Auto Europe

 • NORGE
 • Kontakt våre bilutleiespesialister

  LEIEBIL MED AUTOMATGIR

  Leiebil verden over
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Leiebil verden over

  Leiebil med automatgir fra Auto Europe

  Uansett personlige preferanser er de fleste enige i at biler med automatgir er mer komfortable å kjøre - spesielt over lengre strekk. Når du kjører i en ny by og gjør deg kjent med ukjente ruter og nye trafikkregler samtidig som du kjører en ukjent bil er det siste du ønsker å bli distrahert av en girspake. En bilutleie med automatgir gjør reisen enklere og kan gjøre deg mer avslappet på veien. Selv de sjåførene som selv har biler med manuelt gir foretrekker ofte biler med automatgir når de booker leiebiler - spesielt i land der de kjører på motsatt side av veien enn det de er vant til.

  Tilgjengelighet

  Det er spesielt populært å leie biler med automatgir i USA, Australia, Sør-Afrika og Storbritannia. I Europa er leiebiler med manuelt gir mer vanlige ettersom bilutleieselskaper i Europa har mindre utvalg av biler med automatisk gir - dette gjør at de bilene som finnes med automatgir leies ut raskere. Hvis du ønsker å leie en leiebil med automatgir, anbefaler vi at du booker din leiebil så raskt som mulig - spesielt i høysesongen slik at du er sikker på at bilene med automatgir ikke allerede er utleid når du booker.

  Det kommer ikke som noen overraskelse at det ikke er populært å planlegge feien i siste øyeblikk bare for å oppdage at det ikke er noen biler med automatgir tilgjengelig. Dersom du er i tvil om å booke leiebil langt i forkant - det er derfor vi tilbyr deg muligheten til å kansellere din leieavtale frem til 48 timer før avhenting uten gebyr eller avgifter. Du kan også endre din leieavtale uten ekstra gebyr. Dette betyr at du kan gjøre endringer i leieavtalen dersom planene fremdeles ikke er 100% sikre. Det er likevel viktig at du husker at prisen på leiebilen vil endre seg når du endrer leieavtalen avhengig av hva raten er på dagen endringen gjøres. Du får også en gunstigere pris på leiebilen når du booker tidligere ettersom prisene stiger. Merk også at endringer i datoer kan føre til prisendringer

  Kostnad og avgifter

  Etterspørsel og tilgjengelighet påvirker totalkostnaden for leiebiler med automatgir. Det er generely dyrere å leie en bil med automatgir enn en med manuelt gir -noe som er en god grunn til å booke leiebilen i forkant av reisen. Vi anbefaler at du sjekker prisene på din valgte destinasjon og booker en leiebil med automatgir så snart som mulig for å sikre deg leiebilen du vil ha til beste pris - på denne måten slipper du unna ubehagelige overraskelser.

  En annen fordel er at drivstoff forbruket ikke er nevneverdig større på en bil med automatgir i forhold til en bil med manuelt gir.

  Auto Europe sitt sikre bookingsystem gjør at du enkelt kan samenligne leiebiler med automatisk og manuelt gir. På denne måten finner du enkelt den leiebilen som best tilfredsstiller dine behov på reise. Hvis du vil sammenligne biler med automatgir med dem med manuelt gir kan du bruke filteret i vår søkemotor til å sortere utvalget av leiebiler. For å kun se leiebiler med automatgir kan du velge "automatgir" i filteret på toppen av listen over tilgjengelige leiebiler. Hvis du merker deg resultatene og velger biler med manuelt gir i neste søk får du et godt bilde over utvalget.

  Generell leiebilsflåte

  Se gjennom vår flåte med leiebiler som er listet etter land og kategori for å få et overblikk over de forskjellige bilkategoriene som er tilgjengelige på din valgte destinasjon. Du kan deretter vurdere tilgjengeligheten av ekstra tjenester og utstyr som for eksempel GPS og barneseter. Vurder også hvor mange passasjerer dere vil være og hvor mye bagasje dere vil ha når du velger leiebil. Husk også på å sjekke om bilen har ubegrensede kilometer eller om den tillatte reiselengden er begrenset. Under "ratedetaljer" finner du informajson om gebyr, avgifter vilkår og betingelser. Vi hos Auto Europe prøver vårt beste for å holde deg godt informert via våre nettsider, men hvis du fortsatt har spørsmål er du mer enn velkommen til å kontakte oss per telefon eller via e-post. Dersom reisen fortsattt ikke er planlagt i sin helhet finner du mange gode reisetips i vår road trip guide. God tur!