Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL PÅ AUCKLAND FLYPLASS

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil på Auckland flyplass - Book og spar

  Dersom du har planlagt reise til New Zealand er leiebil en stor fordel. Det er mye å se og gjøre, og ofte lange avstander. Dersom du velger å booke en leiebil fra Auckland flyplass hos oss kan du være trygg på at du får markedets laveste priser! Bruk vår søkemotor for å få opp en liste over biler tilgjengelig hos bransjens ledende bilutleiere, både lokale og internasjonale. Vær smart - book via Auto Europe i dag!

  Flyplassinformasjon

  Auckland flyplass (ATL)
  Offisielt navn: Auckland Airport
  Adresse: Ray Emery Dr, Auckland 2022, New Zealand
  Beliggenhet: 20 km sør for Auckland City.
  Flyselskaper: American Airlines, Air New Zealand, Fiji Airways, Air Tahiti Nui, Air Vanuatu, Aircalin, Cathay Pacific Airways, China Airlines, China Southern Airlines, Emirates, EVA Air, Jetstar Airways, Korean Air, Lan Airlines, Malaysia Airlines, Virgin Australia, Virgin Samoa, Qantas, Airways, Royal Brunei Airlines, Singapore Airlines, Thai Airways International, United Airlines og Virgin Atlantic Airways.

  Terminaler

  Det er to terminaler på Auckland flyplass, en internasjonal terminal og en innlandsterminal. Det går en shuttleservice (grønne busser) mellom de to terminalene.

  Henting og levering av leiebil

  I den internasjonale terminalen finner du bilutleieskrankene like ved ankomsthallen, og i innlandsterminalen ligger skrankene i parkeringshusets første etasje.

  Utleier Åpningstider
  Budget Man-søn: Hele døgnet
  Europcar Man-søn: 05:00-23:59
  Ezi Man-søn: 06:30-23:00
  Hertz Man-søn: 05:00-02:00
  Thrifty Man-søn: 08:30-12:00

  Flyplassens fasiliteter

  Klær, kunst, elektronikk, sminke, velværeprodukter, aviser, bøker og leker - dette er noen av de mange tingene man kan legge ned i handlekurven mens man venter på sitt fly. Den internasjonale terminalen er den med størst utbud av butikker. I flyplassens to terminaler finner du også blant annet kiosker, turistkontor, dusjfasiliteter og loungeområder. Auckland flyplass byr på tretti minutters gratis tilgang til wi-fi. Det ligger et hotell (Novotel) ved den internasjonale terminalen.

  Transport

  Bil
  Kjør ut fra flyplassens område og ut på vei 20A, for å så svinge ut på vei 12 som tar deg til sentrale Auckland. New Zealand har mange spennende byer og regioner som du kan besøke, og bil er nok den beste måten å ta seg rundt på. Auto Europe hjelper deg med bilutleie på Auckland flyplass.

  Bus
  Airbus Express går fra flyplassen til Auckland hele døgnet, og det er to linjer der den ene kjører via Dominion Road og den andre kjører via Mt Eden Road. Turen tar mellom 45-60 minutter. Bussen 380 Airporter tar deg til Onehunga, Manukau og Papatoetoe, mens buss 375 kjører til Botany Town Centre og Mangere Town Center.

  Taxi
  Flyplassen har seks taxiselskaper som venter utenfor terminalene.

  Parkering

  Flyplassen har både korttidsparkering og langtidsparkering, i tillegg til Valet-parkering og en ventesone (The Wait Zone) der du kan stå 30 minutter gratis mens du venter på den du skal hente. På Park & Ride-parkeringen som ligger 2 km fra terminalen er det hele 800 parkeringsplasser, og det går shuttleservice fra denne parkeringen til terminalene. Det er mulig å booke og betale parkering online. Å parkere i Auckland er ikke helt ulikt parkering i Norge. Akkurat som hjemme er det viktig å lese parkeringsskilt nøye slik at du ikke får bot.

  Nyttige linker

  Auckland Flyplass