Venizelos, engelsk: Athens International Airport
  Adresse: Attiki Odos, Spata Artemida 190 04, Greece
  Flyselskaper: På Athen flyplass så finnes det et stort antall flyselskaper som flyr destinasjoner i Europa, Nord-Amerika og Asia. Norwegian og SAS flyr hit fra Norge.

  Flyplassen består av to terminaler, hovedterminalen og Satellite terminalen. Det er en gang mellom de to terminalene. De internasjonale flyene holder til på hovedterminalen, som er delt inn i to områder, A og B.

  Henting og levering av leiebil

  Bilutleieskrankene ligger i ankomsthallen i hovedterminalen.

  Bilutleieskranker Åpningstider
  Avis Hele døgnet
  Budget Hele døgnet
  Enterprice Hele døgnet
  Hertz Hele døgnet

  Flyplassens fasiliteter

  Shoppingmuligheten står i kø på Athen flyplass. Her kan du kjøpe alt fra Taxfreevarer, klær, smykker til elektronikk, bøker og suvenirer. Det finnes også et apotek. Athens flyplass har wi-fi og de første 60 minuttene er gratis. Det finnes også 22 Internet Access Points (internettkiosker) rundt om i terminalen. Enten du har lyst på en latte, hamburger eller greske spesialiteter så kan du være sikker på at du finner noe som passer dine smaksløker på Athen flyplass. På motsatt side av flyplassens hovedterminal så ligger et 5-stjerners hotell som kan tilby flotte hotellrom, konferansefasiliteter og restauranter. Hvis du reiser med barn så kan du ta en tur til det bemannede lekeområdet. Barna må ha med seg en forelder og man må vise begges flybillett for å få adgang. I avgangshallen så har syv forskjellige flyselskaper loungeområder der du kan slappe av før du reiser videre. Det finnes et antall minibanker i terminalen i tillegg til et bank- og valutakontor. Det er mulig å nyte av gresk kunst før du setter deg på flyet da flyplassen ofte har utstillinger for å promotere gresk kunst og kultur.

  Transport

  Hvis du skal kjøre din leiebil til Athen fra flyplassen så kjører du ut på vei 6, videre til vei 64 og tar så vei 54 som tar deg inn til city. Turen tar ca. 30 minutter. Fra flyplassen så kan også t-bane, tog, buss, taxi og limousin ta deg til ønsket destinasjon. T-bane linjen nr. 3 går fra flyplassen til Aghia Marina. Toget kan ta deg til havnen Pireaus, Athens sentralstasjon og Kiato. Bussene går utenfor ankomsthallen, mellom utgang 4 og 5. OSY bussene har fire linjer som går til Athen city og Piraeus. Det er seks flybusslinjer og disse går til Kifissia, Kifisos, Ethniki Amyna, Syntagma, Dafni, Karaiskaki og Platia. KTEL Express Service har fem busser, og de finner du mellom utgang 2 og 3. Taxiene finner du utenfor ankomsthallen ved utgang 3. Ønsker du litt mer luksus så er det også mulig å booke limousin.

  Nyttige linker

  Flyplassens hjemmeside - Athen Lufthavn