Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  BILLIG LEIEBIL I AUCKLAND

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil i Auckland – Beste pris garantert

  Start planleggingen av din reise til New Zealand gjennom å booke en leiebil i Auckland! Auckland er New Zealands største by og har ca. 1,4 millioner innbyggere. Byen ligger på Nordøya og er et perfekt utgangspunkt for å utforske landets utrolige landskap. Visste du at Auckland ligger på et antall vulkaner? Ta turen opp på Mount Eden, Aucklands høyeste punkt med sine 196 meter, for en flott utsikt utover byen. På toppen av vulkanen One Tree Hill finner du den flotte gravplassen til byens grunder. En annen av Aucklands mest berømt turistattraksjoner ligger også godt over bakkenivå, nemlig det 328 meter høye TV-tårnet Sky Tower. Her kan du nyte av både en fantastisk utsikt og en god middag. Hvis du er modig så kan du ta deg en gåtur langs bygningens utside eller prøve deg på et 192 meter langt fritt fall (begge deler i en sikkerhetssele, selvfølgelig)

  I Auckland er det mange muligheter for fantastiske opplevelser både på og i havet. Byen, som har kallenavnet City of Sails, er omringet av Tasmanhavet og Stillehavet. Lei en seilbåt og ta deg ut på det store blå. Utforsk den vakre lava-øya Rangitoto, slapp av på strendene på Motuihe Island, ta bilder av fuglene på Tiritiri Matangi, kjør linbane på Waiheke Island, kom nærme villmarken på Great Barrier Island eller lær deg å dykke på Goat Island. Ikke fortvil hvis du er en landkrabbe, Auckland har også mye å by på for de som foretrekker å holde seg på land. Hva med en tur til Auckland Zoo, Butterfly Creek, Ti Point Reptile Park, Rainbows End Adventure Park, Waitakere Ranges Regional Park eller Tawharanui Regional Park? Andre aktiviteter inkluderer blant annet gåturer langs den vakre Auckland-kysten, innføring i historien og kulturen til Maori (New Zealands urbefolkning) på Auckland Museum og tur med paraglider! Er du glad i vin fra New Zealand? Auckland har fire vindistrikt; Matakana, Kumeu, Clevedon Hills og Waiheke Island, og du tar du deg enkelt til dem alle med bil. Storby eller villmarken, Auto Europe har din leiebil i Auckland og i 26 andre av New Zealands byer, selvfølgelig til noen av markedets mest konkurransedyktige priser!

  Trafikk og parkering

  Husk på at man kjører på venstre side av veien i New Zealand! Dersom man planlegger å kjøre til Nordøyas nordlige deler så kan man forvente seg veier som er smale, kuperte og svingete. En del har bare en fil. Å kjøre inne i sentrale Auckland er en helt annen historie.

  Her er det et velutviklet nettverk med brede veier. Det er tre bomveier på Nordøya; Northern Gateway (nord for byen), Tauranga Eastern Link og Takitimu Drive (de to sistnevnte finner du i Tauranga). Det er kun automatiske bomstasjoner. Gateparkering betales for i en parkeringsautomat og det står skiltet hvilke tider og priser som gjelder. De fleste steder betaler man med mynter, men noen steder er det også mulig å betale med kort.

  Geografisk informasjon

  Regionen Auckland består av fire byer; Auckland, Waitakere, North Shore og Manukau. De høyeste temperaturene har man i januar og februar, og da går den opp mot 25 plussgrader. Kaldeste er det oftest i juli med en gjennomsnittstemperatur på 10 plussgrader. Tidsforskjellen mellom Norge og Auckland er på + 12 timer. Fra Auckland er det 43 km til Helensville, 58 km til Warkworth, 67 km til Matakana, 125 km til Hamilton, 158 km til Whangarei, 200 km til Tauranga, 365 km til Napier og 650 km til Wellington.

  Auckland flyplass

  Auckland flyplass er et stort knutepunkt for New Zealands sin flytrafikk. Flyplassen ligger ca. 20 km sør for byen, og herfra går det både nasjonale og internasjonale flyvninger. Bruk vår søkemotor for å gjøre bilutleie på Auckland flyplass til både noe ukomplisert og rimelig!

  Auckland flyplass (AKL)
  Adresse: Ray Emery Dr, Auckland 2022, New Zealand
  Hjemmeside: www.aucklandairport.co.nz
  Telefon: +64 9275 0789

  Offentlig transport

  Selskapet Auckland Transport står for buss-, tog-, og fergetransporten i regionen. Knutepunktet for kollektivtransporten er Britomart Transport Centre som ligger ved Queen Elizabeth II Square i sentrale Auckland. Det er tre busskategorier i byen; CityLink (røde busser) og InnerLink (grønne busser) som går i sentrum, mens OuterLink (oransje busser) går i byens forsteder/utkanter. Fra togstasjonen Britomart har følgende toglinjer sitt utgangspunkt: Eastern Line (går til Manukau), Southern Line (går til Pukekohe), Western Line (går til Swanson) og Onehunga Line (går til Onehunga). Fergeselskapene Explore, SeaLink NZ, West Harbour Ferry, Pine Harbour Ferry, 360 Discovery og Fullers tar deg ut til øyene som ligger ved Aucklands kyst.

  Bobilutleie Auckland

  Gjør mest mulig ut av din ferie på New Zealand ved å leie bobil i Auckland. Dra ut i den fantastiske naturen med total frihet og helt egen timeplan. Vi hos Autio Europe hjelper deg gjerne med å leie bobil og planlegge ruten. Du finner også mange flotte campingplasser i området! Gjør ferien uforglemmelig med bobilutleie.

  Nyttige linker

  Turistinformasjon Auckland

  Leiebil fra Auckland Flyplass